Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

QUOTE(Semilga @ 2010 07 30, 22:49)
Pries dukrytes krikstynas skambinausi kunigui,kad susitarciau (pries menesi iki krikstynu),telefona nusirasiau is vyro tel, pakalbejom, kunigas prase dar  karta paskambint,kad uzsirasytu,kad

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir man būtų nejauku, jei kokiam pažįstamam ar giminaičiui paskambinčiau.

Man paskambino viena draugė, gal greičiau pažįstama, su kuria tik kelis kart į metus matomės. O aš tuo metu laukiau pusseserės su šeima iš kito miesto atvykstant. Tai klausiu tos draugės, na ar jūs jau mūsų mieste, kada būsit pas mus? O ji, ką tu čia klausi, mes gi čia visada gyvenam. doh.gif blush2.gif Balsai panašūs, taigi ir sumaišiau. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurada: 30 liepos 2010 - 21:09
QUOTE(jurgitele741 @ 2010 07 20, 22:28)
Sveikutės  4u.gif Jungiuos ir aš prie jūsų  smile.gif Įdomu skaityti kitų istorijas, bet kai pačiai tenka atsidurti tokiose situacijose, tai tada jau negerai  lotuliukas.gif Vieną kartą buvom su vyru parduotuvėje, aš apžiūrinėjau kažkokį ten šviestuvą su saulės baterija  biggrin.gif ir panorau jam parodyt  smile.gif timpt už rankovės, sakau ,,brangusis, pasižiūrėk"  smile.gif tada atsisuku, o ten... į mane žiūri nepažįstamas vyras!  blush2.gif ir dar tokiu keistu žvilgsniu... greitai burbtelėjau ,,atsiprašau" ir moviau  lotuliukas.gif vyras, aišku, susirado mane, o tada dar ilgai juokėsi  doh.gif Dabar ir pačiai atrodo juokinga, bet tą akimirką norėjosi sulysti į žemę  blush2.gif

Daznai man pasitaikanti situacija PC.. biggrin.gif Kadangi mano vyras aukstas, as zema, tai nevisada ji pamatau(t.y buna per skubejima tiesiog "tingiu" pakelt akis i virsu biggrin.gif ) Daznai taip su kuo nors ne tuo "pasikalbu".. doh.gif
Atsakyti
Oi, tokių situacijų buvau daug..Prisimenu preiš porą dienų nutikusią...
Stoviu kasoje , o prieš mane kažkoks senukas perkasi..Jis jau norėjo nueit, bet grįžo,nes trūko pinigų už jo perkamą prekę, o aš nepastebėjau.Aš jau duodu pinigus už ledus,o pardavėja kad suriaumos:
-,,Ar negali palaukti !!!''-ir taip garsiau, ant visos parduotuvės.
Visi atsisuka į mane , o aš noriu skradžiai į žemę sulyst.Kaip akuodžiau iš parduotuvės ohmy.gif ...
Atsakyti
QUOTE(uoga83 @ 2010 07 31, 22:53)
Daznai man pasitaikanti situacija PC..  biggrin.gif Kadangi mano vyras aukstas, as zema, tai nevisada ji pamatau(t.y buna per skubejima tiesiog "tingiu" pakelt akis i virsu biggrin.gif ) Daznai taip su kuo nors ne tuo "pasikalbu".. doh.gif

doh.gif ir aš būna kalbu,o jo visai nėr už nugaros...ir prekes esu ne į savo vežimą sudėjus doh.gif
Atsakyti
is ankstyvos jaunystes:
Sedejome su draugais kavineje, isgereme, padauginome.
Drauge nuejo i tualeta, grizo, prisedo prie kito staliuko, su visais ten snekasi, galva kazkaip nuleista zemyn...galvojau-kokie jos pazistami, ir seku ja akimis, o ji pakele galva, pasimete, ir atejo prie musu staliuko.Pasirodo sumaise staliukus, mane, kad tai mes, ta pati kompanija.

