Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads

Apklausa: Sekantis Jūsų pirkinys: (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti

Labas visoms smile.gif
QUOTE(Erszebeth @ 2010 03 23, 11:10)
Taigi nebūtina už vieną balsuoti, galima už visas iš SM  bigsmile.gif

Žinau, kad galima balsuoti už visas, galėsiu ir pabalsuoti, bet šiaip yra kelios, kurios yra mano stiliaus ir man labiau mielos, nei kitos blush2.gif Taip kad...noriu ne urmu balsuoti, o už tikrai tai, kas patinka smile.gif

BITELE, labai abi patiko apyrankės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(indreY @ 2010 03 23, 11:44)
Prabalsuota!  mirksiukas.gif

aciu labai tau 4u.gif

Ir aciu visoms kitoms ,kurios balsavo thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Va ka perskaiciau facebooke:

Stora, graži, spalvota ir pati šviežiausia - lietuviška trolių karoliukų reikšmių knyga. Čia rasite didelius paveiksliukus, išsamius aprašymus, prekių kodus ir kainas. Perkantiems už 250lt - knygga nemokamai, norintiems - 20lt. (Pasiūlymas galioja ir knygą rasite didžiosiose prekybos vietose)

O kai as apie sita knyga paklausiau Panoramoje, tai pardaveja myke myke ir nusuko kalba i kita puse sad.gif Kodel pirkdama uz bevei 400 as jos negavau mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruti @ 2010 03 23, 11:48)

Stora, graži, spalvota ir pati šviežiausia - lietuviška trolių karoliukų reikšmių knyga. Čia rasite didelius paveiksliukus, išsamius aprašymus, prekių kodus ir kainas. Perkantiems už 250lt - knygga nemokamai, norintiems - 20lt. (Pasiūlymas galioja ir knygą rasite didžiosiose prekybos vietose)

O kai as apie sita knyga paklausiau Panoramoje, tai pardaveja myke myke ir nusuko kalba i kita puse  sad.gif  Kodel pirkdama uz bevei 400 as jos negavau  mad.gif

na as tai gavau ta reiksmiu knyga g.gif siulyciau nueiti su cekiu ir paprasyti,manau,kad tikrai duos,gal ne ta pardaveja buvo...siaip kaip suprantu ten kiekviena pardaveja skirtingai ir nuolaidas duoda ir daug ka skirtingai daro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2010 03 23, 12:36)
Nu as ziuriu, kad uz IndreY labai balsuoja, net mano draugai ziuriu nuvare uz ja prabalsavo, tiesa prabalsavo uz daugeli lotuliukas.gif Nes dauguma apyrankiu patiko lotuliukas.gif

Keista, ane? Toooks bardakas biggrin.gif Niekas nesuderinta ir viskas labai skirtinga biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ruti @ 2010 03 23, 12:48)

O kai as apie sita knyga paklausiau Panoramoje, tai pardaveja myke myke ir nusuko kalba i kita puse  sad.gif  Kodel pirkdama uz bevei 400 as jos negavau  mad.gif

gun_bandana.gif gun_bandana.gif

Kazkodel manes jau tai nestebina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indreY @ 2010 03 23, 11:58)
Keista, ane? Toooks bardakas  biggrin.gif Niekas nesuderinta ir viskas labai skirtinga  biggrin.gif

Tai, kad troliu ir nereikia derint biggrin.gif
Ai, bet sitas konkursas geru emociju duoda kazkaip ax.gif Toks be piktumu, visi uz visus balsuoja lotuliukas.gif Toks juokingas konkursas lotuliukas.gif
Papildyta:
O kas toji Daiva Albrechtienė? Labai jau gausi kolekcija biggrin.gif Net maniskiai irgi pora balsu atidave, tie uzsienieciai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2010 03 23, 10:51)
na as tai gavau ta reiksmiu knyga  g.gif siulyciau nueiti su cekiu ir paprasyti,manau,kad tikrai duos,gal ne ta pardaveja buvo...siaip kaip suprantu ten kiekviena pardaveja skirtingai ir nuolaidas duoda ir daug ka skirtingai daro  doh.gif

jauciu, kad taip ir padarysiu blush2.gif nes kazkaip negraziai iseina unsure.gif i sarasus neirase, nors pasake "taip taip, butinai irasysim", knygos nedave, nors priklauso unsure.gif
Atsakyti
light blue, ačiū. Tuo pačiu noriu pagirti Tavo labai švelnią ir subtilią pradžią, kurią mačiau albumėlyje. Jau seniai taip galvojau, bet vis patingėdavau parašyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 03 23, 10:10)

Man tai vienodai, kartais net įdomu, kurie karoliukai pas žmogų buvo pirmieji. ar po to apyrankė išlaikė tą koloritą, ar buvo nugrybauta visai kita linkme, kaip pvz. mano atveju  biggrin.gif

Man irgi vienodai, tiesiog nuomone visu norejau isgirsti. Bet va kitos nori prasitrinti smile.gif

QUOTE(Sadi @ 2010 03 23, 10:10)
Pas tą belarusa pirkau trolio užsegimą  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif

A jau gavai? Kaip su muitine?

