Mano tai parase nuoroda
QUOTE(Erszebeth @ 2010 03 22, 16:11)
Kuri iš mūsiškių vardu Simona?
Aš
Aš tai dar nedėsiu, savaitės gale pirksiu vieną arba du sidabrėlius, tada bus geresnis vaizdas ir tada jau prašyyyysiu balsuoti, a gerai?
O gal galite priminti, kokiu adresu siusti nuotraukeles?..
Radau radau Niu kokia issiblaskiusi as
Radau radau Niu kokia issiblaskiusi as
Kurias atpažinau, ir nuorodas radau, subalsavau
Manoji čia
Parsinešiau šiandien iš pašto trolį ilganosį gudriom akutėm Tai žiūrėsim, ar padės kaupti daugiau, ar susilaikyti
Manoji čia
Parsinešiau šiandien iš pašto trolį ilganosį gudriom akutėm Tai žiūrėsim, ar padės kaupti daugiau, ar susilaikyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 03 22, 19:37)
O taip, iškart pažinau
Gavai bulvę?
Matėt, žemė jau beveik 204 eurai Aukcionas baisis už 4 valandų.
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 03 22, 19:36)
O gal galite priminti, kokiu adresu siusti nuotraukeles?..
konkursas@trollbeads.lt
QUOTE(Song @ 2010 03 22, 19:38)
Gavai bulvę?
Dar negavau
Erilukaha, tu (ar tavo tarpininkė) gavote bulvę?
Nu lyg tais uz visas jau prabalsavau
QUOTE(Erszebeth @ 2010 03 22, 19:50)
konkursas@trollbeads.lt
Aciukas
Veeeelnias, prašikau savo dryžuotąjį Dalyvavau iki pat galo, ir prakišau. Tfū. Kas rasit kitą, parodykit
Facebooke dalyvaut noriu, tik fotografuot nemoku Be to, tam reikia dienos šviesos. Gal kokią pabandyt susiorganizuot...
Kur Erilukaha buvo įdėjus tris nuotraukas, nu kur visos dėl varlių alpo - kas ten toks tarp varlių ir zanzibaro? Čakra, štoli?
Gaila, nespėjau ant geltonos čakros, ana man reikalinga. nAi dzin, kitą nusipirksiu. O kur čakras rinkiniais parduoda?
Facebooke dalyvaut noriu, tik fotografuot nemoku Be to, tam reikia dienos šviesos. Gal kokią pabandyt susiorganizuot...
Kur Erilukaha buvo įdėjus tris nuotraukas, nu kur visos dėl varlių alpo - kas ten toks tarp varlių ir zanzibaro? Čakra, štoli?
Gaila, nespėjau ant geltonos čakros, ana man reikalinga. nAi dzin, kitą nusipirksiu. O kur čakras rinkiniais parduoda?
QUOTE(Noa @ 2010 03 22, 20:32)
Kaip surpatau tai stebuklingas Jebėjus
Papildyta:
Živile Mazenytė ne iš mūs ar ne? Nes nematyti tokie troliai
QUOTE(Dasha @ 2010 03 22, 21:40)
Aaa man jame neretirintų pirkt neišeina... Ir retirintus, štai prašom, ne visus, o tik buy it now. O jau paprastus tai visai... Arba kaina kaip pas mus, arba pardavėjas įtartinas... Visi jie man įtartini
QUOTE(Dasha @ 2010 03 22, 20:40)
Papildyta:
Papildyta:
Musu musu musu ta Mazenyte
Cia seniau fotkinta, buvau rodzius kazkada