grazus viesbutis,tik noretusi ir vidaus foto pamatyti(na be kambariu),beje kelintais metais jis statytas,kad vokieciai po 20 kartu pabuvoje ar yra ten kokia lojalumo programa nuolatiniams klientams
siaip idomiai jis isties apzeldintas foto is interneto
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 09 17, 22:23)
grazus viesbutis,tik noretusi ir vidaus foto pamatyti(na be kambariu),beje kelintais metais jis statytas,kad vokieciai po 20 kartu pabuvoje ar yra ten kokia lojalumo programa nuolatiniams klientams
is vidaus toks pat grazus ,man atrodo nesenai renovotas nes baldai kaip nauji,be to pastatitas naujas kompleksas kuris atidaritas buvo liepos menesi,viesbutis toks pat grazus kaip ir ant nuotraukos is interneto
QUOTE(malta81 @ 2010 09 17, 21:51)
is vidaus toks pat grazus ,man atrodo nesenai renovotas nes baldai kaip nauji,be to pastatitas naujas kompleksas kuris atidaritas buvo liepos menesi,viesbutis toks pat grazus kaip ir ant nuotraukos is interneto
buvot jame?
Labadiena noriu ikelt dauuug foto is animatores gyvenimo turkijoje kaip tai padaryt ? cia bandziau prisegt bet rodo kad per didelis formatas parasykit kas noris i privata ..aciu
Na ka pagaliau ir as prisiruosiau parengti siotiki toki reportazeli apie savo atostogas Turkijoje. Na nuotraukos nera is tu gerujum, bet sis tas bendrame vaizde gal susidarys
Katvirtas kartas Turkijoje, Viesbutis Rose Residence Beach 5* (201.09.01 - 2010.09.10)
Viesbutis yra pirmasis ivaziavus i Kemera, tai gerai nes pirmuosius isleidzia, paskutinius paima, cia is Kemero
viesvucio foje nemaza... pagrindiniai laiptai eiti i lauka ir restorana valgyti
Kambarius tvarke graziai, ir gerai (tiesa mes su teta gavome trivbieti kambari )
baseinai
Papildyta:
ziuriu neisikele kelios nuotarkytes
Katvirtas kartas Turkijoje, Viesbutis Rose Residence Beach 5* (201.09.01 - 2010.09.10)
Viesbutis yra pirmasis ivaziavus i Kemera, tai gerai nes pirmuosius isleidzia, paskutinius paima, cia is Kemero
viesvucio foje nemaza... pagrindiniai laiptai eiti i lauka ir restorana valgyti
Kambarius tvarke graziai, ir gerai (tiesa mes su teta gavome trivbieti kambari )
baseinai
Papildyta:
ziuriu neisikele kelios nuotarkytes
Zitvil pagaliau prisiruosei
As irgi tikiuosi,kaip ir praeitais metais irgi imesiu fotoreportaza kai grisim
As irgi tikiuosi,kaip ir praeitais metais irgi imesiu fotoreportaza kai grisim
na imesiu dar kelias nuotraukeles
bariukai, papludimys irs maistas:)
mini reportazelis
Papildyta:
aga biski is kelioniu nedesiu, nes vis tos pacios nuotraukytes
Papildyta:
kai nesinori papludimio
isejimas i papudimi
uzsiemimai baseine
bariukai, papludimys irs maistas:)
mini reportazelis
Papildyta:
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 09 18, 13:33)
Zitvil pagaliau prisiruosei
na kas as irgi tikiuosi,kaip ir praeitais metais irgi imesiu fotoreportaza kai grisim
na kas as irgi tikiuosi,kaip ir praeitais metais irgi imesiu fotoreportaza kai grisim
aga biski is kelioniu nedesiu, nes vis tos pacios nuotraukytes
Papildyta:
kai nesinori papludimio
isejimas i papudimi
uzsiemimai baseine
QUOTE(Zitvil @ 2010 09 18, 11:25)
idomu,kaip tokioje siauroje erdveje sustatyti staliukai,kaip laviruoja padavejai,plius dar zmones sedi kaip prasilenkti ar cia tik man atrodo taip siaura
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 09 18, 16:22)
idomu,kaip tokioje siauroje erdveje sustatyti staliukai,kaip laviruoja padavejai,plius dar zmones sedi kaip prasilenkti ar cia tik man atrodo taip siaura
dienos metu yra gultai, ir prie baseino zmones guli, o vakare tik vakarienei staliukai sudeti.... siaip zinok tik atrodo siaura erdve... vietos tikrai pakanka
QUOTE(Zitvil @ 2010 09 18, 15:08)
dienos metu yra gultai, ir prie baseino zmones guli, o vakare tik vakarienei staliukai sudeti.... siaip zinok tik atrodo siaura erdve... vietos tikrai pakanka
na as tai suprantu,kad ten tik vakare staliukus pastato,todel ir atrodo baugiai,nes dienos metu i baseina ikristi nieko,bet vakare su suknele na ir aisku beabejo su vaikais tai jau ten pavojinga nors gal tik man taip atrodo,o ten vietos pakankamai ar taip supratau Zitvil
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 09 18, 18:03)
na as tai suprantu,kad ten tik vakare staliukus pastato,todel ir atrodo baugiai,nes dienos metu i baseina ikristi nieko,bet vakare su suknele na ir aisku beabejo su vaikais tai jau ten pavojinga nors gal tik man taip atrodo,o ten vietos pakankamai ar taip supratau Zitvil
joo puikiai supratai....
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 09 18, 00:00)
buvot jame?
taip buvau 2 savaites liepos menesi