QUOTE(erilukaha @ 2010 03 23, 10:15)
Nu sveika...tik jei dar turi galimybe, tai geriau bek, kiek kojos nesa...nes sekta cia tikrai pikta, paskutines kelnes numaus...Bet jei turi dauk kelniu , tai lik... lotuliukas.gif

Turi turi, jei ka dar diedo ir vaiko numaus. O kur dar sijonai, sortai ir t.t. Uzteks ir karoliams lotuliukas.gif

QUOTE(Bitelė @ 2010 03 23, 10:16)
drinks_cheers.gif ta tai tikrai gali būti įdomu.
ačiū už pagyras.

As tavo pageidavimu, jau pratryniau. Jei ka galiu grazinti ax.gif u

QUOTE(erilukaha @ 2010 03 23, 10:22)
Tai mano tarpininke sake kad eina pas drauge i UK , o paskui ta persiuncia , cia...Tai man ir tai ilgai eina, tu gal parasyk jam laiska, ar ka...Nu nieko, tavo graziausia turbut, gaila jam buvo atsisveikint, tai paskutine issiunte mirksiukas.gif
Papildyta:
Nu, nu, nu...jei nedraugaus, man pasiskuskit, mirksiukas.gif  as jai priminsiu, kaip bulves mano nukase... lotuliukas.gif
Papildyta:
Nu bet jis man ten idomus...jis ten pats bidina... blink.gif

O tai apsimoka, taip per aplinkui siustis?
Na ne, mes Noa dryziu nenukovem. Kitam aukcione Jova juos paeme.
Pats bidina? A dar ir taip galima? Nu jei nieks neperka, tai reik paciam kaina sukelti. Jei $ karolis ivertintas 25. O perka po18-19. Tai pats ir nuperka. Bet, tai nesazininga pirkeju atzvilgiu.O koks jo ten vardas, pagal ka matai,kad tai jis bidina?

QUOTE(Lorute @ 2010 03 23, 10:23)
Tai, kad jis ne belarusas lotuliukas.gif

Nu ne belarusas, bet mes taip praminem ir kam reikia iskarto susigaudo apie ka kalba eina biggrin.gif
Atsakyti
Dovis, negrąžinki, kad ir šios dar tik pati pati pradžia...Kadangi jos nuo ankstesnių skiriasi tik vienu karoliuku, tai ir sakiau - išimki senąsias. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitelė @ 2010 03 23, 12:05)
light blue, ačiū. Tuo pačiu noriu pagirti Tavo labai švelnią ir subtilią pradžią, kurią mačiau albumėlyje. Jau seniai taip galvojau, bet vis patingėdavau parašyti blush2.gif

dėkui, mano pradžia jau papilnėjusi ir tuoj dar papilnės, bet nieko nerodysiu kol kas.
Na pamaigiau ir aš už jūsų trolius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 03 23, 12:05)
Man irgi vienodai, tiesiog nuomone visu norejau isgirsti. Bet va kitos nori prasitrinti smile.gif
A jau gavai? Kaip su muitine?
Turi turi, jei ka dar diedo ir vaiko numaus. O kur dar sijonai, sortai ir t.t. Uzteks ir karoliams  lotuliukas.gif
As tavo pageidavimu, jau pratryniau. Jei ka galiu grazinti ax.gif u
O tai apsimoka, taip per aplinkui siustis?
Na ne, mes Noa dryziu nenukovem. Kitam aukcione Jova juos paeme.
Pats bidina? A dar ir taip galima? Nu jei nieks neperka, tai reik paciam kaina sukelti. Jei $ karolis ivertintas 25. O perka po18-19. Tai pats ir nuperka. Bet, tai nesazininga pirkeju atzvilgiu.O koks jo ten vardas, pagal ka matai,kad tai jis bidina?
Nu ne belarusas, bet mes taip praminem ir kam reikia iskarto susigaudo apie ka kalba eina biggrin.gif

tai gal ir mano ten kur maziau karoliuku pratrinki ,jei ten dar jos yra blush2.gif

beje del ebay - dauguma pardaveju deja taip daro,na gal ne patys bidina,tiesiog kitu niku,kad uzkeltu kaina,kiek esu girdejusi,poto ten visokios dar programos yra...
Papildyta:
Ruti, o iskur tu zinai,kad taves neirase i sarasus? g.gif mane tai vyras irase,kai pirko apyranke,tai tikiuosi,kad tikrai irase g.gif

Ir siaip ten tos korteles lojalumo tai turetu ryt but kazkaip atiduotos ar kaip? Troliene gal galite pakomentuoti? g.gif
Atsakyti