QUOTE(Erszebeth @ 2010 03 23, 10:10)
Man tai vienodai, kartais net įdomu, kurie karoliukai pas žmogų buvo pirmieji. ar po to apyrankė išlaikė tą koloritą, ar buvo nugrybauta visai kita linkme, kaip pvz. mano atveju
Man irgi vienodai, tiesiog nuomone visu norejau isgirsti. Bet va kitos nori prasitrinti
QUOTE(Sadi @ 2010 03 23, 10:10)
A jau gavai? Kaip su muitine?
QUOTE(erilukaha @ 2010 03 23, 10:15)
Nu sveika...tik jei dar turi galimybe, tai geriau bek, kiek kojos nesa...nes sekta cia tikrai pikta, paskutines kelnes numaus...Bet jei turi dauk kelniu , tai lik...
Turi turi, jei ka dar diedo ir vaiko numaus. O kur dar sijonai, sortai ir t.t. Uzteks ir karoliams
QUOTE(Bitelė @ 2010 03 23, 10:16)
ta tai tikrai gali būti įdomu.
ačiū už pagyras.
As tavo pageidavimu, jau pratryniau. Jei ka galiu grazinti
u
QUOTE(erilukaha @ 2010 03 23, 10:22)
Tai mano tarpininke sake kad eina pas drauge i UK , o paskui ta persiuncia , cia...Tai man ir tai ilgai eina, tu gal parasyk jam laiska, ar ka...Nu nieko, tavo graziausia turbut, gaila jam buvo atsisveikint, tai paskutine issiunte
Papildyta:
Nu, nu, nu...jei nedraugaus, man pasiskuskit,
as jai priminsiu, kaip bulves mano nukase...
Papildyta:
Nu bet jis man ten idomus...jis ten pats bidina...
O tai apsimoka, taip per aplinkui siustis?
Na ne, mes Noa dryziu nenukovem. Kitam aukcione Jova juos paeme.
Pats bidina? A dar ir taip galima? Nu jei nieks neperka, tai reik paciam kaina sukelti. Jei $ karolis ivertintas 25. O perka po18-19. Tai pats ir nuperka. Bet, tai nesazininga pirkeju atzvilgiu.O koks jo ten vardas, pagal ka matai,kad tai jis bidina?
QUOTE(Lorute @ 2010 03 23, 10:23)
Tai, kad jis ne belarusas
Nu ne belarusas, bet mes taip praminem ir kam reikia iskarto susigaudo apie ka kalba eina