Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kelinto mėnesio matosi pilvukas?

manau pilvukai kiekvienai issoka skirtingai biggrin.gif pirmo nestumo pilveli nuslepti galejau iki 5men. o dabar 14sav. ir jau niekur netelpu biggrin.gif biggrin.gif o svorio dar nepriaugau biggrin.gif mano draugei pilvuka net 9 men ne visi pastebedavo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Newesta @ 2011 01 19, 13:24)
idomu, o kada manio pilvukas pasimatys  g.gif  esu apkuni, tai ciuju tik 9 menesiuke  ax.gif

Pazistu apkuniu moteru, kuriu pilvukai apie 5-6 men isryskedavo mirksiukas.gif
Atsakyti
ojj, kaip butu fajnaaa 4u.gif grozetis sawo "kitokiu" pilwukuu blush2.gif nestuke.gif
Atsakyti
Mano pilviuko niekas nepastebėjo visai, tai pati pranešiaukai buvo 24 sav. biggrin.gif
Atsakyti
xix =] nesimate? bigsmile.gif
Atsakyti
Mano pilvukui tik 8 savaiteles ir jau pradeda po truputi matytis, ypac jei vakaras, rodos, jog padideja smile.gif , darbe kolkas dar niekas nepastebejo, stengiuosi labai neapsitempti rubais, kol kas noriu dar palaikyti ta paslapti sau vienai nestuke.gif
Atsakyti
na man pirmas nestumas irgi, dabar 15 savaite, bet pilvukas jau tikrai matos, tiek ryte tusciu skrandziu, tiek vakare, tikrai toks sukietejas ir padidejes... blush2.gif tik man keista,kad dauguma rasot, jog pasimato tik 20 savaiciu, gal pas mane kazkaip viskas per greitai? doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dont_worry_be_happy @ 2011 01 21, 18:17)
na man pirmas nestumas irgi, dabar 15 savaite, bet pilvukas jau tikrai matos, tiek ryte tusciu skrandziu, tiek vakare, tikrai toks sukietejas ir padidejes... blush2.gif  tik man keista,kad dauguma rasot, jog pasimato tik 20 savaiciu, gal pas mane kazkaip viskas per greitai? doh.gif  schmoll.gif

kai laukiausi pirmojo, mano pilvukas jau 12 sav. toks atsikises buvo, greit visi perkando mano paslapti biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
O man pilvukas matytis pradejo nuo 4men.vidurio. siaip dar tikrai galejau slepti, apie nestuma aplinkiniams tik 3men.pranesem. smile.gif
Atsakyti
O as nesuprantu, ir vyras ir mama, sako pilvas matosi, as negaliu sukneliu i darba uzdeti nes issikishes kazkoks. Tikrai tokio nebuvo pilvuko,ir valgau tiek pat doh.gif Labai pucia pilvuka aisku, na bet vistiek jisai nemazeja g.gif negaliu dzinsu uzsegti schmoll.gif Atrodo, kad dar anksti, bet paskaiciau,kad tikrai buna moteru pas kurias pradeda nuo 6 savaites matytis. g.gif Gal ten tiesiog du lialiukai pas mane,pas daktare eisiu tik treciadieni lotuliukas.gif
Atsakyti
kai laukiausi dukros pries 5 metus,tai pilvelis isryskejo gerokai ipusejus 5 men.db laukiuosi 8sav,ir jau nori lysti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ariana&D @ 2011 01 23, 01:01)
O as nesuprantu, ir vyras ir mama, sako pilvas matosi, as negaliu sukneliu i darba uzdeti nes issikishes kazkoks. Tikrai tokio nebuvo pilvuko,ir valgau tiek pat  doh.gif  Labai pucia pilvuka aisku, na bet vistiek jisai nemazeja  g.gif negaliu dzinsu uzsegti  schmoll.gif  Atrodo, kad dar anksti, bet paskaiciau,kad tikrai buna moteru pas kurias pradeda nuo 6 savaites matytis.  g.gif  Gal ten tiesiog du lialiukai pas mane,pas  daktare eisiu tik treciadieni  lotuliukas.gif

As nuo kokios 7 savaites jau sunkiai i dzinsus ilisdavau, nes pilvo apacioje jau jautesi padidejimas. Tik, aisku, niekas be manes jo nepastebedavo ax.gif
Atsakyti