Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010

Musu kambarys buvo 534 antram aukste. Mes atsisakem vaikiskos lovytes, nes tada tikrai vietos butu tik praeiti. Bet ir nereikejo jos, lovos placios tryse tilpom laisvai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexia: 25 gegužės 2010 - 16:30
Musu buvo seimyniniame korpuse- 724. Ten du kambariai ir du tualetai. Musu kambarys buvo didesnis, merginu mazuliukas.
user posted image
Cia musiskis
Atsakyti
Turkijoj buvau ir turbut apsiverksiu kaip dar noriu biggrin.gif
Atsakyti
Turiu siek tiek laiko, tai siek tiek CLUB HOTEL SERA nuotraukų. Tai miesto viešbutis 9 km nuo oro uosto (Laroje), bet kaip miesto viešbučiui tikrai gera ir didelė teritorija.
Tik atvykus į reception akys apraibo nuo blizgesio:
user posted image
Kambaryje maloniai nustebino butelis vyno ir vaisiai:
user posted image
Veidrodžiu perteklių atpirko didelė lovą ir vaizdas į Antaliją:
user posted image
user posted image
Kadangi viešbutis jau turi metelių tai teritorija puikiai apželdinta ir sutvarkyta:
user posted image
user posted image
Papildyta:
Pagrindinis ir naujausias Eleganse korpusas(kuriame gyvenome):
user posted image
Senesnis, paprastesnis Club korpusas:
user posted image
Vienas iš trijų baseinų:
user posted image
Vaizdas į viešbučio teritoriją iš Eleganse pastato:
user posted image
Aneks korpuso nesinori net dėti, o ir pas mus jo nepardavinėja, bet ten apsistot tikrai nenorėčiau.
Šį viešbutį labai mėgsta turkai ir kiekvieną šeštadieni tenai vyksta vestuvės. Stalus stato tiesiai prie baseino arba jeigu didesnės amfiteatre. Svečiu poilsiui tai neatsiliepia, viešbučio teritorija gali naudotis:
user posted image
Atsakyti
Pagaliau susikėliau visas foto.
Taigi, tęsinys iš Arycanda viešbučio
Netoli mūsų viešbučio buvo toks iškyšulys, į kurį nuėjome pasivaikščioti, vieta graži pušynas, iš aukštai stebėjom kaip jūra skalauja krantą
user posted image
user posted image
user posted image
į viešbučio teritoriją atkeliaudavo vėžliukų
user posted image
Viešbučio teritorija graži tvarkinga ir didelė, buvo galima viskuo naudotis ir šalia esančio viešbučio privalumais, barais, baseinais, vakarines pramogas taip pat rinkdavomės iš dviejų viešbučių, kurios mums labiau patiko
user posted image

