QUOTE(Lorute @ 2010 03 22, 15:59)
Ot tai aciu, isgelbejai nuo didelio galvosukio, nes jau puoliau i panika ka pasirinkt
Man visada sunku issirinkt is dvieju grozybiu viena, nes noriu visu
As juos irgi buvau atidejus velesniam laikui...Bet gavosi, kaip gavosi, saules rezgini, dukra buvo uzsisakius gimtadieniui
Rozini tai sau norejau
Bet koks ydomus reikalas...Dukra paaugliuke, nekencia rozines spalvos, ir visos mergaites nemegsta, nu beveik...klasej ten nesirodyk su roziniais rubais, kazkokia psihoze, pries ruzava spalva ir sviesius plaukus...Kad tik leisciau tai siandien pat , nudazytu plaukus...O va man su amzium, nu kokia grazi spalva...Nors graziausia melyna, bet rozines tikrai neatsisakyciau...Bet vien del to,kad jaunimas nenusvilptu kieme, vengiu kiek ymanoma....Gal delto, kad mergytes rengiam roziniais rubeliais pastoviai, nes jom ir paciom patinka, kol mazytes, tai gal tiek dakaso ta spalva...
Papildyta:
QUOTE(Dasha @ 2010 03 22, 16:02)
Duosiu žinot, bet abejoju, nes planavau greitu laiku rožinį kaspiną pirkti, o čia dar labiau nuskilo
Labai ačiū
mamilei
Nu va as irgi planuoju sekancia rozine, pavasarine kokia rinkt..., va bus matyt kai agato sulauksiu, jis ir pakoreguos padety