Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads

Apklausa: Sekantis Jūsų pirkinys: (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Lorute @ 2010 03 21, 13:52)
O man penktadieni sake, kad galima savo rinkinuka susidaryti g.gif
Pas mane yra keleta naujienu blush2.gif

wub.gif

Kas ten toks tamsus, kur vienoj nuotraukoj apyrankės pabaigoj, kitoj - šalia dvigubų žiedų?
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 03 21, 17:29)
Ka jau nusiziurejai pas ji. As is jo 4 laukiu. Ryt vel bandysiu,kazka lotuliukas.gif Neimkit, tik mano papugos is jo biggrin.gif
Erilukaha, ka tada pas ji nukovei? Kazi ar nepatrukdem, tada viena kitai g.gif Nors tu 4 man ir aip tada per akis buvo biggrin.gif
Papildyta:

Ne papugos neimsiu schmoll.gif tikrai, va ka sakiau, kad reik pasitart, kad netrukdyt kita syk g.gif lotuliukas.gif As bandysiu saulute...papirkt lotuliukas.gif

O nukoviau zemuoge...ir trikampi kristala...ax.gif ai reik sulaukt pries giriantis... blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 03 21, 15:29)
Ka jau nusiziurejai pas ji. As is jo 4 laukiu. Ryt vel bandysiu,kazka lotuliukas.gif Neimkit, tik mano papugos is jo biggrin.gif

Keletą įsimečiau į stebimus, noriu pažiūrėt kiek kaina užkyla smile.gif Kol kas pirkt nesiruošiu rolleyes.gif

QUOTE(erilukaha @ 2010 03 21, 15:40)
O nukoviau zemuoge...ir trikampi kristala...ax.gif ai reik sulaukt pries giriantis... blush2.gif

O už kiek žemuogytę pajamei? Mačiau ir dabar kabo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 03 21, 15:40)

Aaa, tai tu tokias brangenybes imi biggrin.gif Kiek pigiau gavosi, nei pas mus?
Asamam, panasus asortimentas ir praita karta buvo. Kuriuos ten seki?
Atsakyti
Oooo, Lorute - geri, supratingi draugai thumbup.gif man tas plienas labai patinka thumbup.gif

merginos, priminkit man tą pardavėją beadsbelarusia ? jis lyg ir išpardavęs viską buvo, vėl kažką turi?
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 03 21, 16:12)
Asamam, panasus asortimentas ir praita karta buvo. Kuriuos ten seki?

Žemuogė, trolis didelėm kojom, cukinija. Noriu pasiskaičiuoti, kokie kainų skirtumai. smile.gif

Atsakyti
Kas ten saket, maiseliu pertekliu turit,juk parduoti galit bigsmile.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sadi @ 2010 03 21, 16:15)
Oooo, Lorute - geri, supratingi draugai  thumbup.gif man tas plienas labai patinka  thumbup.gif
merginos, priminkit man tą pardavėją beadsbelarusia ? jis lyg ir išpardavęs viską buvo, vėl kažką turi?

Baisu geras vietas isduoti biggrin.gif paskui nieko gali nebelikti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2010 03 21, 17:57)
Keletą įsimečiau į stebimus, noriu pažiūrėt kiek kaina užkyla smile.gif Kol kas pirkt nesiruošiu  rolleyes.gif
O už kiek žemuogytę pajamei? Mačiau ir dabar kabo smile.gif

Zemuogyte 134,30 plius 5 atsiuntimas,...tai manau labai apsimoka..Aisku jei atsius..

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Dovis @ 2010 03 21, 18:27)
Baisu geras vietas isduoti biggrin.gif paskui nieko gali nebelikti biggrin.gif

Baiktu... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sadi @ 2010 03 21, 18:15)

Prasom ...tik mano saulutes neimkit nono.gif

http://shop.ebay.com...d=p3911.c0.m489
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 03 21, 14:45)
Babkes už redagavimą į sąskaitą, su Erszebeth pasidalinsim. Priimam karoliukais.

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif

Man koks nuotykis šiandien buvo, galėčiau nors į romantiškiausių istorijų konkursą varyt bigsmile.gif lotuliukas.gif Taigi sėdžiu įkišus nosį į Ybėjų ir dūsauju. Graži unika, ale neapsimoka pirkti, pas mus pigiau... Bet tiktų ji į mano renkamą rudai-baltai-burokinę apyrankę... Išsitraukiu tą apyrankę iš dėžutės, kišu prie monitoriaus... Žiūriu, kaip atrodo kartu... Ir tyliai tyliai ranka man iš už nugaros... pelės klavišą klik - ant "Buy it now" ohmy.gif Ir dar kartą, "Confirm" bigsmile.gif Taip ir vietoj susileidau wub.gif

Va mano gražuolė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 03 21, 19:45)
Man koks nuotykis šiandien buvo, galėčiau nors į romantiškiausių istorijų konkursą varyt  bigsmile.gif  lotuliukas.gif Taigi sėdžiu įkišus nosį į Ybėjų ir dūsauju.

Nu tavo sita mazoji "knopke"...user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:

As tai ziuriu, kiek pas tuos vokiecius smailiuku, ateis jiems eile, gal kokiom kaledom maziukam uzsakyt reiks...user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 03 21, 17:45)
Man koks nuotykis šiandien buvo, galėčiau nors į romantiškiausių istorijų konkursą varyt  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif Labai miela.
O aš sugįžusi iš pabuvimo ligoninėje radau pranešimą iš pašto. Reiks pirmadienį nubristi nefritų pasiimti.
Mačiau Ruti pradžią, labai super thumbup.gif
Dar vienos mergaitės, bet gėda nebepamenu nicko, draugai tai tikri šaunuoliai thumbup.gif
Atsakyti

Kiek liko iki velyku..user posted image
Atsakyti