Dar keletas viešbučio aplinkos nuotraukų.
Vėlgi, 6 ryto
Ir mažutis viešbučio akvaparkelis
QUOTE(Alexia @ 2010 06 07, 10:25)
Simena .. namukai tiesiog sode dideliam ir pro langus maciau kalnus ir medzius, o ne kitus namus. Gal ten nera toks krutas interjeras, bet kam jo reikia.
O vat Nashira jau kitas reikalas, erdves daug.
na jei buciau fotkinus taka link juros- irgi atrodytu kaip Nashira siaip normali ten teritorija silence. bet aisku, kiekvienas renkasi kas jam labiau patinka:)
na gal, neperduosi jokia nuotrauka taip kaip ten is tiesu.
QUOTE(Song @ 2010 06 07, 11:15)
Parodysiu Nashira viešbutį Sorgune, netoli Sidės.
nu visai faina ir ten, zinoma, atmetant visas tas 'autentiskas detales'
o dar toks gryn asmeninis pastebejimas- Laroje (kur as buvau) atrodo pakrante vistik maziau zvyruota
QUOTE(Alexia @ 2010 06 07, 11:25)
Simena .. namukai tiesiog sode dideliam ir pro langus maciau kalnus ir medzius, o ne kitus namus. Gal ten nera toks krutas interjeras, bet kam jo reikia.
Kiekvienam savo. Taigi - kategoriskai pareiksti "kam to reikia" cia visai netinka.
Vertinant pagal skirtingas tu skirtingu viesbuciu koncepcijas , viskas tvarkoje tiek ir SImenoj tiek ir Nashiroj tiek ir Silence... aisku iki nepradeda nebent koks tinkas and galvos byreti arba kokie masiniai apsinuodijimai pasireiksti arba dar kokios pan. bedos...
QUOTE(silagele @ 2010 06 07, 12:36)
nu visai faina ir ten, zinoma, atmetant visas tas 'autentiskas detales'
o dar toks gryn asmeninis pastebejimas- Laroje (kur as buvau) atrodo pakrante vistik maziau zvyruota
Kiekvienam savo. Taigi - kategoriskai pareiksti "kam to reikia" cia visai netinka.
Vertinant pagal skirtingas tu skirtingu viesbuciu koncepcijas , viskas tvarkoje tiek ir SImenoj tiek ir Nashiroj tiek ir Silence... aisku iki nepradeda nebent koks tinkas and galvos byreti arba kokie masiniai apsinuodijimai pasireiksti arba dar kokios pan. bedos...
Apie apsinuodijimus ... Sialgele ar ne jums su maziuku negerai buvo, kaip ten baigesi?
QUOTE(Tylene @ 2010 06 07, 11:33)
kodėl? Yra ir didelis viešbutis, pagrindinis, toks standartinis Kadangi aš gyvenau kotedžiuke, tai ir fotkės tik jų
Tau žaluma nepatinka ar kas?
Tau žaluma nepatinka ar kas?
Man tai aplamai nepatinka, kai namukinis viesbutis, tai man ar simena ar silence, vienas velnias bet siaip tai svarbu, kad kaina gera butu ir svara, tai atostogos tikrai nesusigadintu nuo nameliu
O jei buti objektyviai, tai man atrodo labai smagus tas Silence, bent jau atrodo svarus, tvarkingas, priziurima teritorija, graziai apzeldinta, matosi, kad teritorijoje yra visokiu kampuciu pasedejimui. Siaip paskaiciau, ka aprasei, tai viskas ciki, neprikibsi, manau gerai pasirinkote kiek minuciu iki juros eiti?
QUOTE(Cobre @ 2010 06 07, 17:38)
Man tai aplamai nepatinka, kai namukinis viesbutis, tai man ar simena ar silence, vienas velnias bet siaip tai svarbu, kad kaina gera butu ir svara, tai atostogos tikrai nesusigadintu nuo nameliu
O jei buti objektyviai, tai man atrodo labai smagus tas Silence, bent jau atrodo svarus, tvarkingas, priziurima teritorija, graziai apzeldinta, matosi, kad teritorijoje yra visokiu kampuciu pasedejimui. Siaip paskaiciau, ka aprasei, tai viskas ciki, neprikibsi, manau gerai pasirinkote kiek minuciu iki juros eiti?
nu nėra jis vien namukinis todėl ir patiko man, kad buvo galimybė rinktis- galėjai gyventi dideliam viešbutyje, kotedžiukuose, arba mažesniame viešbutyje.
