Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kelinto mėnesio matosi pilvukas?

sveikutes man jau beveik 6 sav. ir tikrai jau nebegaliu nesioti dzinsu, visos kelnes jau siauros, reikia vienu dydziu didesniu smile.gif gavau is seses, nusipirko ir nebenesioja tai dabar kaip tik thumbup.gif . pasidariau trikotaziniu pilvo juostu, tai sakiau jei ka, galesiu atsegtom kelnem vaiksciot kol naujas pasisiusiu mirksiukas.gif manau tik dabar jis padidejo ir taip sparciai kolkas nedides nebent nuo tada kai pradesiu jausti leliuko judesiukus smile.gif o as sveriu 57, tai nesu is apkuniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(3mamavita @ 2011 01 10, 16:48)
sveikutes man jau beveik 6 sav. ir tikrai jau nebegaliu nesioti dzinsu, visos kelnes jau siauros, reikia vienu dydziu didesniu smile.gif gavau is seses, nusipirko ir nebenesioja tai dabar kaip tik  thumbup.gif . pasidariau trikotaziniu pilvo juostu, tai sakiau jei ka, galesiu atsegtom kelnem vaiksciot kol naujas pasisiusiu  mirksiukas.gif manau tik dabar jis padidejo ir taip sparciai kolkas nedides nebent nuo tada kai pradesiu jausti leliuko judesiukus smile.gif o as sveriu 57, tai nesu is apkuniu 4u.gif

Nu geras smile.gif ...
Atsakyti
beveik 4 menuo ir jau pupso arbuziukas blush2.gif
Atsakyti
man 20 savaiciu, bet nors ir pirmas nestumas, pilvukas atrodo kaip geru 6 men o gal ir daugiau blink.gif na nors darbe labiau padeda kolegos uztat ax.gif
Atsakyti
user posted image
Čia maniškis dabar, kai jau 9mėn skaitosi. Man kažkoks mažiukas atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elee @ 2011 01 18, 15:54)
Čia maniškis dabar, kai jau 9mėn skaitosi. Man kažkoks mažiukas atrodo  g.gif

Koks mazuliukas smile.gif ir 9 menesiai. Gal vandens mazai, kitaip nesuprantu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saule19841984 @ 2011 01 18, 19:57)
Koks mazuliukas  smile.gif  ir 9 menesiai. Gal vandens mazai, kitaip nesuprantu  4u.gif

Kiek žiūrėjo ,tai sakė normaliai vandenų ir vaikas auga gerai, bet pasižiūriu pas kitas 6 mėnesių panašūs ax.gif
Atsakyti
Aha, tikrai kooks maziukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyraaa @ 2011 01 18, 22:01)
Aha, tikrai kooks maziukas smile.gif

Kažin nuo ko pas mane jis toks nedidukas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elee @ 2011 01 18, 21:20)
Kažin  nuo ko pas mane jis toks nedidukas  g.gif

As tai tikrai nezinau, dar naujoke esu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elee @ 2011 01 18, 20:54)
Čia maniškis dabar, kai jau 9mėn skaitosi. Man kažkoks mažiukas atrodo  g.gif

Tikrai nedidelis atrodo, bet jei anot gydytoju viskas gerai, tai nera ko jaudintis smile.gif Man pilvukas eme rysketi 20 savaite, anksciau siek tiek buvo apacioje padidejes, bet buciau galejusi apsimesti, kad daug prisivalgiau, o va 20 savaite eme ties skrandziu dideti. Kiekviena savaite fotografuojuosi savo pilvuka, tai jau aiskiai matosi, kad paaugo per 5 savaites smile.gif
Atsakyti
idomu, o kada manio pilvukas pasimatys g.gif esu apkuni, tai ciuju tik 9 menesiuke ax.gif
Atsakyti