Ka jau nusiziurejai pas ji. As is jo 4 laukiu. Ryt vel bandysiu,kazka Neimkit, tik mano papugos is jo Erilukaha, ka tada pas ji nukovei? Kazi ar nepatrukdem, tada viena kitai Nors tu 4 man ir aip tada per akis buvo Papildyta:
Ne papugos neimsiu tikrai, va ka sakiau, kad reik pasitart, kad netrukdyt kita syk As bandysiu saulute...papirkt
O nukoviau zemuoge...ir trikampi kristala... ai reik sulaukt pries giriantis...
Kas ten saket, maiseliu pertekliu turit,juk parduoti galit Papildyta:
QUOTE(Sadi @ 2010 03 21, 16:15)
Oooo, Lorute - geri, supratingi draugai man tas plienas labai patinka
merginos, priminkit man tą pardavėją beadsbelarusia ? jis lyg ir išpardavęs viską buvo, vėl kažką turi?
Man koks nuotykis šiandien buvo, galėčiau nors į romantiškiausių istorijų konkursą varyt Taigi sėdžiu įkišus nosį į Ybėjų ir dūsauju. Graži unika, ale neapsimoka pirkti, pas mus pigiau... Bet tiktų ji į mano renkamą rudai-baltai-burokinę apyrankę... Išsitraukiu tą apyrankę iš dėžutės, kišu prie monitoriaus... Žiūriu, kaip atrodo kartu... Ir tyliai tyliai ranka man iš už nugaros... pelės klavišą klik - ant "Buy it now" Ir dar kartą, "Confirm" Taip ir vietoj susileidau
Labai miela.
O aš sugįžusi iš pabuvimo ligoninėje radau pranešimą iš pašto. Reiks pirmadienį nubristi nefritų pasiimti.
Mačiau Ruti pradžią, labai super
Dar vienos mergaitės, bet gėda nebepamenu nicko, draugai tai tikri šaunuoliai