QUOTE(Dasha @ 2010 03 21, 00:02)
ogi Noa tuoj perskaitys ir apšvies mus.
Ot ir nešviesiu
Sėdėsiu sau visa svarbi ir žinosiu
Jausiuos dar už Erszebeth Mersedesą protingesnė, tik jis, varguolis, straipsnius turi rašyt, o aš makaulėj laikysiu, ir visi galvos, kad ten labai daug ko yra
Kol sklerozė neužeis, žinoma
QUOTE(erilukaha @ 2010 03 21, 00:06)
Bet as nepamenu koks karoliukas ...man atrodo uz 79lt...buvo prikabintas virsui kamputyje...
Nugis tas, elfas už 79 Lt, Karlsonas su sparneliais. Manęs visai nesuintrigavo, nes jis buvo pirmas mano nusipirktas sidabrinis karoliukas, tai kam man du? Neturėčiau, būtų kas kita...
QUOTE(erilukaha @ 2010 03 21, 00:12)
Nu ir kam ta knyga, internetas juk yra...
Internete yra, bet kai ką randu knygoj, ko nežinojau ir internete neradau. Pvz. kas man buvo labai įdomu, tai kad stiklinius karoliukus jie pradėjo gamint tik 1997, jei neklystu, o nusiimančias spynas aplamai padarė tik 2000 metais. Iki to laiko troll buvo, sidabriniai/auksiniai, bet nesivystė taip nežmoniškai, o tik po biskutuką, karoliukus pardavinėjo, laisvalaikiu vieną kitą savo pagamindavo, į vitriną padėdavo... Ir norintiems ant savo apyrankės užsidėt karoliuką tą jų nusegimą nukirpdavo, karoliuką užmaudavo ir vėl atgal užvirindavo... Užsimano žmogelis antro karoliuko ant apyrankės, vėl meistras turi darbo. jau ten jie tobulino jas visaip, kad tam meistrui lengviau būtų, bet vis tiek žmogus pats neapsitarnaudavo. O paskui ėmė ir sumanė tą dvigubą spyną, ir tas buvo tik prieš 10 metų. O aš galvojau - tiek laiko anie egzistuoja, o mes, tundros, tik dabar sužinojom
Dar man nedavė ramybės, kuo iš esmės skiriasi du stikliniai karoliukai, Milky way po 109 ir Silver trace po 79... Va jie:
Silver trace:
Milky way:
Kodėl vienas už kit brangesnis? O pasirodo, tam antram, Milky way, burbuliukai yra iš sidabro
Ten kažkaip foliją deda, kažką pakaitina ir taip susidaro. Ot protingai paaiškinau, pati savim neatsistebiu