Tiesa, php fusion labai nesunki tvs, tačiau labai primityvi ir klaikiai atrodo jau geriau Wordpress. Ten taip pat galima prisidėti papildomų nemokamų modulių, yra lietuvių kalba, labai paprastai įrašoma, tvarkoma, be to, yra sukurta visa galybė gražių nemokamų dizainų.
Wordpressą galima taip pasidaryti, kad iš pirmo žvilgsnio nesuprasi, koks TVS naudojamas tame puslapyje, o su phpfusion tai padaryti sunkiau. Mėgėjams tai gal nelabai svarbu, bet profesionalams tai labai krenta į akį o dar jei standartinis šablonas paliktas, tai jau iš vis...
QUOTE(Calaquendi @ 2011 05 19, 11:13)
Tiesa, php fusion labai nesunki tvs, tačiau labai primityvi ir klaikiai atrodo jau geriau Wordpress. Ten taip pat galima prisidėti papildomų nemokamų modulių, yra lietuvių kalba, labai paprastai įrašoma, tvarkoma, be to, yra sukurta visa galybė gražių nemokamų dizainų.
Wordpressą galima taip pasidaryti, kad iš pirmo žvilgsnio nesuprasi, koks TVS naudojamas tame puslapyje, o su phpfusion tai padaryti sunkiau. Mėgėjams tai gal nelabai svarbu, bet profesionalams tai labai krenta į akį o dar jei standartinis šablonas paliktas, tai jau iš vis...
na aš dar wordpresso nenaudojau. Taip, tai būtų privalumas,bet tik jei toks pakeitimas būtų įmanomas per http, o ne per ftp. Prisijungi prie TVS ir keisti dizainą. Ar įmanoma taip?
visus plugin'us ir temas (dizainą) galima įkelti ir įrašyti per administratoriaus puslapį. Kiekvieną kartą nereikia jungtis prie ftp, kad galėtum įkelti naują funkciją.
sveiki, gal kas galite rekomenduoti kas galetu sukurti internetini puslapi-parduotuve:)
aciu
aciu
QUOTE(Calaquendi @ 2011 05 19, 11:47)
visus plugin'us ir temas (dizainą) galima įkelti ir įrašyti per administratoriaus puslapį. Kiekvieną kartą nereikia jungtis prie ftp, kad galėtum įkelti naują funkciją.
dažniausiai ko gero TVS kuriami su PHP ir MySQL. Na kitos kalbos ar metodai, tai jau detalės. Tad gerai suprantančiam pastaruosius du visos galimybės atsiveria. Nes ir pačios įskiepių ar temų galimybės yra tik žmogaus kūriamos.
O dėl lankstaus dizaino, kaip sakei, kad galima pakeisti neatpažįstamai, galiu pasakyt tik lygiai tą patį. Turėdamas žinių ir praktikos su bet kuria TVS tą patį padarysi.. na.. pakeisi viską .
QUOTE(tomasb13 @ 2011 06 06, 11:17)
dažniausiai ko gero TVS kuriami su PHP ir MySQL. Na kitos kalbos ar metodai, tai jau detalės. Tad gerai suprantančiam pastaruosius du visos galimybės atsiveria. Nes ir pačios įskiepių ar temų galimybės yra tik žmogaus kūriamos.
O dėl lankstaus dizaino, kaip sakei, kad galima pakeisti neatpažįstamai, galiu pasakyt tik lygiai tą patį. Turėdamas žinių ir praktikos su bet kuria TVS tą patį padarysi.. na.. pakeisi viską .
Ar panašu, kad šitam forume sėdi programuotojai? Man ne. Tad pradedantiesiems tenka naudoti jau sukurtus modulius. Todėl ir siūlau tokias TVS, į kurias būtų galima įrašyti kitų sukurtus modulius.
Kad galima į visas TVS kažką savo priprogramuoti, tai čia aišku. Bet čia ne visi tokie profai, kad patys tą padarytų Ne tas lygis.
QUOTE(Calaquendi @ 2011 06 06, 10:39)
Ar panašu, kad šitam forume sėdi programuotojai? Man ne. Tad pradedantiesiems tenka naudoti jau sukurtus modulius. Todėl ir siūlau tokias TVS, į kurias būtų galima įrašyti kitų sukurtus modulius.
