Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklapio kūrimas

QUOTE(Calaquendi @ 2012 01 27, 23:48)

Parsisiunciau. Man is viso neleidzia, nei srifto keisti, neiparyskinti. Reiks darbe atlikt viska, nes ten viska galima daryt

Kur apibrezta ten nieko neleidzia
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jo-vita7: 27 sausio 2012 - 22:48
QUOTE(jo-vita7 @ 2012 01 27, 22:22)
Parsisiunciau. Man is viso neleidzia, nei srifto keisti, neiparyskinti. Reiks darbe atlikt viska, nes ten viska galima daryt

Ai lyg kažkada ir man taip buvo (tiesa, anksčiau normaliai veikė, tik po kažkokio atnaujinimo pradėjo neveikti). Todėl ir ieškojau kažko kito. Gali įrašyti JCE redaktorių - man jis daug labiau patinka, nei standartinis, o ir veikia visi mygtukai.
Atsakyti
Gal kuri kada susiduret? Kaip manot, koki nemokama sprendima geriausiai butu panaudoti elektroninei parduotuvei?

Ta prasme as zinau, kad galima tiek joomlai, tiek wordpressui atsisiust e-commerce modulius, bet gal kas susiduret ir issiaiskinot, kurie is ju geresni? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgacka @ 2012 01 28, 16:14)
Gal kuri kada susiduret? Kaip manot, koki nemokama sprendima geriausiai butu panaudoti elektroninei parduotuvei?

Ta prasme as zinau, kad galima tiek joomlai, tiek wordpressui atsisiust e-commerce modulius, bet gal kas susiduret ir issiaiskinot, kurie is ju geresni? biggrin.gif

Aš naudoju Opencart. Prieš pasirinkdama varikliuką, išbandžiau joomlos Virtuemartą, TomatoCart, PrestaShop ir pasirinkau OpenCart. Apie Wordpress modulį skaičiau, bet nemanau, kad ant tinklaraščio varikliuko galima sukurti normalią el. parduotuvę. Nebent katalogą, be apsipirkimo galimybės.
Šiaip tų nemokamų e-commerce CMS yra nemažai. Geriausia bandyti (bent jau demo versijas apžiūrėt) ir išsirinkti labiausiai patinkančią. Nes ne mums reikės tą sistemą naudot, o tau smile.gif Mums gali vienoks varikliukas patikt, o tau kitoks.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2012 01 29, 01:11)
Aš naudoju Opencart. Prieš pasirinkdama varikliuką, išbandžiau joomlos Virtuemartą, TomatoCart, PrestaShop ir pasirinkau OpenCart. Apie Wordpress modulį skaičiau, bet nemanau, kad ant tinklaraščio varikliuko galima sukurti normalią el. parduotuvę. Nebent katalogą, be apsipirkimo galimybės.
Šiaip tų nemokamų e-commerce CMS yra nemažai. Geriausia bandyti (bent jau demo versijas apžiūrėt) ir išsirinkti labiausiai patinkančią. Nes ne mums reikės tą sistemą naudot, o tau smile.gif Mums gali vienoks varikliukas patikt, o tau kitoks.

Na man kol kas didžiausias iššūkis - tai kaip su mokėjimais reikės susitvarkyt. Čia iš vienos pusės. Ir iš kitos - su mokesčiais smile.gif. Kad ne tie pinigai, tai pasaulis toks gražus būtų...

WP modulį bandžiau bandyti... bet kažko man ten pritrūko, tai palikau ateičiai.
Atsakyti
norejau paklausti, koki plana talpinimui rinkis E-shop'ui ? kiek MB uztektu ? pradzia bus gana kukli, iki 20 prekiu.
nelabai susigaudau, kiek vietos serveryje gali prireikti. Ar uzteks iki 100 MB ?
Atsakyti
QUOTE(NIDA* @ 2012 02 03, 18:02)
norejau paklausti, koki plana talpinimui rinkis E-shop'ui ? kiek MB uztektu ? pradzia bus gana kukli, iki 20 prekiu.
nelabai susigaudau, kiek vietos serveryje gali prireikti. Ar uzteks iki 100 MB ?

