QUOTE(ingusiaa @ 2010 07 08, 07:17)
Ethella noriu paklaust
viesbucio aprasyme raso kad plezas per kelia... gal turi to kelio foto? judrus takelis ar plati gatve?
ir koks papludimys? vaikams buvo kokiu atrakciju siame viesbuty?
I papludimi nuleidzia liftas is viesbucio, dar siek tiek paeini tuneliuku ir tau jau pliaze, per kelia i pliaza eiti tikrai nereikia... Mes ja eidawome tik kai eini i miestuka pasiwaikscioti... kad vaikai isbegs i gatve nzn lb mazai galimybiu, is pliazo turetu paeiti toliau kad uzliptu ant tos gatveles, o pats viesbutis yra zymiai auksciau nei ta gatvele.... Pati gatve nera lb judri, aisku vaziuoja masinos ir motociklai
Ir ten tikrai ne judri gatve, kuria vaziuoja sunkwezimiai, pakankamai siaura gatvele
Va foto gatveles
Papludimys yra pakankamai siauras, taciau gultai ir skeciai drasiai telpa, tikrai nerasit Alanijos Kleopatros beach'o smeliuko ar Kemero placiu akmenuotu papludimiu, cia jis zymiai siauresnis, na bet man jis buwo wisai mielas
Cobre del siauru Bodrumo pliazu mane ispejo, tai nebuvo kazko sokiruojancio
Del viesbucio tai mano manymu jis nera skirtas seimos poilsiui, daugiau jaunimui... Vaikams yra baseinukas, yra vaiku zaidimu kambarys, maciau, kad waikuciai lakste su ispiestais weidukais, bet kazkokiu specialiu atrakciju, pwz vandens kalniuku ar wakarais specialiu programu waikuciams nera... Dar wiesbucio teritorijoje iki 12 valandos vyksta toks ale toosas, tai kas turi balkonelius i terasos puse, kur groja muzika, manau butu negerai, vaikuciai prabustu...
Nebent waikai ilgai neina miegoti
Be to, lb netoli yra pagrindinis Bodrumo klubas Halikarnas, jis po atviru dangumi ir muzika is sio klubo girdisi, aisku ne tiek lb, bet bum bum girdi
Bet cia irgi girdisi tiems, kuriu langai ar balkonelis i miesto puse
Mes gavome tarpini varianta, turejom kambari su balkoneliu su vaizdu i sodeli ir i kalnus, muzika kambaryje tikrai nesigirdejo, na nebent sedint balkonely
Mes vaziawome merginos, pagrindinis kriterijus musu ir buvo - centre ir ant juros kranto,viska gavome 100 %, nes wiskas pasiekiama ranka, norejome ir smagaus poilsio diena ir naktinio gyveinimo -baru klubu...
na bet jei waziuociau su seima, ypac su waikuciais nzn mastyciau apie ramesne vietele, aplink Bodruma yra tikrai geru viesbutuku
Del ko drasiai galiu pasakyti, tikrai rinkites Bodruma, jis toooks grazus!
Jei dar turi klausimu drasiai klausk