Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklapio kūrimas

QUOTE(~saulyte~ @ 2012 07 25, 22:52)
Gal kas man paaiskintu kaip redaguoti, tobulinti svetaine jimdo.com kurimo puslapyje?  blush2.gif
Yra sukurti "remai", taciau tai labai "sausai" ir negraziai atrodo.  verysad.gif

Pasiskaitinėkit čia, kiek pažiūrėjau, tai yra pamokų, kaip įkelti savo paveiksliukus, redaguoti antraštes, naudoti QR kodus, yra šiaip dizaino pamokų, kaip keisti spalvas, stilius ir t.t. ir pan.
Nu žodžiu, pasinagrinėkit, nes dabar nelabai aišku, ką ir kur norite tobulint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2012 07 20, 12:15)
tikrai ne nuo 10 000lt

Pas įmones nuo 1000 kaina prasideda, bet kai kuriems ir 500 daug wink.gif Dažniausiai užsakovų ir vykdytojų supratimas apie „protingą“ kainą skiriasi, todėl reiktų iškart išsiaiškinti dėl to cool.gif
Atsakyti
Paruoštos svetainės, tereikia susikelti failus į serverį ir vykdant instrukcijas atlikti veiksmus
http://phpfusion.lt
http://www.joomla.org/

lietuviškos grafikos ir programavimo pamokos
http://www.ifreal.com
Atsakyti
Dekui. Skaitysiu. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif ,
labai reikia pagalbos kuriant internetini puslapi/parduotuve. Kuriu su Webeden. Gal turite kokiu patarimu? Ir klaysymas: Kaip elgtis su Paypal? Ta prasme, kaip man susieti tinklapio Paypal su savo saskaita? Kai klientas sumokes mano puslapyje, as gausiu zinute i emaila, o kur tie pinigai keliaus? Padekit issiaiskinti.

Didelis aciu.
Atsakyti
Sveikos. Ieškau gero kumpiuteriskto tiklapio kurimui, dizainavimui
Atsakyti
Sveiki smile.gif
atsiprasau, kad greiciausiai kartojuosi, bet jau antra diena bandau ir niekaip neiseina surasti...
Turiu sioki toki puslapiuka, bet labai ribotomis galimybemis, bet senas adresas, o ir grazus jis pats smile.gif Man mirk-gyvenk reikia, kad tame puslapyje paspaudus nuoroda, pradetu failo atsisiuntima. Failas - pdf ar jpg formato, turiu galvoje, nieko nelegalaus, ne virusas smile.gif Visur kur bandziau, tai paspaudus ant nuorodos failo parsiuntimo, pradzioje numeta i failu talpinimo puslapi, o paskui jau reikia susirasti mygtuka "Parsisiusti" ar pan. Man gi reikia, kad paspaudus is karto arba pradetu siusti, arba atsirastu standartinis dialogo langelis "Parsisiusti" ar "atidaryti".
Aciu. Tikiuos, suprantamai parasiau. Einu toliau kapstyt smile.gif
Atsakyti
hm, jau radau smile.gif

QUOTE(Aries @ 2012 10 14, 22:08)
Sveiki smile.gif
atsiprasau, kad greiciausiai kartojuosi, bet jau antra diena bandau ir niekaip neiseina surasti...
Turiu sioki toki puslapiuka, bet labai ribotomis galimybemis, bet senas adresas, o ir grazus jis pats smile.gif Man mirk-gyvenk reikia, kad tame puslapyje paspaudus nuoroda, pradetu failo atsisiuntima. Failas - pdf ar jpg formato, turiu galvoje, nieko nelegalaus, ne virusas smile.gif Visur kur bandziau, tai paspaudus ant nuorodos failo parsiuntimo, pradzioje numeta i failu talpinimo puslapi, o paskui jau reikia susirasti mygtuka "Parsisiusti" ar pan. Man gi reikia, kad paspaudus is karto arba pradetu siusti, arba atsirastu standartinis dialogo langelis "Parsisiusti" ar "atidaryti".
Aciu. Tikiuos, suprantamai parasiau. Einu toliau kapstyt smile.gif

Atsakyti
Norisi pagyvinti temą 4u.gif

QUOTE(SAMOGITIJA @ 2012 03 05, 19:40)
Kaip reikia padaryti, kad mūsų puslapį rastų per google?

jurgacka pateikė puikių patarimų smile.gif
aš dar nuo savęs pridėsiu: jeigu talpinate kažkokią info. savo psl. iš interneto platybių (na ne patys rašote, bet mėginate copy/paste), būtinai pakeiskite bent trečdalį teksto, pastraipas ir sakinius paformuokite kitaip. Google'as stipriai baudžia už kopijavimą ir paieškoje žemina pozicijas; šiaip gali jam trūkti kantrybė ir išvis uždėti ban'ą (tas pats galioja ir jeigu per ilgai/lėtai krauna puslapį - vadinasi yra neveikiančių modulių, kurie lėtina, ir dėdė Google'as pyksta už tai) smile.gif

būtinai užvadinkite keliamas nuotraukas;

žodžiu - vidinė ir išorinė SEO optimizacija; teisingai pavadintos foto, naudojami Meta Tag Description, Meta Tag Keywords, SEO Keyword (t.y. URL eilutėje, kur matomas puslapio pavadinimas, labai svarbus keywordas, garantuojantis aukštesnes puslapio pozicijas paieškoje), tekste įkeltos nuorodos užvadinimas panaudojus raktažodžius - tai galima sakyti tiesus kelias puslapį surasti Google ir į aukštesnes reitingavimo pozicijas.

tiesa, nežinau kokio lygio puslapis ir ar eina antraštes įkelti per kodą ar ne, bet jei eina, būtinai kodą naudokite .

Papildyta:

Kas naudojatės Joomla!®, ar turite funkciją "Palyginti" arba "Pridėti į palyginimą"?
Kiek suprantu, reikia dasipirkti, kiek kainuotų?

Ačiū už ats., kas žino, ir kas atsakys smile.gif
Atsakyti
O aš kuriu ir aministruoju su wordpress thumbup.gif , man labai patinka. Paprastą sau puslapiuką pakankamai greitai galima susikurti (šablonų - temų nemažai), o administravimas ir informacijos tvarkymas labai paprastas thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,

Turiu tinklapį ir niekaip nesutvarkau lietuvių kalbos. Gal yra suprantančių, ko čia trūksta bent pradiniame puslapyje? Menines gimnastikos tinklapis
Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2013 03 22, 14:17)
Sveiki,

Turiu tinklapį ir niekaip nesutvarkau lietuvių kalbos. Gal yra suprantančių, ko čia trūksta bent pradiniame puslapyje? Menines gimnastikos tinklapis
Dėkui 4u.gif

koduotė bloga 4u.gif
Atsakyti