Bitele, raudonoji apyranke labai faina Cia dukriuko? O taviske dar reiketu papildyti ir bus irgi ciki piki
Ruti, taip...
Reiks pildyti...Kai vaikai pasveiks, eisu sudarinėti norų sąrašą.
Reiks pildyti...Kai vaikai pasveiks, eisu sudarinėti norų sąrašą.
QUOTE(Bitelė @ 2010 03 23, 09:57)
Pasveiks Nepergyvenk
O mano norai kasdien keiciasi Vis dar neapsisprendziu, kuria linkme eiti
Papildyta:
QUOTE(Ruti @ 2010 03 23, 11:01)
Pasveiks Nepergyvenk
Zinok ne tu viena tokia,...as irgi rinkau perlu apyranke, net uzsegima keiciau su perlu, bet va teko atidet ja i sona, o pabaigiau rinkt kita, tai daba stovi perline, neuzbaikta, ir net neziuriu i ja...Reik sugalvot kaip ja pagyvint , ji man tokia niuri, reik koki kalorita inest, gal raudona...
Papildyta:
QUOTE(Bitelė @ 2010 03 23, 10:57)
Jau kai vaikai serga, tai ziauru, nepakliusiu as i Panorama per atidaryma, nors ir vyras vaziuoja i Vilniu, ...maziauias ziauriai atkrito, nors ir kitas itartinas,... kvarabos neranda nieks...
QUOTE(light blue @ 2010 03 22, 21:12)
na tai kurią dabar čia favorite padaryti ir paleisti per savo facebooką ką siūlote už korupciją?
Taigi nebūtina už vieną balsuoti, galima už visas iš SM
QUOTE(Dovis @ 2010 03 22, 21:24)
Panos, man toks klausimas stojo Ar nereiktu albume esanti bardakeli pratvarkyti? Ar laikom pradziu pradzias ir t.t. Man gerai kaip yra, bet noreciau ir jusu nuomne isgirsti?
Man tai vienodai, kartais net įdomu, kurie karoliukai pas žmogų buvo pirmieji. ar po to apyrankė išlaikė tą koloritą, ar buvo nugrybauta visai kita linkme, kaip pvz. mano atveju
QUOTE(erilukaha @ 2010 03 22, 21:33)
Taip gavo, issius...
O mano dar nėra
QUOTE(Bitelė @ 2010 03 23, 09:06)
Labas rytas,
pasirodysiu nefritus. Net foto dariau tam, kad suprasčiau, ar šviesusis surado savo vietą, ar ne
pasirodysiu nefritus. Net foto dariau tam, kad suprasčiau, ar šviesusis surado savo vietą, ar ne
Jau koooks grožis
Pas tą belarusa pirkau trolio užsegimą
QUOTE(simre @ 2010 03 23, 09:12)
438*3.45=1511,1Lt
1511,1/71.1=21.25 karoliukai po 79 lt (skaičiuojant megos kaina).
Tą žemę tik ant pakylos pasidėt ir žiūrėt... Nors turbūt tas, kuris žemę nusipirko, karolių turi daugiau, nei mes visos kartu sudėjus. Tai ir tas 21 karolis nebegelbėtų.
1511,1/71.1=21.25 karoliukai po 79 lt (skaičiuojant megos kaina).
Tą žemę tik ant pakylos pasidėt ir žiūrėt... Nors turbūt tas, kuris žemę nusipirko, karolių turi daugiau, nei mes visos kartu sudėjus. Tai ir tas 21 karolis nebegelbėtų.
O jei...,o as dar galvojau nupirkt kada nors ja...
QUOTE(erilukaha @ 2010 03 23, 11:09)
Papildyta:
Zinok ne tu viena tokia,...as irgi rinkau perlu apyranke, net uzsegima keiciau su perlu, bet va teko atidet ja i sona, o pabaigiau rinkt kita, tai daba stovi perline, neuzbaikta, ir net neziuriu i ja...Reik sugalvot kaip ja pagyvint , ji man tokia niuri, reik koki kalorita inest, gal raudona...
