Gal Ian suvedinėja tekstus? Būtų atleistina
QUOTE(Noa @ 2010 03 21, 16:45)
Va,va, sako su kuo sutarsi, tuo pats tapsi...Ar kazkaip kitaip...
QUOTE(_asamaM @ 2010 03 21, 15:49)
Gal Ian suvedinėja tekstus? Būtų atleistina
Nebent
Bet atsakingi už internetinę sklaidą galėtų pataisyt
Arba duokit to kompiuteristo mailą, pačios parašysim
QUOTE(Erszebeth @ 2010 03 21, 12:38)
Tai va,kad atsikratyt norejai laiku susizgribai
QUOTE(erilukaha @ 2010 03 21, 15:52)
Va,va, sako su kuo sutarsi, tuo pats tapsi...Ar kazkaip kitaip...
Nu jau atsiprašau. Jei jau Ian sugebėjo išmokt lietuviškai ir tuo parodyt pagarbą Lietuvos žmonėms, tai lietuviai darbuotojai juo labiau galėtų išmokt savo nuosavą valstybinę kalbą ir nedaryt sau gėdos
Vat kai kuriose vietose esu pedantė Kai pagalvoji, kiek gabumų, laiko ir išteklių trunka pagamint tą produktą, tai kažkas kitas galėtų tai gerbt ir bent jau reklamuot taisyklinga kalba Mes čia kaip rašom - dar atleistina, mes ne darbuotojai, bet oficialiam psl
QUOTE(Noa @ 2010 03 21, 16:56)
Nu jau atsiprašau.
Tu neatsiprasinek,... zinok mes tave palaikom
Atėjau ir apsiputojau - eisiu į ybėjų pasižiūrėt, nusiramint
QUOTE(Noa @ 2010 03 21, 14:56)
Nu jau atsiprašau. Jei jau Ian sugebėjo išmokt lietuviškai ir tuo parodyt pagarbą Lietuvos žmonėms, tai lietuviai darbuotojai juo labiau galėtų išmokt savo nuosavą valstybinę kalbą ir nedaryt sau gėdos
Vat kai kuriose vietose esu pedantė Kai pagalvoji, kiek gabumų, laiko ir išteklių trunka pagamint tą produktą, tai kažkas kitas galėtų tai gerbt ir bent jau reklamuot taisyklinga kalba Mes čia kaip rašom - dar atleistina, mes ne darbuotojai, bet oficialiam psl
QUOTE(Noa @ 2010 03 21, 17:05)
Atėjau ir apsiputojau - eisiu į ybėjų pasižiūrėt, nusiramint
Papildyta:
Tai va primaitinau seimyna
O tada eisiu kavutes gert
Ai nespejau net parasyt
QUOTE(Noa @ 2010 03 21, 14:45)
Karoliukas "veidukai" nėra retirintas, jis yra kolekcijose nuo pat pradžių iki dabar, aukiniu ir sidabriniu pavidalu. Sukūrė Soren Nielsen, nežinau, ar dukrai, gal jis tokią ir turi, kas jį ten žino? O pradininkas - Svend Nielsen, Soren'o tatukas. Nes jis ir visą tą techniką sugalvojo, ir parduotuvę juvelyrikos turėjo, ir vaikus prie juvelyrikos papratino. Amen.
Ups, gal ir nesuretirintas. Uzmeciau aki pirmoj zinutej, kur tos lenteles. Tai va tas 76 metu buvo dukrai pagamintas. Taip snekejo troliu atstovai. Bet juos zinant,gal vel kokia nesamone nusisnekejo. Jiems iprasta.
Lorute, puikus apyrankes papildymas Smalsu pasidare, ar uzsisakei, kokiu karoliuku noretum, ar visi draugai patys nusprende, kokius pirkt
QUOTE(_asamaM @ 2010 03 21, 13:52)
erilukaha, ar nusprendei pabandyt užsakyt iš beaddealerusa?
Ka jau nusiziurejai pas ji. As is jo 4 laukiu. Ryt vel bandysiu,kazka Neimkit, tik mano papugos is jo
Erilukaha, ka tada pas ji nukovei? Kazi ar nepatrukdem, tada viena kitai Nors tu 4 man ir aip tada per akis buvo
Papildyta:
Nu bet Lorutes apyranke Galima vien dovanoto karoliu skaiciaus pavydet. Kad man kas taip Pasvajoju ir praeina.