va iš interneto pasiskolinu foto, kad matytųsi ir kitos vietos, nes manau, kad sudariau klaidingą įspūdį jums su savo foto :
Jūra šalia viešbučio nuo pagrindinio baseino iki jūros kokios 2 minutės, na jei sustoji ant tiltelio pasižiūrėti plaukiojančių vėžlių-tai gali užtrukti ir visas 10
QUOTE(Tylene @ 2010 06 07, 20:21)
nu nėra jis vien namukinis todėl ir patiko man, kad buvo galimybė rinktis- galėjai gyventi dideliam viešbutyje, kotedžiukuose, arba mažesniame viešbutyje.
va iš interneto pasiskolinu foto, kad matytųsi ir kitos vietos, nes manau, kad sudariau klaidingą įspūdį jums su savo foto :
Jūra šalia viešbučio nuo pagrindinio baseino iki jūros kokios 2 minutės, na jei sustoji ant tiltelio pasižiūrėti plaukiojančių vėžlių-tai gali užtrukti ir visas 10
ne, neklaidinga, maciau, kad yra pagrindinis pastatas Bet kokiu atveju, jei ne namukai, tai absoliuciai niekuo man neuzkliuvo. sakau, saunus pasirinkimas, mano subjektyviu supratimu na, kalnu nera, bet cia jau sides minusai, jei ten kas tolumoje smezuoja, tai neuzskaitau bet jei visa kita atsveria ta kalnu toluma, tai visai saunu. Primink kaina, jei ne paslaptis
Na tikrai arti jura o nuo jusu namuko irgi tiek pat, ar truputi ilgiau reikia zingsniuoti? Kvapo nuo to upeliuko jokio nera?
QUOTE(Cobre @ 2010 06 07, 18:35)
ne, neklaidinga, maciau, kad yra pagrindinis pastatas Bet kokiu atveju, jei ne namukai, tai absoliuciai niekuo man neuzkliuvo. sakau, saunus pasirinkimas, mano subjektyviu supratimu na, kalnu nera, bet cia jau sides minusai, jei ten kas tolumoje smezuoja, tai neuzskaitau bet jei visa kita atsveria ta kalnu toluma, tai visai saunu. Primink kaina, jei ne paslaptis
Na tikrai arti jura o nuo jusu namuko irgi tiek pat, ar truputi ilgiau reikia zingsniuoti? Kvapo nuo to upeliuko jokio nera?
kalnų nėra dėl to ir nevažiuosiu daugiau į Sidės pusę man vis tik Marmaryje gražiausia ten tokie vaizdai
nuo mūsų namuko iki pagrindinio pastato kokios 5 minutės gal greitu ėjimu nors nežinau tiksliai, nežiūrėjau į laikrodį bet viskas ten vietoj. Kvapo nuo upeliuko nebuvo jokio, nes mūsų namelis kitame gale. Bet vakare, būdavo kvapas nuo baseinų-ten kažkokia dezinfekcija darydavo, tai biškiuką smirdėjo
Kaina 2200 lt vienam žmogui savaitei, per išankstinius pardavimus.
Tai jis ir negali niekuo užkliūti, bent jau man nežinau ko reikėtų, kad užkliutų visi tie viešbučiai daugiau ar mažiau vienodi. Man norėjosi į jį, dėl to, kad yra daugiau kampelių ramių. Nemėgstu aš triukšmo per atostogas, tai man čia buvo idealu- galėjom dviese "turėti" visą baseiną, ir mūsų namelis prie pat jo- 1 minutė ir jau kambaryje jei ko prireikia
va taip leidau dienas :
Na tikrai fainas
o Marmaryje kokiame viesbutyje buvai? visai as cia ne i tema, bet greituteliai atsakyk ir daugiau nelisiu i akis nes as marmari ziurineju, ziurineju, labai man patinka, tik viesbuciai nepatinka, arba kainuoja nenormaliai
o Marmaryje kokiame viesbutyje buvai? visai as cia ne i tema, bet greituteliai atsakyk ir daugiau nelisiu i akis nes as marmari ziurineju, ziurineju, labai man patinka, tik viesbuciai nepatinka, arba kainuoja nenormaliai
QUOTE(Cobre @ 2010 06 07, 18:50)
Na tikrai fainas
Marmaryje buvo mūsų pirma kelionė į turkiją, tai buvom 3 žvaigdžių viešbutyje. Neatsimenu pavadinimo net, bet mažytis visai. Tuomet važiavom į ekskursijas, tai nakvynei tiko ir toks KALEMCI lyg tai vadinosi...
Oh, as ir buvau Kalemci, tada buvo pirma kelione i Turkija. Nuo tada isimylejau sia sali, Marmaris ypac patiko Ir seip is visu Turkijos kurortu jis man labiausiai patinka