Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kelinto mėnesio matosi pilvukas?

QUOTE(Ariana&D @ 2011 01 23, 00:01)
O as nesuprantu, ir vyras ir mama, sako pilvas matosi, as negaliu sukneliu i darba uzdeti nes issikishes kazkoks. Tikrai tokio nebuvo pilvuko,ir valgau tiek pat  doh.gif  Labai pucia pilvuka aisku, na bet vistiek jisai nemazeja  g.gif negaliu dzinsu uzsegti  schmoll.gif  Atrodo, kad dar anksti, bet paskaiciau,kad tikrai buna moteru pas kurias pradeda nuo 6 savaites matytis.  g.gif  Gal ten tiesiog du lialiukai pas mane,pas  daktare eisiu tik treciadieni  lotuliukas.gif

pas tave liniuoteje parasyta kad leliukas sveria 3g.. tai is ko tas pilvas gali buti biggrin.gif istukruju nestumo pradzioje labai pucia pilva ir atrodo kad tas pilvukas augt pradeda, man taip jau du kartus buvo smile.gif anksciausiai prades augt 20 savaite smile.gif
Atsakyti
man jau 3 men, tai kiti dar nepastebi (išskyrus mano vyrą), o man tai jau jis matosi, toks dar nedidelis smile.gif
Atsakyti
As vis i savo ziuriu doh.gif norisi didesnio wub.gif I foto ziuriu ir galvoju ar pries nestuma toks pilvas buvo ar paaugo. vyras sako paaugo, o as vis dar mastau, gal cia mano lasinukai doh.gif
12 savaiciu,va kaip mes atrodom

user posted image

Kelniu nenesioju, bet reiktu i kokias bandyti isokti, paziureti ar uzsisega biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule19841984: 24 sausio 2011 - 12:20
QUOTE(saule19841984 @ 2011 01 24, 15:19)

Jau aiskiai matosi pilvukas smile.gif Mano panasus gal tik 20 savaite pasidare, o dabar 26 savaites ir jau sunku batus paciai uzsiristi doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
pas mane gal 3gubai didesnis ax.gif bet ne tai, kad jau nestumas matosi, o lasinukai... unsure.gif tai mano pasirodys GAL 9 menesiui bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
imetu savo pilvuko foto (13 savaiciu)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute85: 25 sausio 2011 - 20:11
axxxxxxxxxx ax.gif 4u.gif kokie grazus ax.gif
Atsakyti
Bet kaip skirtingai. saulute85 apacioj toks kalniukas matosi, o kodel man taip iskart po krutim issoko g.gif
Pas mane tai dar lasinuku marios doh.gif visai mazai valgau, o suminkstejo viskas. girdejau, kad gali buti tokia naturali leliuko apsauga. gal ale saugosi lotuliukas.gif

Na gal kas daugiau foto mirksiukas.gif pasigirkim pilvukais wub.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruby Tuesday: 26 sausio 2011 - 10:01
QUOTE(saulute85 @ 2011 01 25, 21:07)
imetu savo pilvuko foto (13 savaiciu)
user posted image

oj, kaip grazu smile.gif
saulute matosi labai kudute, tai matyt del to taip greitai pilvukas ir isryskejo smile.gif o tu priaugai jau kiek nors? mums tai 12 savaiciu, bet nepriaugau ne kilogramo... sad.gif
Atsakyti
As nesuprantu, kodel tokias milziniskas nuotraukas man ikelia unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruby Tuesday: 26 sausio 2011 - 10:18
QUOTE(gerberiuke @ 2011 01 26, 10:06)
oj, kaip grazu smile.gif
saulute matosi labai kudute, tai matyt del to taip greitai pilvukas ir isryskejo smile.gif o tu priaugai jau kiek nors? mums tai 12 savaiciu, bet nepriaugau ne kilogramo... sad.gif

Nepriaugau kg.. Aš nuo pastojimo iki 12 savaičiu svarstyklių neturėjau, tai nesisveriau, bet itariu, kad iš pradžiu numečiau kelis kg, o dabar priaugdinėju po truputi, nes rugsėjį dar svėriau apie 55 kg, o dabar 53,5.
Papildyta:
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 01 26, 10:16)
As nesuprantu, kodel tokias milziniskas nuotraukas man ikelia unsure.gif

jei keli per radikal.ru, tai imesk ne 8 o 9 nuoroda, tada bus kaip mano.
Atsakyti