Kad galima į visas TVS kažką savo priprogramuoti, tai čia aišku. Bet čia ne visi tokie profai, kad patys tą padarytų Ne tas lygis.
na as irgi programuoju, bet su sukurtais tvs,bet ka reikia pasidarau ir pats ka nors savo ....
programuojame su sukurtais TVS todel, kad tai kainuoja laiko .... ir nebeapsimoka kurti savo ...
pvz: dabar jau yra 5.3 php versija, kas kure savo greiciausiai kils daug problemu nes po 5.3 daug funkciju pasenusios ..... o cia makt parsisiunti update ... ir vel viskas veikia ko puikiausiai
savo TVS kuriami tada kai nera kitu sprendimu pvz dokumentu valdymo sistema.... sprendimu yra ir nemokamu bet tokie sh tai oi oi oi .., o mokami nemazai kainuoja .... todel kuriam dazniausiai savo
Aš čia kaip suprantu jūs kuriatės savo puslapiukus kažkur užsiregistruodamos?
Mane domintų nuosavo puslapio kūrimas.Kur nebūtų ten tarkim weebly.com/Jadzea
o būtų jadzea.com arba .lt?
Gal žinote nuo ko pradėti? kokių programų reikia ar pan?
Aš dar mokykloje per informatiką mokiausi,ten davė skripto kalba,bet aš nei prisimenu dabar ką ,nieko,per vieną įėjo per kita išėjo O tai pnoriu išmokt ir susikurt savo svetainę,poto domeną isigyčiau
Aš dar mokykloje per informatiką mokiausi,ten davė skripto kalba,bet aš nei prisimenu dabar ką ,nieko,per vieną įėjo per kita išėjo O tai pnoriu išmokt ir susikurt savo svetainę,poto domeną isigyčiau
QUOTE(ievuk-as® @ 2011 07 08, 03:56)
Tame paciame weeblyje, susimokejus galima tureti ir jadzea.lt
QUOTE(ievuk-as® @ 2011 07 08, 03:56)
Mane domintų nuosavo puslapio kūrimas.
Mane domintų nuosavo puslapio kūrimas.
Jeigu nori profesionalaus puslapio, ne nemokamo, kaip weebly.com ir panašūs, pirmiausia reikia nusipirkti hostingą (vietą serveryje). Jų būna visokių ir kainos labai įvairios. Aš jau kelis metus savo svetaines talpinu Hostex.lt, bet yra ir pigesnių variantų.
Tada reikia nusipirkti domeną (adresą). .LT galūnė kainuoja 25 LT+PVM metams (išeina 30 LT su centais). Jeigu domeną perki kartu su serveriu, tai viskas pradeda veikti greičiau. O jeigu atskirose vietose, tai dar reikia sujungti hostingą su domenu (kitą dieną dažniausiai pradeda veikti).
Kai jau turi serverį, gali kurti svetainę.
Pačiai susiprogramuoti nesiūlysiu Nes nemokančiam ir ilgiau užtruks, ir nelabai kaip išeis Geriausia naudoti kokį nors TVS. Viena paprasčiausių ir geriausiai atrodančių TVS yra Wordpress. Ji labiau pritaikyta tinklaraščiams, bet puikiai galima ją paversti į normalią svetainę. Žinoma, dar galima naudoti Joomla, bet su ja daugiau knisimosi, tad pradedantiesiems nerekomenduoju Pažįstamas kompiuteristas kūrė svetainę su Joomla, tai nemažai ko ėjo pas mane klaust, ką kaip padaryt.
QUOTE(Danela @ 2011 02 02, 23:07)
Noreciau pati sukurti svetaine, o ypac e-parduotuve. Gal kas turi patarimu? Gal kokius kursus esate isbandziusi, ar galite rekomenduoti zmogu siam reikalai. Kuris už mokesti pamokytu?
QUOTE(merryy @ 2011 06 06, 10:51)
sveiki, gal kas galite rekomenduoti kas galetu sukurti internetini puslapi-parduotuve:)
aciu
Vienas iš variantų: http://www.svetaine.lt/ Čia galima nesunkiai susikurti gana neblogą svetainę. Svetainės talpinimas - 22,5 Lt/mėn. (ir daugiau ), el. parduotuvės nuoma - 33Lt/mėn.aciu
Vis gi nieko neišmanantiems apie svetainių kūrimą ir nepasirengusiems mokėti siūlau pažaisti kad ir su minėtu http://www.weebly.com/
QUOTE(klopedija @ 2011 07 09, 10:25)
Vienas iš variantų: http://www.svetaine.lt/ Čia galima nesunkiai susikurti gana neblogą svetainę. Svetainės talpinimas - 22,5 Lt/mėn. (ir daugiau ), el. parduotuvės nuoma - 33Lt/mėn.
Juokingi man tokie variantai. Mokėk tik už svetainės talpinimą.... Paskaičiavus metinę kaina, išeina daug brangiau, nei perkant atskirai domeną ir hostingą..