maistas labai įvairus gausus ir skanus, gražiai pateiktas. Labai patiko mums tokia čardake valgyti, nes ten pagrinde lavašus kepdavo su įvairiais priedais, ir saldūs ir aštrūs, kokių tik norėjai
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
animatorių daug, draugiški ir labai kviečia visur dalyvauti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledas: 26 gegužės 2010 - 08:58
Kelionė laivu į Alaniją
Kadangi tą dieną buvo šalta, vėjuota, tai niekur nestojom ir nesimaudėm, ir nuotraukos tik iš toli darytos
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
čia kažkokie sakė atseit politikų namai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledas: 26 gegužės 2010 - 09:16
Ledas, puikus reportažas thumbup.gif Pabuvojau bent mintyse Turkijoj, visa nostalgija grįžo wub.gif
Atsakyti
Poilsinė kelionė i Baia Lara 5*viešbutį Turkijoje, Antalijoje/Laroje 2010 05 08-15
Tai mano 1-oji kelionė tiek į Turkiją, tiek ir su vaikais lėktuvu. (Šiaip pati esu keliavus įvairiai ir į daugelį šalių )
Kadangi su mažais nenuoramom nelabai lengva pirmasyk be patirties, tai neteko niekur keliauti, na ir šeip nelabai aplinką fotografavom, nes daugiau filmavom prisiminimui. Taigi – atsiprašome už negausų vaizdinį pristatymą.
Na o kadangi vistik viešbutis labai naujas ir lietuviams mažai dar žinomas, tai daugiau papasakosim apie jį patį ir jo sąlygas ir kaip mes jas įvertinom. wink.gif
Keliavome 4iese: aš(mama), močiutė(mano mama) ir mano berniukai: 5,5m ir 1,1m.
Išvykome su STAR1 iš Vln 15.40. , įlaipinimas kiek vėlavo, bet nepaisant to atvykom laiku -18.30h.. Skrydis buvo gerai atlaikytas: personalas super, pakeleiviai irgi malonūs, geranoriški ir visi 'savo vietoj'.
Kol sutvarkėm bagažą (su vežimėlio atsiėmimu), kol gidai pasitiko visus keleivius ir paskirstė po autobusus praėjo gal 1h. laiko. Atvykom į savo viešbutį apie 20val. Mus vežė ‚mikriuku‘ su dar viena porele(mama su mergyte), kurią išlaipino ir palydėjo pirmiau i „Miracle Resort“, tai palūkuriavom 10-15 min. o poto po 5 min. kelio ir mus palydėjo i Baia Lara, kur iškart apgyvendino. Išdavė 4 kortas rankšluosčiams ir 2 kortas/raktus. Bagažo patarnautojas palydėjo mus i kambarį. Padėkojom įteikę 1dol. cool.gif
Šis viešbutis tik 2009m. birželį atsidaręs - viskas nauja, jiems dabar tik 2as sezonas. Nėra didelis(apie 400kamb) tiek jis pats tiek jo teritorija ir tai įvertinau kaip privalumą, nes viskas gan kompaktiška, jauku.Ir nors nėra to pompastiško puošnumo (ale kaip Delphin Palace) bet viskas ganėtinai solidu ir skoninga (sakyčiau toks ale skandinaviškas stilius).
user posted image
Mūsų Kambarys su vaizdu i jūrą.
Gražus vaizdas tik kiek nepatogu esant mažam vaikui- kadangi čia ir baseinai ir pramogų aikštelės -tiek mūsų tiek kaimyninio viešbučio - taigi vos ne ištisą parą triukšminga. Pats kambarys puikus: viskas nauja šviesu, gausiai papildytas minibaras, seifas, TV su LCD ekranu, kondicionierius(centralinis- tik su reguliuojamu putimo intesvumu), yra siuvimo, batu valymo priemones, du chalatai ir dvejos poros vonios slepeciu, nemokamas interneto rysis per kabeli (jei savo nera galima gauti už užstatą) (o Wifi -bare bei hole laisvai). Vonioje irgi visa santechnika nauja ir graži, moderni, yra plauku džiovintuvas su papildomais lizdais barzdaskutems irpan aparatams.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Iškart atvykus susiduriam su maloniu lanksčiu aptarnavimu(kuris ir nepablogėjo visą likusi viešnagės laiką) – kadangi mums atvykus buvo likę tik 1 val. iki vakarienės pabaigos, turėjom pasiderinti kaip suspėt pasistiprint visiems, nes močiutė liko kambary migdyti mažylį. Taigi kai tik užėjome į restoraną, pasitiko malonus vadybininkas, kuris be jokių papildomų ‘room service’ mokesčių suorganizavo mūsų pasirinktus vakarienės patiekalus nugabenti močiutei į kambarį. Tuo pačiu krito į akį, kad, nors ir vakarienė į pabaigą ir gyventojų akivaizdžiai nemažai viešbutyje, vistik meniu gausus, šviežias ir .. net skanių gražių braškiųųų -soočiai! biggrin.gif
Kitą dieną pasitiko niūrokas dangus, tylus rytas. Po pusryčių trumpam išėjus į lauką iškart pasitiko didelis vėjas ir netrukus pakilo trumpa vėtra su lengvu lietučiu. Po jos švelniai pašvietė saulė ir po kurio laiko vėtra vėl pasikartojo. Diena tiko pasivaikščiojimui aplinkoje ir pasiilsėjimui po kelionės.
O dar kitą (3ąją) viešnagės dieną prasidėjo tikra karšta vasara thumbup.gif - temp(+/- 1-2 laipsniai):. lauke apie 30, vandens juroje apie 20 baseinuose apie 22 laipsnius. Dienomis akcija atrakcija prie vandens vacation1.gif Vakarais oro apie 23 (smagu vakarieniauti lauko terasoje prie jaukaus stalo apšvietimo).
