Lorute, gi gražios foto.. Tikrai labai vykusios
QUOTE(mamile @ 2010 03 22, 14:01)
Pasirodau savo naujas čakras ir gintarus. Pirkau čakrų rinkinį, tai pardavejas vietoj žalios idėjo juodą, labai apsidžiaugiau tokia klaida, nes žalios man nereikėjo. Ir rožinė man ne prie širdies, net nedėjau ant apyrankės. :DDar saulės rezginys man kiek per ryškus, toks kaip saldainiukas.Geriau jau man sidabriukas kabėtų toje vietoje. Gal kam reikia saulės rezginio ir rožinio aukso, parduočiau nebrangiai...
Oho kiek ciakru!!!
O kiek tas nebrangiai? Man kaip ir nereikia, bet jei nebrangiai tai galiu susigundyti
Mamasa, as kai pagalvoju kokias foto sudes kitos musu senbuves, tai mano penki karoliukai nublanks Jei dalyvaut tai laimet Nors pora savaiteliu veliau vyktu konkursas, tai speciau nauju karoliuku papildyti, o dabar sausokai taip
Troliene, o iki kada reikia nuotraukas siusti?
Mamile, tas saules rezginys gyvas kiausinio trynio geltonumo ar i zalsva geltonuma?
Bet visa apyranke graziai atrodo, nebent tik rozinis gal ne visai
Papildyta:
O antroji ten drakoniukui prie dupces?
Papildyta:
QUOTE(danske @ 2010 03 22, 14:20)
Mamile, tas saules rezginys gyvas kiausinio trynio geltonumo ar i zalsva geltonuma?
Papildyta:
Papildyta:
Saulės rezginys ryškai geltonas, tokia tikra geltona, ne i žaluma. Drakonui prie dupses antroji.
Lorute, parduočiau po 60 lt.
Sveikos
Keturios dienos ir jau antra temutė eina į pabaigą Nespėju jokiu ND daryti.
Apžiūrinėjau rinkinuką pavarasio gėlės ir ar aš ne taip supratau ar ten yra sudėtos unikos? Nes tarkim vienas žalias karoliukas pas man yra lygiai toks pats (bent jau atrodo), bet man jį davė nemokamai, akcijos metu, tai unika...
Apžiūrinėjau rinkinuką pavarasio gėlės ir ar aš ne taip supratau ar ten yra sudėtos unikos? Nes tarkim vienas žalias karoliukas pas man yra lygiai toks pats (bent jau atrodo), bet man jį davė nemokamai, akcijos metu, tai unika...
QUOTE(indreY @ 2010 03 22, 13:23)
Sveikos
Mhm, unikos ten..
QUOTE(mamile @ 2010 03 22, 14:23)
Saulės rezginys ryškai geltonas, tokia tikra geltona, ne i žaluma. Drakonui prie dupses antroji.
O esi kur? Ga ir a.z. rasyti, jei nenori cia.
Papildyta:
As antraja turesiu pirmadieni ar antradieni. Turiu ideja pamaisyti tarp tu smelio karoliuku. Butu cakros tarp smelio
mamile, o tavo tamsesnis gintaras kuris? Karamelinis saulėlydis?
QUOTE(Lorute @ 2010 03 22, 15:07)
As siandien perfotkinau savo apyranke, galvoju gal pavyks kokia grazi nuotrauka i konkursa, bet kazkaip su muiline nesigauna idealiai padaryti Tai uzteks ir supermamoj pasirodyti, iki konkurso dar nepribrendom
Eiktu,...super atrodo
QUOTE(mamile @ 2010 03 22, 14:23)
Eina sau kaip pigiai as ruzavos visai noretau Ale dabar uzsakiau balta, jos man rodos vienodos tik vienos pagrindas rozinis, kitos baltas hmm... reik greit greit sumastyt Na, jei nieks neims is taves tos rozines, gal as tada ja priglausiu Tik kaip gaila as gyvai rozines nesu apziurejusi, tai negaliu apsisprest kas man labiau tiktu, balta ar rozine?
QUOTE(erilukaha @ 2010 03 22, 14:37)
Eiktu,...super atrodo
Dekui, bet su jusu turtais nepalyginsi
QUOTE(Lorute @ 2010 03 22, 13:51)
Eina sau kaip pigiai as ruzavos visai noretau Ale dabar uzsakiau balta, jos man rodos vienodos tik vienos pagrindas rozinis, kitos baltas hmm... reik greit greit sumastyt Na, jei nieks neims is taves tos rozines, gal as tada ja priglausiu Tik kaip gaila as gyvai rozines nesu apziurejusi, tai negaliu apsisprest kas man labiau tiktu, balta ar rozine?
Per vėlu..
QUOTE(mamile @ 2010 03 22, 13:01)
Pasirodau savo naujas čakras ir gintarus.
Kokia čakrinė apyrankė
QUOTE(Lorute @ 2010 03 22, 13:07)
As siandien perfotkinau savo apyranke, galvoju gal pavyks kokia grazi nuotrauka i konkursa, bet kazkaip su muiline nesigauna idealiai padaryti Tai uzteks ir supermamoj pasirodyti, iki konkurso dar nepribrendom
Fantastiškos nuotraukos, kaip tai ne į konkursą? Ir aš su muiline darau, bet nesuku galvos, vis vien dalyvausiu. Neparašyta, kad vien veidrodiniais fotografuoti reikia.