QUOTE(Florestina @ 2010 07 15, 15:42)
Man kažkada vasarą užleido. Aš esu stambi nuo kūdikystės. Važiavau iš darbo su tokia nuo krūtinės durta suknele, ten tik modelis toks, dabar daug kas tokio vaikšto ir viena moteris man užleido vietą, nors ir kaip aiškinau, kad nereikia.
Aš irgi mėgstu tokias palaidines, sukneles. Po gimdymo dažnai sulaukdavau užleidimų poliklinikoj ar kitur, komentarų, kad
Nors dukrytė nė pusės metų neturėjo dar, o aš va ir vėl su pilvu didžiausiu
Ir dar nutikimas (tiksliau, visa jų virtinė
) vyko visai neseniai, per pavasario semestrą. Kažkodėl vienas dėstytojas nusprendė, kad aš
Mat pavardė -ienė (tai jau automatiškai dauguma nėštuke laiko), o nesu iš lieknųjų, kartais ir kokį drabužėlį laisvesnį užsivelku. Jis, žiūriu, vis man prie lentos neleidžia rankų kilnot
su visokiais darbais ilgai nekankina, kantriau nei kitiems aiškina, vis kokį keistą komentarą užmeta
Kartą sėdėjau konsultacijoj iki vėlumos, išsivirė jis savo kabinete arbatos, atsiprašė, kad manęs nepavaišins, mat geria kažkokias vaistines žoleles, man gal negalima, pakenks...
Jau man viskas aišku pasidarė, tai aš jam ir pasakiau, kaip yra. Matės, kad žmogus labai sutriko
Paskui pagalvojau, kad galėjau patylėt, gal būtų kaip nėščiai geresnį pažymį per egzaminą parašęs, man buvo jau egzamino išvakarės
QUOTE(ssanta @ 2010 07 16, 13:43)
Aha cia geriausias varinatas man net kelis kartus taip buvo : oh viena karta irgi draugei apie savo simpatija sms (nu zodziu ten sus visais visais niuansais), parejus zinutei skaitau ir galvoju ko ta mano drauge taip durnai raso, o paskui ziuriu kad siuntejas tas mano simpatija, ojojojoj kaip nemalonu man pasidare tai, o tada ta iviki vel sms'u bandziau papsakoti draugei ir bac vel tam simpatijai issiunciau : oh : oh nu blin kaip jau visai pasidare ojojojojojoj..nuo tada vengdavau sms'u rasymo,bet kokia tema : oh
Man paauglystėj pastoviai taip būdavo, draugavau su tokiu vaikinuku, o gi rūpėdavo su drauge apipletkint viską, o vis kažkaip nusiųsdavau jam, ir ne kartą taip buvo, bet kažkaip išsisukdavau, bet labai jau nemalonu būdavo
QUOTE(mimii @ 2010 07 20, 08:38)
pirmoji panaši į čia jau girdėtą apie automobilį. susitariau važiuoti į pasimatymą su nauju vaikinu : ) buvau jį mačiusi vieną sykį. jis pasisiūlė mane paimti iš namų savo automobiliu. sulaukiau skambučio, nusileidžiu į kiemą, ten jau tamsu, tamsoj ne itin geras regėjimas mano - žiuriu mašina stovi, vaikinas prie vairo... aš visa išsišiepus įsėdu į tą automobilį, o kadangi turiu įprotį iškart rankinuką ant galinės sėdynės dėt, tai tik po to pamačiau, kad vaikinas tai visai ne tas : oh žiūri į mane stiklinėm akim, mirksi :rolleyes : oi sakau - turbūt ne su tavim tariausi : D išlipu iš mašinos, o šalia tas mano naujasis draugas žiūri akis išsproginęs
Aš ir dabar pastoviai lekiu prie svetimų mašinų, net ir dienos šviesoj
Kadangi neprimatau, o plavinėt po visą aikštelę nuo vieno kampo prie kito nepatogu, tai ir ieškau akim, kuo greičiau
Kartą vaikystėj buvau į kaimynų namus įsiveržus, kurie gyveno aukštu aukščiau. Kažkaip nepaskaičiavau bėgdama aukštų ir įlėkiau į svetimą butą, visi tik
o aš netarus žodžio pabėgau laukan
QUOTE(emiliute @ 2010 07 29, 14:10)
na tų situacijų visokių buvo bet dabar tik vieną prisimenu: D lipu aš vieno prekybos centro laiptais pavargusi ir kažkaip bekeldama koją užkliuvau ir jau jaučiu krentu į priekį , o prieš mane lipo kita moteris ir aš krisdama kažkaip instinktyviai ieškojau už ko užsikabint, tai užsikabinau už tos moters sijono : oh : oh : oh ir taip gerokai timptelėjau o sijonas tik ant gumytės laikėsi, tai aš jį praktiškai numoviau :lotuliukas : :lotuliukas : buvo žiauriai gėda, ir kartu toks juokas sukilo iš tos situacijos kad vos sugebėjau atsiprašyti ir paaiškinti kad aš tikrai netyčia : oh : oh
2 :
Man prieš kokį mėnesį buvo, kad lipau iš trūliko, o prieš mane tokia stambi moteriškė, sijonas iki žemės platus plėvesuojantis, užmyniau netyčia, nusimovė iki kelių beveik
Ilgai atsiprašinėjau, nepatogu buvo, o ta į mane kaip žiūrėjo piktai