Su vaikais tenais važiuoti ilsėtis pats tas - arti oro uostas, paplūdimys smėlėtas ir visa viešbučio vidaus infrastruktūra pritaikyta vaikams: restorane gausiai maitinimo kėdučių, kambary lovelė-maniežas bei gi virduliukas (liuks jei reikia mažyliui dažniau paruosti spec. maistelį) grindys kilimines dangos, balkonas saugus. Vyrėlesniam vaikui yra vaiku baseinas (dengtas tentu), su mini klubo teritorija: žaidimų aikštelė, šalia patalpos su san.mazgu pritaikytu spec. vaikams ir žaidimų kambarys. Šalia klubo ir kitas negilus baseinas su 3 kalneliais. Vaiku mini klubas tiek teritorijoje tiek viešbučio viduje, lauke rengiamas kasdien vaikų bufetas prieš vakarienę ir mini-disco po vakarienes. Esant būtinybei galima nusisamdyti auklę, išsinuomoti radijo auklę(7eur parai) ar skėtuką-vežimuką(5eur parai). Ko mes truputį pasigedome , tai spec. maisto mažiausiems valgytojams(kas šiaip 5zv. viešbučiuose dažniausiai pasiūloma) tačiau visai gerai išsivertėm su dietiniu meniu ir tarp bendro meniu galima buvo kartais rasti švelnesnį patiekalą iš gausaus maisto asortimento.
Maistas tikrai gausus: siūloma apie 20 karštų patiekalų vieno maitinimo metu, kur dar šalia daržovių, mišrainių pasirinkimas. Žinoma būtinai ir vaisiai bei desertai , sultys (pusryčiams duodamos ir šviežiai spaustos apelsinų sultys). Maitinimas ištisą parą (nuo 7 iki 24 val.) tik atitinkamu laiku atitinkamose vietose (jei kokie pavakariai (14-19h)ar naktipiečiai (po 22-00h)- dažniau prie barų). Pvz.gozleme-irgi ten –prie Baltojo baro ,pavėsyje, 12-17val. Tuo pačiu metu ir ledai siūlomi priešingoje teritorijos pusėj (arčiau vaikų miniklubo).
user posted image
user posted image
user posted image.
user posted image
user posted image
Teritorija labai taikliai išplanuota-patogus susisiekimas su bet kuriuo jos kampeliu. Visą plotą pagrinde užima baseinai.Pagrindiniuose baseinuose , kurių ten apie 4 (3 iš jų sujungti 'kanalais") gylis visur apie 1,4m. Galima susirasti vietos ir po saule, galima ir pasislėpti nuo karščio po pavėsinėm ant minkštų sedmaišių spec. ramiam poilsiui įrengtoj teritorijos daly šalia 'Baltojo' baro (dešiniam pakrašty jei nuo viešbučio pusės žiūrint). Mes ten puikiai leidom paskutinės dienos –šeštadienio-popietę, kai mažiausias keliautojas sirgo ir deja negalėjom pasilikti po išsiregistravimo kambary, nes savaitgaliui viešbutis perpildytas. Šiaip , jei yra laisvų kambarių, prasitęsti apgyvendinimą ten įmanoma iki 18 val. vietoje suderinant už 50eur priemoką. Šeip po išsiregistravimo kitų jokių apribojimų išskyrus kambarį nebuvo biggrin.gif (skirtingai nei kai kuriuose kituose viesbuciuose, kur apribojimų pasitaiko, kaip girdėjau, pvz. neleidzia iki išvykimo vartoti viešbučio maisto ar kt.)
Paplūdimy pakankamai gultų ir pavėsinių, šalia pat baras. Papludimy tamsus smėlis. Pakrantė smėlio, pirmas dugno metras smulkaus žvyro, bet visai švelnaus- vaikams tiko, o giliau paėnus ir visai smėlis. Pyrsas patogus: su gultais, skėčiais, galima tiesiai nusileisti i jūrą,šalia pastatytas šaldytuvas su vandeniu. Šalia yra siūlomos vandens sporto pramogos (pvz. 15min vandens motociklu- 40EUR, iškylos laivu- iki krioklio 30 EUR suaugusiam.
Viešbučio apylinkė šiaip neturi ypatingai išvystytos infrastruktūros. Visos parduotuvės ir pan. centrai išsidėstę iš gatvės pusės. Artimiausias centras šalia viešbučio turi vaistinę, grožio saloną, keletą tipinių parduotuvių(suvenyrų, tekstilės, paplūdimio /poilsiui pajūry būtinų prekių). Nėra šalia bankomato- jį galima rasti paėjus puskilometrį toliau gatve link vakarinės pusės.
Pramogų teritorijoje pakanka: numatytu laiku animacijos prie baseinų ar paplūdimy tiek vaikams tiek suaugusiems, Vakare gyva muzika prie „Baltojo“ baro arba šou amfiteatre ,kuris yra iš kitos –gatvinės- viešbučio pusės( ten pat šalia ir teniso kortai). Nuliniam aukšte(žemiau po registratūra) yra atviras praeinamas foje-baras, čia pat kelios parduotuvėles: odos, papuošalų, kilimų, ir smulkmenų (būtinos-buitinės prekės ir suvenyrai) ir grožio salonėlis. Toliau už jų paėjus - SPA centras su vidaus baseinais, kurie šildomi-tiek vaikams tiek suaugusiems-, pirtimis, hamamu (klasikinio kaina- apie 50EUR)ir kt. Nuošaliau – pramogų patalpos su žaidimų automatais, boulingu , biliardu ir šalia 'Prince' disko salė, kur vyksta nakties diskoteka.
Pats viešbučio personalas labai mandagus, taktiškas, neįkyrus ir lankstus- pasiruošęs padėti tą pačią akimirką, kai tau reikia. Mes viešbutyje buvome vieninteliai lietuviai. Šeip dauguma darbuotojų kalba tiek vakarietiška tiek ir rusų kalba, arba stengias išsiaiškinti tavo poreikius 'gestu' kalba - visada galima susitarti, jei pats esi geranoriškas wink.gif.
Žodžiu, viešnage likome labai patenkinti ir mielai rekomenduojame viešbutį kitiems.
Taigi prabėgus labai greitai tai savaitei šeštadienio vakarą 19.30 pakilom is Antalijos link Vilniaus. Skrydis su Star1 atgal buvo toks pat sklandus kaip ir į priekį: bagažo patikrinimas ‚minimalus‘- be jokių tašių iškraustymų ar skysčių patikrinimų,atiminėjimo , malonus stiuardų aptarnavimas, kultūringi pakeleiviai.22.30h buvom jau ant LT žemės, kur pasitiko ne 23 laipsnių šiluma, bet jau 15-os vakaro vėsa...
[attachmentid=199037]
[attachmentid=199038]
[attachmentid=199040]
Atsakyti
Silagele, labai išsamiai viską aprašiai thumbup.gif šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledas @ 2010 05 27, 08:53)
Silagele, labai išsamiai viską aprašiai thumbup.gif  šaunuolė 4u.gif

