Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kelinto mėnesio matosi pilvukas?

Taip norejau paziureti 4u.gif nezinau kodel man neatidaro,raso server error blink.gif
Bet va kitoms tai rodo viska normaliai,hmmm
g.gif
Atsakyti
QUOTE(saule19841984 @ 2011 01 31, 00:06)
oho kaip anksti isryskejo  smile.gif  buvai jau echo? gl du nesioji  mirksiukas.gif
as beveik noreciau dvieju iskart, bet kai pirma karta buvo, tai labai greit paziurejo, gal mazu antro nemate  g.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif gal ne lotuliukas.gif turiu nuotrauką, tai vienas matosi, bet visko juk pasitaiko, bet taip smarkiai nesvaikstu lotuliukas.gif Tai gerai, kad sakot jog čia ne lašinys, nes jis ir ryte būna toks, anksčiau toks būdavo link vakaro, arba kai pilvą pūsdavo, o db jau pūtimas sumažėjo, o pilvas pasiliko toks pats. Man irgi atrodo, kad labai anksti dar, bet labai jau noriu nėštukinių kelnių, bet kažkaip gėda taip anksti pradėti nešioti. Ačiū kad įkvepėt drasos, ryt varysiu nusipirkt tada thumbup.gif
Atsakyti
ikeliu nuotraukyte, kurioms daugelis neatsidare =] TERCIJOS

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Newesta: 31 sausio 2011 - 00:03
QUOTE(Elee @ 2011 01 18, 17:54)
Čia maniškis dabar, kai jau 9mėn skaitosi. Man kažkoks mažiukas atrodo  g.gif

nedidukas kaip 9 mėn. Kaži kokių parametrų lialius gims.
turbūt gimda į vidų labiau pasinešusi

Tercijos pilvukas tai jau nemažas

o saule19841984 tai tik gumburiukas, tik mažas kalniukas.

čia savo buvusius nėštukinius pilvukus įdedu palyginimui. daug aks sakydavo kad labai jau išsirietus stoviu smile.gif bet atrodo stovėdavau tiesiai, gal tokia kūno konstrukcija

pirmo nėštumo 12 savaičių neturiu. tai čia tik antro nėštumo 12 savaičių
user posted image

o čia jau 20 savaičių: pirmas nėštumas (mėlyna maikutė), antras nėštumas(oranžinė maikutė)
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 31 sausio 2011 - 10:04
QUOTE(tercija @ 2011 01 30, 21:04)
Sveikos, kaip manot, ar čia lašininis pilvas, ar jau nėštuminis, vis žiūriu ir svarstau  nestuke.gif

Nestuminis thumbup.gif

QUOTE(vikta @ 2011 01 31, 10:03)
o čia jau 20 savaičių: pirmas nėštumas (mėlyna maikutė), antras nėštumas(oranžinė maikutė)

Oho, koks skirtumas pirmo ir antro nestumo bigsmile.gif Nerealiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tercija @ 2011 01 30, 23:12)
lotuliukas.gif gal ne  lotuliukas.gif turiu nuotrauką, tai vienas matosi, bet visko juk pasitaiko, bet taip smarkiai nesvaikstu  lotuliukas.gif Tai gerai, kad sakot jog čia ne lašinys, nes jis ir ryte būna toks, anksčiau toks būdavo link vakaro, arba kai pilvą pūsdavo, o db jau pūtimas sumažėjo, o pilvas pasiliko toks pats. Man irgi atrodo, kad labai anksti dar, bet labai jau noriu nėštukinių kelnių, bet kažkaip gėda taip anksti pradėti nešioti. Ačiū kad įkvepėt drasos, ryt varysiu nusipirkt tada  thumbup.gif

Gražus nėštukinis pilvikas thumbup.gif anksti išryškėjo, tai matyt dideli pilvūzą turėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute85 @ 2011 01 31, 11:23)
Gražus nėštukinis pilvikas  thumbup.gif  anksti išryškėjo, tai matyt dideli pilvūzą turėsi  mirksiukas.gif

gydytoja sakė, kad jis prisitvirtinęs priekyje, prie pilvo, o ne ten giliai, na nemoku paaiškinti, bet suprantat apie ką aš čia biggrin.gif ir nesportavau anksčiau tai nebuvo ir pilvo preso, manau tai gal ir lėmė, kad anksčiau pasirodė thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
[quote=Newesta,2011 01 31, 01:02]
ikeliu nuotraukyte, kurioms daugelis neatsidare =] TERCIJOS

thumbup.gif
Reikes ir man kokia diena savajo imesti,pas mane nesuprasi ar lasinis blush2.gif , ar truputi matosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyraaa: 31 sausio 2011 - 12:43
kokios mielos nuotraukos wub.gif
Mano pilvukas irgi jau auga, 14 savaičių esame. Reikia nusifotografuoti, taip smagu stebėti pokyčius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laola: 01 vasario 2011 - 19:44
Stai maniskis, tik si nuotraukyyte ddaryta kai buvo 27-ios savaiteles, dabar pilvukas dar paaugo siektiek per pora savaiteliu smile.gif
http://www.part.lt/p...a1b1db08905.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhiu: 04 vasario 2011 - 21:32
QUOTE(zhiu @ 2011 02 04, 22:31)
Stai maniskis, tik si nuotraukyyte ddaryta kai buvo 27-ios savaiteles, dabar pilvukas dar paaugo siektiek per pora savaiteliu  smile.gif
http://www.part.lt/p...a1b1db08905.jpg

Labai mielas, toks pats tas tokio didumo, atrodo galėtu neaugti daugiau, nes kai jau labai didelis buna tai jau per žiauriai atrodo, o tavo toks mielutis nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, va cia mano pilvuzas 4u.gif . Ar gerai idejau nuoroda?
http://public.fotki....5022011139.html
Atsakyti