Na tarkim mano e-shopas 100 MB neužima smile.gif Daugiausiai vietos užima prekių iliustracijos. Ir prekių skaičius tam įtakos neturi, nes informacija saugoma duomenų bazėje, o ne serveryje, kuriame laikomi failai. Tačiau e-shopui svarbiausia ne vieta serveryje, o duomenų srautas.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2012 02 03, 22:20)
Na tarkim mano e-shopas 100 MB neužima smile.gif Daugiausiai vietos užima prekių iliustracijos. Ir prekių skaičius tam įtakos neturi, nes informacija saugoma duomenų bazėje, o ne serveryje, kuriame laikomi failai. Tačiau e-shopui svarbiausia ne vieta serveryje, o duomenų srautas.

o koks duomenu srautas turetu buti? koks uztenkamas?
as planuoju nuomotis e-shopa. Ir ten rasoma, kad duomenu srautas neribojamas.
Atsakyti
QUOTE(NIDA* @ 2012 02 04, 15:42)
o koks duomenu srautas turetu buti?  koks uztenkamas?
as planuoju nuomotis e-shopa. Ir ten rasoma, kad duomenu srautas neribojamas.

Kuo daugiau, tuo geriau smile.gif Mano talpinimo plane srautas neribojamas. Bet aš nesinuomoju e-shopo, o instaliavau pati savo serve. Nuomotis daug brangiau išeina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2012 02 04, 16:15)
Kuo daugiau, tuo geriau smile.gif Mano talpinimo plane srautas neribojamas. Bet aš nesinuomoju e-shopo, o instaliavau pati savo serve. Nuomotis daug brangiau išeina smile.gif

taip, brangiau, bet kai ne viska sugebi pasidaryti pats, tai tenka moket kitiems.tai tu, matyt, gudresne ir daugiau visko moki. smile.gif O kas sukure tau e-shopa? dizaina, mokejimu sistema ir tt?
Atsakyti
QUOTE(NIDA* @ 2012 02 04, 20:12)
O kas sukure tau e-shopa? dizaina, mokejimu sistema ir tt?

Dizainą sukūrė draugas. Viską kitką aš pati.
Atsakyti
QUOTE(NIDA* @ 2012 02 04, 21:12)
taip, brangiau, bet kai ne viska sugebi pasidaryti pats, tai tenka moket kitiems.tai tu, matyt, gudresne ir daugiau visko moki.  smile.gif  O kas sukure tau e-shopa? dizaina, mokejimu sistema ir tt?

As tai galvoju, kad jei pradedam rimtai normaliai versla, ir koncentruosites i kitus dalykus, tai nuomokites ta e-shopa ar pasamdykit ka, kad padarytu normaliai, nei kad sukit galva ir gaiskit laika. Ne visi mes gimem tokiais, kad e-shopus patiems pasidaryt, ir savo laika galbut naudingiau praleisite megzdama verslo kontaktus.

Aisku, jei jau visi kontaktai uzmegzti ir darbo kaip ir daugiau nera, tai galima ir e-shopu uz dyka pasiieskot smile.gif. Asmeniskai as pati taip daryciau, bet tik pradzioje. Jei pavyktu issiplesti versla tiek, kiek noriu, atiduociau ta reikala profams ir nurasyciau tas kainas i sanaudas. Tegu kiekvienas daro tai, ka jis geriausiai moka.

Kartais svarbu, kad zmones galetu moketi per visokius SEB ir Danske bankus. Ta siulo mokejimai.lt, bet velgi, nors tai ir nera sudetinga, bet ta reikia moketi pasiimti. Cia gal esme, kokie pinigai Jusu e-shope vartysis, ir jei dideli, tai nesukit galvos, o samdykit profesionalus ir tegu daro normalu sprendima.

p.s. Cia mano nuomone, gal as klystu smile.gif
Atsakyti