aciu ax.gif
vistik vargiai prilygs tokiam spalvingam kaip tavasis mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Ledas,2010 05 26, 08:53]
Pagaliau susikėliau visas foto.
Taigi, tęsinys iš Arycanda viešbučio
Netoli mūsų viešbučio buvo toks iškyšulys, į kurį nuėjome pasivaikščioti, vieta graži pušynas, iš aukštai stebėjom kaip jūra skalauja krantą

Buvome pries kelis metus tame viesbutyje, ziuriu pagrazejes jis dabar smile.gif taip pat ir iskysulyje buvom , super vietele pasivaikscioti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(silagele @ 2010 05 27, 11:41)
aciu  ax.gif
vistik vargiai prilygs tokiam spalvingam kaip tavasis  mirksiukas.gif

prašom nesikuklint mirksiukas.gif aš prieš išvažiuodama sekiau temas apie Turkiją ir žiūrinėjau foto reportažus. Viskas įdomu ir aktualu, ypač kai pirmą kart važiuoji

QUOTE(Adade @ 2010 05 27, 12:30)


Buvome pries kelis metus tame viesbutyje, ziuriu pagrazejes jis dabar smile.gif taip pat ir iskysulyje buvom , super vietele pasivaikscioti  drinks_cheers.gif

o kodėl nieko neaprašėt smile.gif ieškojau info sm, bet neradau. Nu bet aišku viešbučiu tikrai nenusivylėm smile.gif
Atsakyti