https://www.argentje...ver/product/176
ar tas katelis labai nedidukas?
QUOTE(light blue @ 2010 03 23, 19:08)
jo...viskuom pasinaudoja ir nuperka dar mėsos karbonadams
Nu ne, uz mesa tau jau atleiskit, mokame mes
Jei rimtai, tai pas mus seimoje tokia tvarka - jei as ko nors labai noriu, bet man pinigeliu gaila, tai jis man nuperka, ojei jis ir jam gaila - as jam nuperku. Nesvarbu, kad kisenukas tas pats, bet taip kazkaip gaunasi lepinimas pas mus, vat
Jei rimtai, tai pas mus seimoje tokia tvarka - jei as ko nors labai noriu, bet man pinigeliu gaila, tai jis man nuperka, ojei jis ir jam gaila - as jam nuperku. Nesvarbu, kad kisenukas tas pats, bet taip kazkaip gaunasi lepinimas pas mus, vat
QUOTE(light blue @ 2010 03 23, 19:11)
Labai,labai maziukas
QUOTE(Erszebeth @ 2010 03 23, 17:54)
Manau, kad ne Todėl taip noriai leidžiama ir skatinama agituoti draugus. Juk tada gerbėjų gretos didėja
Apie tai pagalvojau irgi. Marketinginis triukas tas konkursas. Ir mūsų, siuntusių fotkes, meilus gaus, ir nuotraukas... O beje, nuotraukos bus naudojamos rinkodaros tikslais ar ne? Nemačiau tokio punkto
QUOTE(rasida @ 2010 03 23, 18:10)
O tada kreipias į draugę: Mažule, patinka?
Maniškis labai skeptiškai į visus trolius žiūri.. Ir žinau, kad tai dėl kainos, nes šiaip yra pasakęs, kad gražu, aišku, sekantis sakinys buvo, bet ne už tokią kainą.. Todėl aš jo nevarginu, ko man reik pati tyliai, ramiai, be reklamų nusiperku. Kam žmogui nervuotis? Pavalgęs, mokesčiai sumokėti, aprengtas, vaikas laimingas, žmona laiminga, KO? O aš pati nuo savęs susitaupau vietoj skudurų, batų, kosmetikos ir kitų papuošalų.. Ato visų tų zabovonių turiu tiek, kad... Ačiūdie pajudėjo užtaupytų šampūnų, balzamų, duškių, krempudrų ir kitų dalykų naudojimas. Iš tikro net pačiai gera, o tai tik perku ir namo nešu. Maniškis nėr nei vieno troliaus man nupirkęs, abejoju ar nupirks. Bet tau jau jo reikalas. Aš nepykstu.
QUOTE(nidalaura @ 2010 03 23, 19:13)
Grazios tradicijos pas jus...
Perka ir man vyras, tik ne trolius...
Svarbiausia, kad nesakytu nieko, neburbetu, neskaiciuotu su skaiciavimo masinele O nepasitenkinima reikstu tyliai, pageidautina raukytis eiti i kita kambari Man siaip pasiseke, maniskis labai domisi, dziaugiasi uz mane. Jis man grandinelei pinigeliu dave, skatino, o as abejojau, nes pasiskaiciavau kiek kainuos mano norai...
QUOTE(Song @ 2010 03 23, 19:15)
Apie tai pagalvojau irgi. Marketinginis triukas tas konkursas. Ir mūsų, siuntusių fotkes, meilus gaus, ir nuotraukas... O beje, nuotraukos bus naudojamos rinkodaros tikslais ar ne? Nemačiau tokio punkto
Nu va, man ir nepatinka tokie bajeriai, reklama nemokamai darosi...Prisiregistruok tik , tai ziurek ir lipa visokie i pasta... Nu padovanos ten rinkinuka, ir kas...kai kiti kokius pinigus reklamai pakloja...o cia pigus varijantas,...nekelsiu savo nuotrauku , tik va tada ir uz jus prabalsuot negalesiu..
Nu bet jei buciau davus kiekvienai po balsa, tai nei daugiau nei maziau, vistiek naudos jokios...
QUOTE(nidalaura @ 2010 03 23, 19:13)
Lepintų, jei galėtų. Galėčiau trepsėti kojom ir reikalauti, bet vyrui yra didesnių prioritetų, nei tie mano karoliai.
Tau pasisekė ne kad nesirauko, o kad turi iš ko už karbonadus karolius pirkti.
QUOTE(nidalaura @ 2010 03 23, 19:22)
Svarbiausia, kad nesakytu nieko, neburbetu, neskaiciuotu su skaiciavimo masinele O nepasitenkinima reikstu tyliai, pageidautina raukytis eiti i kita kambari Man siaip pasiseke, maniskis labai domisi, dziaugiasi uz mane. Jis man grandinelei pinigeliu dave, skatino, o as abejojau, nes pasiskaiciavau kiek kainuos mano norai...
Nu maniskis irgi palaiko, tyli... Bet kai supyksta, tai prikisa, kad tik troliai terupi,... O kai nepyksta, tada sako grazu...
Dėdė "pradžiugino" - nupirko čakras dovanų ir išsiuntė. Neplanavau jų pirkti, patiko gal dvi iš jų... Tad dabar laukiu siuntinuko. Kad bent neapmuitintų.