QUOTE(Ruti @ 2010 03 23, 11:48)
Va ka perskaiciau facebooke:
Stora, graži, spalvota ir pati šviežiausia - lietuviška trolių karoliukų reikšmių knyga. Čia rasite didelius paveiksliukus, išsamius aprašymus, prekių kodus ir kainas. Perkantiems už 250lt - knygga nemokamai, norintiems - 20lt. (Pasiūlymas galioja ir knygą rasite didžiosiose prekybos vietose)
O kai as apie sita knyga paklausiau Panoramoje, tai pardaveja myke myke ir nusuko kalba i kita puse
Kodel pirkdama uz bevei 400 as jos negavau
kaip cia taip? gal pameni kokia pardaveja? su kortele turetu duoti, o i sarasus Jus irasiau.
QUOTE(Kikirike @ 2010 03 23, 12:15)
tai gal ir mano ten kur maziau karoliuku pratrinki ,jei ten dar jos yra
beje del ebay - dauguma pardaveju deja taip daro,na gal ne patys bidina,tiesiog kitu niku,kad uzkeltu kaina,kiek esu girdejusi,poto ten visokios dar programos yra...
Papildyta:
Ruti, o iskur tu zinai,kad taves neirase i sarasus?
mane tai vyras irase,kai pirko apyranke,tai tikiuosi,kad tikrai irase
Ir siaip ten tos korteles lojalumo tai turetu ryt but kazkaip atiduotos ar kaip?
Troliene gal galite pakomentuoti?
Nuo trečiadienio jos bus pradedamos atidavinėti, bet kol visoms praneš ir t.t. tai gali ir užtrukti.
QUOTE(Ruti @ 2010 03 23, 12:27)
Troliene sake, kad kortelei reikalingas vardas, pavarde ir tel. nr. Niekas manes nieko nepaklause
Bet Troliene pazadejo irasyti
Is tiesu, o kada bus to korteles
Greitai
o dėl nuolaidų - pirmą mėnesį nuo atidarymo ir taip dešimt procentų, o paskui, kaip suprantu, ši nuolaida bus skirta tik lojaliems (čia kalbu tik apie Panorama). o su lojalumo sistema Fashion Gold dar dirba, galvoja kaip geriau kas, tad nepykite ant jų