o visas foto konkurse eina pamatyti, duokite nuorodą
QUOTE(light blue @ 2010 03 22, 21:31)
o visas foto konkurse eina pamatyti, duokite nuorodą
http://www.facebook....id=347565271544 ir eik next next next... pamatysi visas
QUOTE(Erszebeth @ 2010 03 22, 20:50)
Erilukaha, tu (ar tavo tarpininkė) gavote bulvę?
Taip gavo, issius...
Kuri esate Daiva A. Kiba labai pažįstamos esame?
Ale kad -aičių daug
Papildyta:
tik dėl tų -aičių nieko blogo nepamanykite, kai nežinai jūsų, tai atrodo, kad jauniklės visiškos brangiu malonumu bovyjasi
Ale kad -aičių daug
Papildyta:
tik dėl tų -aičių nieko blogo nepamanykite, kai nežinai jūsų, tai atrodo, kad jauniklės visiškos brangiu malonumu bovyjasi
QUOTE(light blue @ 2010 03 22, 22:41)
Ale kad -aičių daug
Papildyta:
Ale kad -aičių daug
Papildyta:
QUOTE(light blue @ 2010 03 22, 21:41)
Ale kad -aičių daug
Papildyta:
Ale kad -aičių daug
Papildyta:
nu atsiprašau.. .tai ką man jau -ienei galvot? Lengvai pagyvenus baisiai rimta motera?
QUOTE(Dasha @ 2010 03 22, 21:45)
nu atsiprašau.. .tai ką man jau -ienei galvot? Lengvai pagyvenus baisiai rimta motera?
Ciocė
QUOTE(light blue @ 2010 03 22, 22:21)
Dasha, na mes įvairios, tai ir matosi ant apyrankių. Man reik "teisingo" vaizdo, kad karolis ilgio pločio, diametro to paties būtų, kaip kazarmoje Ir dar sidabriniai kažkokie neaišku kokie. Šiaip cherubo noras man labai nesuvokiamas, bet gal ir nieko, nes katė man kaip pirštukinė lėlė, tas sidabriukas kaip kokia kašaro galva ant nykščio pamauta. Bet turėsiu ir jį O jei jau paimu cherubą, tai jamu ir plunksnas ir dar zanzibaras vilioja teatro kaukės iš konteksto krenta. Man nesigauna kažkokio vieno įvykio įforminti per karolį, man turi viskas dėliotis į pasakojimą, nu durna boba, sunkinuosi padėti Bet nuo savęs nepabėgsi.
O karolis liežuvis nėra sukurtas? Darbo pobūdį apibūdintų
O karolis liežuvis nėra sukurtas? Darbo pobūdį apibūdintų
Tikrai, mano visai kitos spalvos, kaip ne visu Visu svelnios, moteriskos..... Man reikia bardakinio vaizdo. Kuo jie skirtinegesnio dydzio ir ilgio, tuo man butu graziau. Graziausi visokie issivepe, bedanciai , butu gerai ilgiausiom ausim. Tik bezdionkos ir pleksnes pagal prigimti priklause.
Grazuolis man juokdarys. Bet bijau, kad nenulakstytu tie burbuliukai. Ji patupdyciau ant odinukes, ir sidabriukus. Ir taip ziuriu, ir kitaip, o ant odinukes sidabriukai geriausia
QUOTE(light blue @ 2010 03 22, 22:08)
Man rodosi jūs drąsiai čia viena už kitą eteryje balsuojat, ar negali jūsų lauk išmesti iš konkurso
O kodėl turėtų? tai gi čia visas ir smagumas
QUOTE(light blue @ 2010 03 22, 22:12)
Nu kiek žiūriu į jūsų apyrankes, tiek patinka daugelio ir toks vaizdas, kad su savąja grybą pjaunu, kad spalvas pasirinkau durnas arba reik labai mikliai surinkti, kad vaizdas būtų, arba nežinau
Papildyta:
na tai kurią dabar čia favorite padaryti ir paleisti per savo facebooką ką siūlote už korupciją?
beje, konkursą laimėjusi gauna...? tik nesakykite, kad SPA
Papildyta:
na tai kurią dabar čia favorite padaryti ir paleisti per savo facebooką ką siūlote už korupciją?
beje, konkursą laimėjusi gauna...? tik nesakykite, kad SPA
rinkinyje Pavasario gėlės, kuris pirmai vietai skirtas, karoliukai tai šeši, tad... procentą imk karoliukais
QUOTE(Dasha @ 2010 03 22, 22:16)
Indrė Dulskytė ir Eglė Jackevičiūtė mūsiškės?
Ale iki balandio šeštos tai ojojojooj kokios marios laiko dar...
Ale iki balandio šeštos tai ojojojooj kokios marios laiko dar...
tik menkos dvi savaitės, kuriose dar ir velykos turi įtilpti
QUOTE(danske @ 2010 03 22, 21:48)
Tikrai, mano visai kitos spalvos, kaip ne visu Visu svelnios, moteriskos..... Man reikia bardakinio vaizdo. Kuo jie skirtinegesnio dydzio ir ilgio, tuo man butu graziau. Graziausi visokie issivepe, bedanciai , butu gerai ilgiausiom ausim. Tik bezdionkos ir pleksnes pagal prigimti priklause.
Grazuolis man juokdarys. Bet bijau, kad nenulakstytu tie burbuliukai. Ji patupdyciau ant odinukes, ir sidabriukus. Ir taip ziuriu, ir kitaip, o ant odinukes sidabriukai geriausia
danske, o kada savo apyrankę parodysi? Nes lyg dar nesu mačius
QUOTE(Enita @ 2010 03 22, 22:52)
danske, o kada savo apyrankę parodysi? Nes lyg dar nesu mačius
Yra pirma puse albumuke. Tik is manes fotografas, kaip is ozkos gelininke. Po ateinancio savaitgalio pasiimsiu kita puse. Dar pora pakeliui. Tada pasirodysiu visa. Kaip ir pilna turetu buti.
Paziurejau. Yra. Tik bedanciukas ir Tibeto zebriukas nepakliuvo.
QUOTE(Dasha @ 2010 03 22, 22:45)
Aš irgi -ienė, nu ir ką, esu baisiai rimta motera. Kaip gali būt nerimta, jei esi -ienė? Visos -ienės yra skirtos vaikus rikiuot ir diedams uodegas spardyt. Ai ir dar aiškint, kas kur pabrango ir kas nuo ko numirė O -aitės visokios - tai ten chi chi, cha cha, mažvaikės
Danske, klok, ką ten sukaupei. Tiek laiko kaupei, viešink, prošepani, tauta pageidauja razobratsia, čto k čiemu