QUOTE(Dovis @ 2010 03 23, 12:05)
O tai apsimoka, taip per aplinkui siustis?
Na ne, mes Noa dryziu nenukovem. Kitam aukcione Jova juos paeme.
Pats bidina? A dar ir taip galima? Nu jei nieks neperka, tai reik paciam kaina sukelti. Jei $ karolis ivertintas 25. O perka po18-19. Tai pats ir nuperka. Bet, tai nesazininga pirkeju atzvilgiu.O koks jo ten vardas, pagal ka matai,kad tai jis bidina?
Nu ne belarusas, bet mes taip praminem ir kam reikia iskarto susigaudo apie ka kalba eina
Apsimoka, tik brangesnius...Bet siaip as jau pati padariau kortele, tik pasiimt reik, bet va vaikai serga, tai nz vyrui turbut neduos, mano parasu reik...
O del bidinimo,tai atsistoji ant bid, ir matai kaip kas bidina, nu negali but, kad atejau ir iskart jei pvz stovi kaina 20 dol, tai ateinu ir pastatau 40, po to nieks nebidina, vel pastatau 50...
Man taip buvo, pastate tarpininke ir nuejo miegot, tai kazkas uzbidino, gal tas pats pardavejas...ir nupirkta, tad ateina laiskas, tipo suteikia man sansa atiduoda uz ta mano pastatyta suma didziausia, nes buvau priespaskutine, tai turbut pats pardavejas ir nupirko..
O del sazines..tai jie perekupai as taip suprantu, jie uzsidirpt nori, ju cia duona, ...
Nors pas sita baltarusa visi aukcijonai taip vyksta, zmones pagauti azarto, nuperka, daugiau nei aplkamai ebay parduoda ne aukcijone...
As taip viena papirkau, nu bet as ten pati apsizioplinau, liepiau statyt iki tokios sumos, ir islekiau, skubejau labai, kai gryzau perziuriu, o mamyte, ka as parasiau, bet jau pastatyta buvo, tai nuskilo smikiui...Nu bet i nuostoli nenuejau, bet savikaina su nuolaidom nupirkau
Gyvenimo grožis priklauso ne nuo to, koks laimingas esi, bet kokie laimingi yra kiti del to, kad tu esi.