Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010

QUOTE(ingusiaa @ 2010 08 23, 14:57)
vaiku uzimtumui daug atrakciju?  ax.gif  trumpai kad negadint fotoreportazu wink.gif

pats nuostabiausias vesbutis su mazu vaiku,daug zalumos,vaiku restoranas ir didziulis vaiku kambaris,si vasara neteko tan papulti nes nebuvo laisvu vietu be tikiosiu kad dar ten sugrisiu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malta81: 23 rugpjūčio 2010 - 23:10
Prieš savaitę grįžau iš viešbučio Crystal Sunrise Queen Resort 5 * UAI. Turkijoje buvau antrą kartą (pirmą kartą buvau Rose Residence Kemere). Tai šį kartą man patiko nepalyginamai labiau.

Vieta. Viešbutis yra 3,5 km iki Sidės. Kelionė nuo oro uosto užtruko 50 min. ir visai neprailgo, nors važiavom su dviem mažais vaikais. Viešbučio vieta mano manymu labai gera - iki Sidės galima nuvažiuoti dolmušu, taxi (7 eurai) arba nueiti pėstute palei viešbutį iki pat Sidės vedančia promenada.

Pats viešbutis didžiulis (50 000 kv. m.) ir labai gražus wub.gif

Gyvenome pagrindiniame pastate, bet turint galimybę mokėti truputį daugiau imčiau kambarį Annex pastatuose kurie yra visai prie pat jūros ir turi didelias terasas, kuriose yra ne tik staliukas su kėdutėmis, bet ir gultai.

Kambariai tvarkomi labai gerai. Nežiūrint to ar palikdavome arbatpinigių ar ne, viskas būdavo sutvakoma idealiai. Patalynė keičiama kiekvieną dieną. Va tiesa gulbių nelankstydavo net ir palikus arbatpinigių. Mini baras pildomas kiekvieną dieną - mineralinis, 2 limonado buteliukai, 2 skardinės Efes alaus, surių riešutukų pakuotė, šokoladukas, 2 pokučiai sulčių.
Dar šiame viešbutyje man patiko tai, kad standartiniame kambaryje galimas apgyvendinimas 2 + 2. Mūsų kambarys atrodė štai taip:

user posted image
user posted image
user posted image


Papildyta:
Pats viešbutis labai idomios architektūros. Patiko tai, kad kiekviename iš 5 aukštų yra terasos su kavinukėmis iš kurių atsiveria labai gražūs vaizdai wub.gif Vakarieniaudavome penktame aukšte tai iš vienos pusės matydavosi kaip leidžiasi saulė į Toro kalnus wub.gif o iš kitos vakarėjanti Sidė (viešbutis yra įlankoje). Šiaip šis viešbutis man pasirodė labai romantiškas. Yra labai daug vietų kur vakare galima romantiškai pasėdėti.
Dar labai patogu tai, kad amfiteatras buvo apačioje ir į jame vykstančius renginius galima žiūrėti iš 2, 3, 4 ar penktame aukšte esančios terasos todėl žmonės pasiskirstydavo.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image


Viešbučio kontingentas dauguma vokiečiai, rusų ne daugiau 20 proc. (tai man buvo didelius pliusas) toliau šiek tiek olandų, turkų. Visi svečiai kulturingi ir malonūs. Šis viešbutis yra labai mėgstamas vokiečių pensininkų kurie grįžta į šį viešbutį po 20 kartų. Yra net lenta su nuotraukomis, kuriose žmonės kurie šiame viešbutyje lankėsi daugiau nei 10 kartų. Kaip ir minėjau visi buvo labai malonūs ir mūsų vaikams dėmesio nepritrūko biggrin.gif

Viešbučio personalas irgi labai malonus. Man kažkaip šis viešbutis atrodė kažkoks europietiškas. Visi labai malonūs, mandagūs, savo vietoje. Na o dėl vaikų, tai jau dėmėsio jie gavo beprotiškai daug. Atrodo, kad jie išprotėje dėl vaikų biggrin.gif Kai kurie padavėjai pamatę mūsų vaikus kviesdavosi kitus padavėjus, kad pažiūrėtų kokie jie gražūs biggrin.gif Kadangi mano mažasis nesenai ižmoko vaikščioti ir nenustygsta vietoje nei minutės, tai kartais padavėjai pasiėmę jį už rankos pavedžiodavo po restoraną ir aš turėdavai laisvą minutę pavalgyti.