nesenai ivykes:
Turi atvykt is soc. rupybos sustatyti mociutei nauja lova.
Suskamba prie duru, as su chalateliu , didele iskirpte, nesenai is lovos, ileidziu ziovaudma vidutinio amziaus auksta vyra.O jis man:
-Kokia zavi moteris, kokia faina turbut ir labai gera, ar turite laiko?
-Turiu, galite ir veliau atvaziuoti, jei dabar negalite,as busiu namuose.
Kad pradejo prakaitas jam upeliais begti, visi marskiniai permirko, as ziuriu, stebiuosi, o jis man kazka akimis rodo. Pasirodo, kad chalatelis pasmuko, krutine beveik nuoga, o as su juo kalbuosi. blush2.gif blush2.gif blush2.gif Tai zmogus ir pagalvojo, kad as atvira visiems nuotykiams. blush2.gif
Moviau i kambari persirengti.
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 08 03, 18:25)

-Kokia zavi moteris, kokia faina turbut ir labai gera, ar turite laiko?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet ir sugebėjimas per aplinkui pasakyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Na va čia tai situacija lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir to vyruko reakcija - nu nežinia ką žmogelis pagalvojo tuo metu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 07 15, 15:42)
Man kažkada vasarą užleido. Aš esu stambi nuo kūdikystės. Važiavau iš darbo su tokia nuo krūtinės durta suknele, ten tik modelis toks, dabar daug kas tokio vaikšto ir viena moteris man užleido vietą, nors ir kaip aiškinau, kad nereikia.

Aš irgi mėgstu tokias palaidines, sukneles. Po gimdymo dažnai sulaukdavau užleidimų poliklinikoj ar kitur, komentarų, kad nestuke.gif Nors dukrytė nė pusės metų neturėjo dar, o aš va ir vėl su pilvu didžiausiu lotuliukas.gif

Ir dar nutikimas (tiksliau, visa jų virtinė lotuliukas.gif ) vyko visai neseniai, per pavasario semestrą. Kažkodėl vienas dėstytojas nusprendė, kad aš nestuke.gif Mat pavardė -ienė (tai jau automatiškai dauguma nėštuke laiko), o nesu iš lieknųjų, kartais ir kokį drabužėlį laisvesnį užsivelku. Jis, žiūriu, vis man prie lentos neleidžia rankų kilnot lotuliukas.gif su visokiais darbais ilgai nekankina, kantriau nei kitiems aiškina, vis kokį keistą komentarą užmeta doh.gif Kartą sėdėjau konsultacijoj iki vėlumos, išsivirė jis savo kabinete arbatos, atsiprašė, kad manęs nepavaišins, mat geria kažkokias vaistines žoleles, man gal negalima, pakenks... lotuliukas.gif Jau man viskas aišku pasidarė, tai aš jam ir pasakiau, kaip yra. Matės, kad žmogus labai sutriko blush2.gif Paskui pagalvojau, kad galėjau patylėt, gal būtų kaip nėščiai geresnį pažymį per egzaminą parašęs, man buvo jau egzamino išvakarės lotuliukas.gif

QUOTE(ssanta @ 2010 07 16, 13:43)
Aha cia geriausias varinatas man net kelis kartus taip buvo  : oh  viena karta irgi draugei apie savo simpatija sms (nu zodziu ten sus visais visais niuansais), parejus zinutei skaitau ir galvoju ko ta mano drauge taip durnai raso, o paskui ziuriu kad siuntejas tas mano simpatija, ojojojoj kaip nemalonu man pasidare tai, o tada ta iviki vel sms'u bandziau papsakoti draugei ir bac vel tam simpatijai issiunciau  : oh  : oh  nu blin kaip jau visai pasidare ojojojojojoj..nuo tada vengdavau sms'u rasymo,bet kokia tema  : oh

Man paauglystėj pastoviai taip būdavo, draugavau su tokiu vaikinuku, o gi rūpėdavo su drauge apipletkint viską, o vis kažkaip nusiųsdavau jam, ir ne kartą taip buvo, bet kažkaip išsisukdavau, bet labai jau nemalonu būdavo blush2.gif

QUOTE(mimii @ 2010 07 20, 08:38)
pirmoji panaši į čia jau girdėtą apie automobilį. susitariau važiuoti į pasimatymą su nauju vaikinu : ) buvau jį mačiusi vieną sykį. jis pasisiūlė mane paimti iš namų savo automobiliu. sulaukiau skambučio, nusileidžiu į kiemą, ten jau tamsu, tamsoj ne itin geras regėjimas mano - žiuriu mašina stovi, vaikinas prie vairo... aš visa išsišiepus įsėdu į tą automobilį, o kadangi turiu įprotį iškart rankinuką ant galinės sėdynės dėt, tai tik po to pamačiau, kad vaikinas tai visai ne tas  : oh  žiūri į mane stiklinėm akim, mirksi  :rolleyes :  oi sakau - turbūt ne su tavim tariausi : D išlipu iš mašinos, o šalia tas mano naujasis draugas žiūri akis išsproginęs smile.gif

