QUOTE(Kikirike @ 2010 03 23, 13:46)
QUOTE(light blue @ 2010 03 23, 12:42)
Aš geresnį posakį žinau
"Dėl skonio nesiginčyjama..." - tarė katinas laižydamas pauodegį.
Juoda, bet tiesa. Kiekvienam savo. O jei nelabai patinka, tai galima tiesiog nutylėti, bet gal tai galioja, kai daugiau bendrauji O kai ateini iš belen kur, drebi viską, ką manai ir tiek
"Dėl skonio nesiginčyjama..." - tarė katinas laižydamas pauodegį.
Juoda, bet tiesa. Kiekvienam savo. O jei nelabai patinka, tai galima tiesiog nutylėti, bet gal tai galioja, kai daugiau bendrauji O kai ateini iš belen kur, drebi viską, ką manai ir tiek
O dar ir pavydas gali, cia pakist koja...Zinai kai zmones neiperka tai prasideda, o kam , o kodel....Nors as neturtuole, bet nerukau, negeriu, nesinarkasinu... I klubus nevaikstau, tai ir sutaupau
QUOTE(Kikirike @ 2010 03 23, 12:46)
Nu raso, kad unuka autentiska troliams...
QUOTE(erilukaha @ 2010 03 23, 12:47)
O dar ir pavydas gali, cia pakist koja...Zinai kai zmones neiperka tai prasideda, o kam , o kodel....Nors as neturtuole, bet nerukau, negeriu, nesinarkasinu... I klubus nevaikstau, tai ir sutaupau
as irgi taip galvoju ,siaip kai kurioms draugems kai pasisakiau apie trollius tai akis tik ispute kai pamate kainas ir ziuri i mane,nu blyn,juk isvis beveik niekam neleidziu pinigu,sau skiriu tikrai mazai pinigu,tai galiu tureti sioki toki pomegi kiekvienam savo... vienos leidzia rubams,kvepalams...kitos troliams
Papildyta:
QUOTE(erilukaha @ 2010 03 23, 12:50)
Nu raso, kad unuka autentiska troliams...
nu man tai kazkaip itartinai atrodo
o siaip merginos ar yra kazkoks puslapis kuriame galima butu patikrtinti tu uniku ar siaip karoliuku kodus kurie isimti is gamybos ?
QUOTE(Kikirike @ 2010 03 23, 12:54)
as irgi taip galvoju ,siaip kai kurioms draugems kai pasisakiau apie trollius tai akis tik ispute kai pamate kainas ir ziuri i mane,nu blyn,juk isvis beveik niekam neleidziu pinigu,sau skiriu tikrai mazai pinigu,tai galiu tureti sioki toki pomegi kiekvienam savo... vienos leidzia rubams,kvepalams...kitos troliams
Papildyta:
Papildyta:
Jooo, rode per telika mergina, vartojancia narkotikus, tai i men. isleidzia 3000 lt. vien narkotikam, tai kiek troliu iseina... Ir ko gi prastesne tau liga
as tai geriu... ir i kluba megstu nueit... ir sukneliu kokia 30 turiu...
alia dar ir del troliu esu pamisusi...
gal ir daugoka pomegiu vienai moteriskai
QUOTE(nidalaura @ 2010 03 23, 12:57)
Nemanau, kad per daug, gyveni viena kart...be tik nesa kisene..
QUOTE(erilukaha @ 2010 03 23, 12:57)
Jooo, rode per telika mergina, vartojancia narkotikus, tai i men. isleidzia 3000 lt. vien narkotikam, tai kiek troliu iseina... Ir ko gi prastesne tau liga
oho,kiek troliu iseitu
beje uzvakar sese stovi prie kazkokiu saldainiu,sako,ziurek akcija,sakau-eik jau,pora pakuciu saldainiu ir trolis iseina ot skaiciuoju dabar
QUOTE(nidalaura @ 2010 03 23, 12:57)
nu tai a ko blogai tureti daugiau pomegiu
QUOTE(Lorute @ 2010 03 23, 12:58)
Jo nu kokie jie man grazus...macius buvau anksciau , galiu nuoroda atsiust kur tokiu daug...norejau maziukam gal nupirkt, bet gal sakau nereik makalosint...
QUOTE(Lorute @ 2010 03 23, 12:58)
bet cia ne trolis