Maistas man labai patiko. Čia kaip sakoma skonio reikalas, bet man viskas ką valgiau buvo labai skanu, pasirinkimas didelis. Kiekvieną dieną valgiau visokias keptas žuvis, nes buvo tikrai dieviškai skanu thumbup.gif Šiaip turiu labai jautrų skrandį, nes kiek esu išvažiavusi į keliones (ši penkta) visada smarkiai apsinuodidavau nors maistą tikrai labai atsakingai rinkdavausi. Tai šį kartą vežiausi pusę lagamino vaistų ir man jų neprireikė thumbup.gif Jau net nesitikėjau, kad taip gali būti.

user posted image

Dėl maisto vaikams, tai tokių dalykų kaip blenderis nėra. Mano vaikams kai nereikia trintų košyčių, tai dėl maisto problemų neturėjome. Ledus duoda visą dieną. Ledai labai skanūs.

Gėrimai. Kadangi viešbutyje yra UAI maitinimo sistema, tai gėrimai nemokami tiek vietinės gamybos tiek importiniai. Jau koktelių prisiragavau tai visokiausių.


Papildyta:
Viešbutyje šiais metais pastatė naują Family pastatą ir naujus vandens kalnelius. Yra atskiras varlinukas vaikams, šalia kurio yra kavinukė kurioje duodamos sultys, sausainukai, sumuštinukai vaikams. Tėveliams mačiau, kad alus yra, dėl kitų alk. gėrimų nežinau. Taip pat šalia yra virtuvė, kurioje matyt turėtu būti vaikiška virtuvė, bet kaip suprantu kadangi vaikų palyginus nedaug buvo tai ji tuo metu neveikė. Kaip man susidarė įspūdis, tai viešbutis nuo šių metų pradėjo orientuotis daugiau į šeimas.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Vandens kalneliai suaugusiems:

user posted image

Vandens kalneliai vaikams:

user posted image

Yra aikštelė dungtu stogu su supynėmis, bet kiek užeidavome tai be mūsų daugiau nieko nebuvo joje.

user posted image

Vienintelė tikrai silpna šio viešbučio vieta yra Mini klubas. Buvome nuėję pažiūrėti tai atrodė tikrai baisiai ir net tuo metu neveikė. Taip mąstau, kad kitais metais gal jau bus sutvarkyta, nes tikrai viešbučiui didelis minusas.
Mūsų atveju mums jo neprireikė, nes iš ryto dūkdavome vaikiškame baseine, o vėliau prie jūros.

Paplūdimys labai tinkamas su vaikais - smėliukas ir gilėja pamažu. Papludimys turi mėlynosios vėliavos įvertinimą. Smėlis kiekvieną vakarą yra sugrėbiamas ir viskas labai tvarkinga, nėra jokių šiukšlių. Šiaip matosi, kad jie viską labai ten prižiūri, nes vos tik žmonės atsikelia nuo gultų iš karto vaikinukas nubėga sutvarkyti gultus. O ir šiaip besėdint kai tik pastatai tuščią stiklinę, per pora minučių ji buna nunešama.

Viešbutyje matosi, kad labai prižiūrima tvarka. Viskas visur labai švaru, matosi rytais kaip visur viska blizgina.
Kiekvieną rytą būdami prie baseino matydavome kaip praeina kontrolieriai ir duodavo personalui pastabas į kurias iš karto būdavo reaguojama.

Vakarais vykdavo Mini disco, tai mano trimetė tiesiog alpo dėl jų lotuliukas.gif Atsikėlusi ryte jau klausdavo kada eisim šokti. Sakė, kad myli tą vaikinuką kuris veda šokius biggrin.gif Jis jai taip pat buvo neabejingas biggrin.gif

Po mini disco vykdavo suaugusiems programa. Tai iš man patikusių buvo Kenijos akrobatai, Šaolinai, turkų šokiai. Kitus vakarus šiek tiek silpnesnė animacija buvo.