Papildyta:
Jau kai vaikai serga, tai ziauru, nepakliusiu as i Panorama per atidaryma, nors ir vyras vaziuoja i Vilniu, ...maziauias ziauriai atkrito, nors ir kitas itartinas,... kvarabos neranda nieks...
o as tai labai norejau raudonos,bet su dabar gautom dovanu unikom nu nelabai man derinasi raudona merginos gal jus patarsite kaip man cia ka suderinti,as ziauriai megstu raudona spalva,tai negi reikes nuimti tas unikas
QUOTE(jova @ 2010 03 23, 10:01)
sveikos as ir noreciau prie jusu sektos prisijungt, mat tokia pikta motera Dovis priverte (smurtu ir jega ) nusipirkt apyranke ir karoliuku labai uzkreciamas cia reikalas, 6 ryta keliaus ir puoliau pre kompiuterio, kad paziureciau ka pavyko nusipirkti sakiau pirksiu kas man patinka... o visu 'limited editions' nesivaikysiu
Nu sveika...tik jei dar turi galimybe, tai geriau bek, kiek kojos nesa...nes sekta cia tikrai pikta, paskutines kelnes numaus...Bet jei turi dauk kelniu , tai lik...
Papildyta:
QUOTE(Bitelė @ 2010 03 23, 10:06)
Labai grazus raudoni nefritai, as kazkaip itartinai i juos ziurejau, bet dabar patinka, jie taip pagyvina, tas ju koloritas ryskus,labai apyrankes atgaivina...
QUOTE(jova @ 2010 03 23, 09:01)
sveikos as ir noreciau prie jusu sektos prisijungt, mat tokia pikta motera Dovis priverte (smurtu ir jega ) nusipirkt apyranke ir karoliuku
Nu va matai, norek zmogui gero, o ima ir apkaltina Daba, tai tikrai gausi su kokiu Thoro kujum
QUOTE(jova @ 2010 03 23, 09:13)
cia gal tas kuri as paeimiau baltas su juodu?
Neerzink Noa, paskui nedraugaus
QUOTE(Erszebeth @ 2010 03 23, 10:10)
Man tai vienodai, kartais net įdomu, kurie karoliukai pas žmogų buvo pirmieji. ar po to apyrankė išlaikė tą koloritą, ar buvo nugrybauta visai kita linkme, kaip pvz. mano atveju
ta tai tikrai gali būti įdomu.
ačiū už pagyras.
QUOTE(Kikirike @ 2010 03 23, 10:11)
o as tai labai norejau raudonos,bet su dabar gautom dovanu unikom nu nelabai man derinasi raudona
Nežinau gal nuotrauka klaidina, bet man atrodo, kad su unikomis kaip tik dera raudona. Na bent jau ta antrąja, kuri arčiau šokoladinės papūgos. Juolab, kad raudona spalva būna labai įvairi. Pabandyki padėlioki konkrečius raudonus stikliukus šalai unikų
QUOTE(Erszebeth @ 2010 03 23, 11:10)
O mano dar nėra
Tai mano tarpininke sake kad eina pas drauge i UK , o paskui ta persiuncia , cia...Tai man ir tai ilgai eina, tu gal parasyk jam laiska, ar ka...Nu nieko, tavo graziausia turbut, gaila jam buvo atsisveikint, tai paskutine issiunte
Papildyta:
QUOTE(Dovis @ 2010 03 23, 11:15)
Neerzink Noa, paskui nedraugaus
Nu, nu, nu...jei nedraugaus, man pasiskuskit, as jai priminsiu, kaip bulves mano nukase...
Papildyta:
QUOTE(Sadi @ 2010 03 23, 11:10)
Pas tą belarusa pirkau trolio užsegimą
Nu bet jis man ten idomus...jis ten pats bidina...