Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2010

QUOTE(Drute @ 2010 06 12, 17:50)
Zilvinai, o tu manai, kad jus turistus ten tik avyte maitina biggrin.gif ? Ne tik viesbuciuose, bet ir daugumoje kaviniu restoraneliu jei paklaui ar jie turi kiaulienos - gausi. Beje viebuciuose dazniausiai mesa maisoma su kiauliena...

Nu blyn, o iš manęs tiek pernai, tiek dar ir šiemet tyčiojosi, kai sakiau, jog ten kiaulienos davė bash.gif Dar, pasirodo, atskiriu, ką valgau bigsmile.gif Aišku, keptos šoninės su svogūnais niekas nedavė, bet troškinių su kiaulėmis tikrai buvo biggrin.gif
Ech, kaip pasiilgau Turkijos wub.gif unsure.gif
Atsakyti
kai kurių paskaičius, galima pagalvoti, kad be kiaulienos - nėra ką valgyti. Kiauliena - pati nesveikiausia mėsa nono.gif ir be jos savaitę ar dvi išbūti tikrai įmanoma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gryda @ 2010 06 13, 22:27)
kai kurių paskaičius, galima pagalvoti, kad be kiaulienos - nėra ką valgyti.

Be kiaulienos čia pas mus tik Žilvinas kankinasi lotuliukas.gif Aš Turkijoje būdama pasiilgstu kugelio, šaltibarščių ir juodos duonos biggrin.gif
Atsakyti
aš Turkijoj prabuvau tik savaitę, tai nelabai spėjau pasiilgti to lietuviško maisto. Gal kad man ir ten buvo ko valgyti - taigi kalnai visokoių žolių, imi, dedi, padažiuko užsipili - essen.gif. Ne taip, kaip pas mus - mažai įvairesnių daržovių. O ir tingisi taip namie valgyt, darai, kas lengviau ir gereičiau ir kuo galima šeimyną "užkišt" ax.gif
Noriu vėl į Turkiją, noriu jos kalnų, salotų ir saldumynų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gryda @ 2010 06 13, 22:52)
noriu jos...saldumynų  bigsmile.gif

Ką tik valgiau essen.gif assa.gif Lauktuvės yra gerai good.gif , bet su mielu noru nuvažiuočiau pati ten jų nusipirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2010 06 13, 21:37)
Ką tik valgiau essen.gif  assa.gif Lauktuvės yra gerai good.gif , bet su mielu noru nuvažiuočiau pati ten jų nusipirkt biggrin.gif

as siais metais irgi lauksiu lauktuviu..o tiksliau uzsakyma daviau prieskoniu parvesti,nes is praeitu metu nusipirktos jau baiginejasi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(gryda @ 2010 06 13, 20:27)
kai kurių paskaičius, galima pagalvoti, kad be kiaulienos - nėra ką valgyti. Kiauliena - pati nesveikiausia mėsa  nono.gif ir be jos savaitę ar dvi išbūti tikrai įmanoma  biggrin.gif

musu seima kiaulienos nebevalgo ax.gif nebeskanu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gryda @ 2010 06 13, 23:27)
kai kurių paskaičius, galima pagalvoti, kad be kiaulienos - nėra ką valgyti. Kiauliena - pati nesveikiausia mėsa  nono.gif ir be jos savaitę ar dvi išbūti tikrai įmanoma  biggrin.gif

seip sveika nesveika tai jau pagal tikejimakaip kam lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gryda @ 2010 06 13, 23:52)
Noriu vėl į Turkiją, noriu jos kalnų, salotų ir saldumynų  bigsmile.gif

QUOTE(ingusiaa @ 2010 06 14, 08:37)
seip sveika nesveika tai jau pagal tikejimakaip kam  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

vat man tai saldumynai atrdo blogiu blogis tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 06 14, 12:15)
vat man tai saldumynai atrdo blogiu blogis  tongue.gif  biggrin.gif

o man kas su saiku tai viskas sveika tongue.gif
Atsakyti
Chebryte, laukiam foto reportazu is griztanciu. Kazkaip uzstrigo cia visi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rituliukas25 @ 2010 06 15, 20:21)
Chebryte, laukiam foto reportazu is griztanciu. Kazkaip uzstrigo cia visi biggrin.gif

Čia gal po Žilvino super reportažo, kiti gal net nedrįsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2010 06 13, 22:48)
Be kiaulienos čia pas mus tik Žilvinas kankinasi lotuliukas.gif

Cia gal kiek perskambiai pasakyta mirksiukas.gif

Visad sakau, kad tai skonio reikalas ir nesisaipau is zoles rupsnotoju tongue.gif
Bet vat dabar grizom is Berlyno. Daaaaug liko neisragauto maisto, turbut teks grizt lotuliukas.gif
Atsakyti