Taigi reziumuojant galiu pasakyti, kad viešbutis atitiko mano lūkesčius. Man labai labai patiko jame ir tikrai norėčiau sugrįžti ten dar kartą.

Silpna viešbučio vieta yra Mini klubas ir galėtų būti blenderiai leliukų maistui.

Važiuodama dar nuogastavau dėl to, kad viešbutyje yra labai daug laiptų ir bus sudėtinga su mažais vaikais, bet mums tai nesudarė jokių problemų. Visur yra liftai ir su vežimėliu galima nuvažiuoti visur kur tik reikia.
Atsakyti
Labai mielas viesbutis, toks zalias, atrodo, kad teritorija gerai isplanuota wub.gif
O cia kitoje ilankos puseje Side matosi?
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 09 14, 13:10)
Labai mielas viesbutis, toks zalias, atrodo, kad teritorija gerai isplanuota  wub.gif
O cia kitoje ilankos puseje Side matosi?


Taip ten Sidė matosi. Kai vakarieniaudavome penkame aukšte tai matydavosi amfiteatras ir tokia didžiulė arka prie jo. Kol nebuvome nuvažiavę į pačią Sidę, tai dar dvejojom ar tikrai ten amfiteatras, o paskui kai apsilankėm, tai supratom, kad tikrai.
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2010 09 14, 12:59)
Prieš savaitę grįžau iš viešbučio Crystal Sunrise Queen Resort 5 * UAI. 


Tikrai labai grazus viesbuti, praktiskai idealioje vietoje (oro uosto ir Side atzvilgiu). Tik itariu, kad jis toli grazu ne prie vidutiniskai pigiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 09 14, 13:24)
Tikrai labai grazus viesbuti, praktiskai idealioje vietoje (oro uosto ir Side atzvilgiu). Tik itariu, kad jis toli grazu ne prie vidutiniskai pigiu  g.gif


Nežinau kokios ribos yra vidutininškai pigaus ax.gif (mums kainavo 2+1 8 n. 5800 Lt).
Atsakyti
Pirkote per isankstines?
Atsakyti
kaip grazuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2010 09 14, 12:59)
Prieš savaitę grįžau iš viešbučio Crystal Sunrise Queen Resort 5 * UAI.  Turkijoje

Nu jau viešbučio gražumas, dar tokio nebuvau regėjus. manau rinksiuos jį kai vyskim į Turkiją. Ačiū už tokį išsamų reportažą thumbup.gif
Su kokiu oranizatoriumi keliavot? Per kokią agentūrą pirkot viešbutį? kaina tikrai gera smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietuvaite001: 14 rugsėjo 2010 - 14:14
QUOTE(Cobre @ 2010 09 14, 14:43)
Pirkote per isankstines?



QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 09 14, 15:13)
Nu jau viešbučio gražumas, dar tokio nebuvau regėjus. manau rinksiuos jį kai vyskim į Turkiją. Ačiū už tokį išsamų reportažą thumbup.gif
Su kokiu oranizatoriumi keliavot? Per kokią agentūrą pirkot viešbutį? kaina tikrai gera smile.gif


Pirkau likus 9 dienoms iki kelionės. Kelionių organizatorius Teztour, kelionių agentūra Wrislit.

Smagu, kad patiko fotoreportažas 4u.gif
Atsakyti
Aaaa, pabuvojot mano svajonių viešbuty (Turkijoj) biggrin.gif Taip gražu, aš irgi taip noriu ten smile.gif dar labai smagu, kad rusų ne didžioji dalis ten.
Atsakyti
QUOTE(Utopia @ 2010 09 17, 21:12)
Aaaa, pabuvojot mano svajonių viešbuty (Turkijoj) biggrin.gif Taip gražu, aš irgi taip noriu ten smile.gif dar labai smagu, kad rusų ne didžioji dalis ten.

Rusu Side puseje ne tiek jau ir daug, ju pamegti viesbuciai buna Kizilote ir Kizilagce (Turan Prince, Kizilagc Sunrise ir pan)
Atsakyti