QUOTE(Song @ 2010 03 21, 10:56)
Kaip į bažnyčią
Eik tu, baisia, drebančia širdim
QUOTE(erilukaha @ 2010 03 21, 11:07)
Tai maz mano melyna ir nupirkai...
nu dar gražiausia, o tu buvau ten ją nužiūrėjusi? Nes aš tik atlėkiau į sodus, pirmas klausimas, ar turit mėlnynus karalius, va, sako ir ištiesė, tai ir paėmiau, nes aš tik mėlynų norėjau..
QUOTE(Enita @ 2010 03 21, 11:28)
O aš vakar Megoj kaip tik klausiau, ar galima būtų pačiai pasidaryti rinkinį iš savo pasirinktų karoliukų, tai gavau atsakymą, kad tikrai ne, nes ką gauna rinkiniais, tą rinkiniais ir parduoda, o ką gauna vienetais, tą - vienetais, kadangi vienetus parduot rinkiniais jiems būtų nuostolinga (taip ir pasakė)
Tik man labai įdomu kodėl kitiems pardavėjams nėra nuostolinga dalint karoliukus nemokamai už lipdukus
Nu gražiausiai? Kas tau taip sakė? Aš šiandien dar Tado paklausiau, ar galima išformuot rinkinį ir vieną tarkim karoliuką pakeist kitu? Sakė nelabai buvo tokių atvejų, bet suderinus su pardavimo vadove gal ir pavyktų. BET sako, gali susiformuot rinkinį iš esamų pardavimė (na po 79 lt) ir bus kaip rinkinys 6 už 5 kainą, o pardavime sako mes turim dažniausiai viską, tarkim šiandien nebuvo tik rožinės dykumos. Taip kad nesuprantu kodėl taip skirtingai kalba
Kažkada man ta mergina pasakojo lygiai taip pat, ta mieliausia
QUOTE(Erszebeth @ 2010 03 21, 11:48)
Koks gražus šarvuotis - unika Gaila, man su šita spalva jau baigta.
Šitas irgi
Jetus nerealūs man jie.. Iš vis man šarvuočiai kuo toliau tuo gražiau.
Beje, man karoliuką pakeitė. Šiaip sakė, kad karoliukų nekeičia, tik grandines ir užsegimus. Bet aš visaip įrodinėjau kad man jis negeras, nes akivaizdžiai nesimetriškas (aišku nesitikiu kad bus simetrija rankų darabo gaminy), bet balta spalva vienoj pusėj tiek išlindus į viršų, kad jis visas kreivas. Tai teko palikt čekį, cengeliuką tą kur būna prikabintas ir pakeitė. Naujas tinka idealiai, tiek dydžiu (nes anas lyginant su kitais labai aukštas buvo), tiek spalviškai tobulas. Vnžo as supratau, kad su jais reik šnekėt, įrodinės ir jie padaro viską.
Beje apžiūrėjau dar syk knygą - turėt norėčiau, būtų labai įdomu paskaityt ir šiaip pasivartyt, bet pirkt tai tikrai nesiruošiu, nebent kooperutois perkant ir gaut dovanų. Bet tokia suma nemaža.. Tai tiek naujienų. Perkėliau akvarelinę pastelę ant odinukės, tupi su karaliai ant kaklo
Nebebijau jau dėvėti