Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads

Apklausa: Sekantis Jūsų pirkinys: (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
https://www.argentje...ver/product/176

ar tas katelis labai nedidukas?
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2010 03 23, 19:08)
jo...viskuom pasinaudoja ir nuperka dar mėsos karbonadams  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu ne, uz mesa tau jau atleiskit, mokame mes smile.gif
Jei rimtai, tai pas mus seimoje tokia tvarka - jei as ko nors labai noriu, bet man pinigeliu gaila, tai jis man nuperka, ojei jis ir jam gaila - as jam nuperku. Nesvarbu, kad kisenukas tas pats, bet taip kazkaip gaunasi lepinimas pas mus, vat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2010 03 23, 19:11)

Labai,labai maziukas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 03 23, 17:54)
Manau, kad ne  biggrin.gif Todėl taip noriai leidžiama ir skatinama agituoti draugus. Juk tada gerbėjų gretos didėja  biggrin.gif

Apie tai pagalvojau irgi. Marketinginis triukas tas konkursas. Ir mūsų, siuntusių fotkes, meilus gaus, ir nuotraukas... O beje, nuotraukos bus naudojamos rinkodaros tikslais ar ne? Nemačiau tokio punkto g.gif

QUOTE(rasida @ 2010 03 23, 18:10)
O tada kreipias į draugę: Mažule, patinka? smile.gif smile.gif smile.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Maniškis labai skeptiškai į visus trolius žiūri.. Ir žinau, kad tai dėl kainos, nes šiaip yra pasakęs, kad gražu, aišku, sekantis sakinys buvo, bet ne už tokią kainą.. Todėl aš jo nevarginu, ko man reik pati tyliai, ramiai, be reklamų nusiperku. Kam žmogui nervuotis? Pavalgęs, mokesčiai sumokėti, aprengtas, vaikas laimingas, žmona laiminga, KO? O aš pati nuo savęs susitaupau vietoj skudurų, batų, kosmetikos ir kitų papuošalų.. Ato visų tų zabovonių turiu tiek, kad... Ačiūdie pajudėjo užtaupytų šampūnų, balzamų, duškių, krempudrų ir kitų dalykų naudojimas. Iš tikro net pačiai gera, o tai tik perku ir namo nešu. Maniškis nėr nei vieno troliaus man nupirkęs, abejoju ar nupirks. mastau.gif Bet tau jau jo reikalas. Aš nepykstu.
Atsakyti
QUOTE(nidalaura @ 2010 03 23, 19:13)
Nu ne, uz mesa tau jau atleiskit, mokame mes  smile.gif
Jei rimtai, tai pas mus seimoje tokia tvarka - jei as ko nors labai noriu, bet man pinigeliu gaila, tai jis man nuperka, ojei jis ir jam gaila - as jam nuperku. Nesvarbu, kad kisenukas tas pats, bet taip kazkaip gaunasi lepinimas pas mus, vat  smile.gif

Grazios tradicijos pas jus... thumbup.gif
Perka ir man vyras, tik ne trolius... ax.gif
Atsakyti
Svarbiausia, kad nesakytu nieko, neburbetu, neskaiciuotu su skaiciavimo masinele smile.gif O nepasitenkinima reikstu tyliai, pageidautina raukytis eiti i kita kambari biggrin.gif Man siaip pasiseke, maniskis labai domisi, dziaugiasi uz mane. Jis man grandinelei pinigeliu dave, skatino, o as abejojau, nes pasiskaiciavau kiek kainuos mano norai...
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 03 23, 19:15)
Apie tai pagalvojau irgi. Marketinginis triukas tas konkursas. Ir mūsų, siuntusių fotkes, meilus gaus, ir nuotraukas... O beje, nuotraukos bus naudojamos rinkodaros tikslais ar ne? Nemačiau tokio punkto g.gif

Nu va, man ir nepatinka tokie bajeriai, reklama nemokamai darosi...Prisiregistruok tik , tai ziurek ir lipa visokie i pasta... cool.gif Nu padovanos ten rinkinuka, ir kas...kai kiti kokius pinigus reklamai pakloja...o cia pigus varijantas,...nekelsiu savo nuotrauku schmoll.gif , tik va tada ir uz jus prabalsuot negalesiu..

Nu bet jei buciau davus kiekvienai po balsa, tai nei daugiau nei maziau, vistiek naudos jokios... g.gif
Atsakyti
QUOTE(nidalaura @ 2010 03 23, 19:13)
Nu ne, uz mesa tau jau atleiskit, mokame mes  smile.gif
Jei rimtai, tai pas mus seimoje tokia tvarka - jei as ko nors labai noriu, bet man pinigeliu gaila, tai jis man nuperka, ojei jis ir jam gaila - as jam nuperku. Nesvarbu, kad kisenukas tas pats, bet taip kazkaip gaunasi lepinimas pas mus, vat  smile.gif

Lepintų, jei galėtų. Galėčiau trepsėti kojom ir reikalauti, bet vyrui yra didesnių prioritetų, nei tie mano karoliai.
Tau pasisekė ne kad nesirauko, o kad turi iš ko už karbonadus karolius pirkti.
Atsakyti
QUOTE(nidalaura @ 2010 03 23, 19:22)
Svarbiausia, kad nesakytu nieko, neburbetu, neskaiciuotu su skaiciavimo masinele  smile.gif O nepasitenkinima reikstu tyliai, pageidautina raukytis eiti i kita kambari  biggrin.gif Man siaip pasiseke, maniskis labai domisi, dziaugiasi uz mane. Jis man grandinelei pinigeliu dave, skatino, o as abejojau, nes pasiskaiciavau kiek kainuos mano norai...

Nu maniskis irgi palaiko, tyli... ax.gif Bet kai supyksta, tai prikisa, kad tik troliai terupi,... unsure.gif O kai nepyksta, tada sako grazu... ax.gif
Atsakyti
Dėdė "pradžiugino" - nupirko čakras dovanų ir išsiuntė. Neplanavau jų pirkti, patiko gal dvi iš jų... Tad dabar laukiu siuntinuko. Kad bent neapmuitintų.
Atsakyti