mums beveik 14 sav, jau truputeli matosi pilvukas mano, nors kiek skaiciau su antru nestumu kur kas greiciau pasimato pilvukas, bet mano dar tik vos vos iziurimas, jei vyras nezinotu kad laukiuos tai gal nei neitartu to
Su pirmu nuo 20sav pradejo matytis,o va su antru nuo 12 sav nebeitelpu i rubus,atrodau kaip kokiam 6men buciau
Pas mane 15 savaičių ir pilvukas padidėja tik į vakarą, kai šiek tiek papučia, o rytą vėl dingsta kažkur, net nebeįdomu darosi, norisi pilvūzo jau
QUOTE(Lyraaa @ 2011 01 09, 18:33)
As 6 savaite nescia,bet zinokit as nebegaliu nesioti dzinsu,ar kelniu man spaudzia labai pilvo apacia...siaip as apkuni ir visada turejau pilva, bet as ji itraukdavau, o db jau nebegaliu ... cia turbut tik as viena tokia
Ir man tas pats Man irgi 6 sav.,visada buvau apkuni, o pilvuka itraukdavau sakau gal kokie raisciai ten atsipalaiduoja kad neiseina itraukti pilvo?
QUOTE(damila @ 2011 01 09, 19:53)
Ir man tas pats Man irgi 6 sav.,visada buvau apkuni, o pilvuka itraukdavau sakau gal kokie raisciai ten atsipalaiduoja kad neiseina itraukti pilvo?
Net neisivaizduoju aciu dievui ne man vienai bet tai ka daryti, kokias kelnes nesioti ?
QUOTE(Lyraaa @ 2011 01 10, 00:29)
Net neisivaizduoju aciu dievui ne man vienai bet tai ka daryti, kokias kelnes nesioti ?
Pirkit laisvesnes, ar kokias su raištukais rišamas priekyje, arba iš karto nėščiosioms skirtas
man 19 sav ir jau atsikeliu su pilvuku, jis nedidelis bet jau matosi. su aptemptais rubeliais jau ir ryte nepaslepciau o siaip pilvukas auga gan letai
Man 24 savaites, tai tik dabar po biski pradeda lyst nedidelis pilvukas
man jau 11 sav., pilvukas yra, bet manau, kad tai nera padidejusi gimda, o tiesiog išsipute viduriai
na man 27 savaites,tai jau pradeda matytis.Kiek esu girdejusiu su pirmu vaiku veliau pasirodo pilvukas negu su antr ar treciu,bet kiekvienai individualiai manau.