Aš ir dabar pastoviai lekiu prie svetimų mašinų, net ir dienos šviesoj lotuliukas.gif Kadangi neprimatau, o plavinėt po visą aikštelę nuo vieno kampo prie kito nepatogu, tai ir ieškau akim, kuo greičiau biggrin.gif

Kartą vaikystėj buvau į kaimynų namus įsiveržus, kurie gyveno aukštu aukščiau. Kažkaip nepaskaičiavau bėgdama aukštų ir įlėkiau į svetimą butą, visi tik blink.gif o aš netarus žodžio pabėgau laukan biggrin.gif

QUOTE(emiliute @ 2010 07 29, 14:10)
na tų situacijų visokių buvo bet dabar tik vieną prisimenu: D lipu aš vieno prekybos centro laiptais pavargusi ir kažkaip bekeldama koją užkliuvau ir jau jaučiu krentu į priekį , o prieš mane lipo kita moteris ir aš krisdama kažkaip instinktyviai ieškojau už ko užsikabint, tai užsikabinau už tos moters  sijono  : oh  : oh  : oh  ir taip gerokai timptelėjau  o sijonas tik ant gumytės laikėsi, tai aš jį praktiškai numoviau  :lotuliukas :  :lotuliukas :  buvo žiauriai gėda, ir kartu toks juokas sukilo iš tos situacijos kad vos sugebėjau atsiprašyti ir paaiškinti kad aš tikrai netyčia  : oh  : oh  blush-anim-cl.gif2 :

Man prieš kokį mėnesį buvo, kad lipau iš trūliko, o prieš mane tokia stambi moteriškė, sijonas iki žemės platus plėvesuojantis, užmyniau netyčia, nusimovė iki kelių beveik doh.gif Ilgai atsiprašinėjau, nepatogu buvo, o ta į mane kaip žiūrėjo piktai blush2.gif
Atsakyti
mylimuke destytojui tikrai nereikejo pasakyti tiesos o dar egzamino isvakarese biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Poema @ 2010 08 05, 17:30)
mylimuke destytojui tikrai nereikejo pasakyti tiesos o dar egzamino isvakarese biggrin.gif

Tai kad jau ir pačiai kažkaip nepatogu buvo, kad kaip kokia neįgalia laiko doh.gif
Atsakyti
Veiksmas vyko praeita vasara Siauliu Saules mieste. I parduotuve ieina, tiksliau itursena diedukas su lazdele ein atiesiai prie jaunos pardavejos ir klausia: a siurbeliu turit? Pardaveja issizioja ir ziuri i ji. Tas vel ta pati, a siurbeliu turit? Pardaveja zvalgosi pagalbos, tyli, paskui kalusia: ka?????. Seniokui truksta kantrybe ir kad suriks: nugi sakau, kad siurbele ieskau kilimams siurbeliuot, ko cia ziuri issiziojus, tai a turit siurbeliu? Absoliuciai visi parduotuveje pradejo juoktis garsiai, pardaveja israudo ir nusivede senuka parodyti dulkiu siurbliu.

Mano drauge irgi Saules mieste vaikstinejo po juvelyriniu dirbiniu parduotuve. Sako apziurineju, pakeliu galva kazkokia boba i mane ziuri, po kiek laiko vel tas pats, tai as slenkuosi pirmyn apziurinedama tik pajuntu ranka ant apykakles - o ten apsauginis jau pagavo ja uz kalnieriaus ir traukia saukdamas - kur eini tiesiai i veidrodi, jau vakar viena atsitrenke.
Atsakyti
O man kažkada irgi labai nemaloni situacija buvo. Lipu iš truliko, ir užkliuvau už kažko. Ir taip pasilenkus į priekį kad skrendu su veidu į kažkokio vyro žopą. Tas atsisuko toks visas persigandęs ir žiūri. Aš visa susigėdus į kojas pasileidau, net neatsiprašius. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taškė.: 05 rugpjūčio 2010 - 19:09