Įėjau į prekybos centrą ir kažkaip užsižiopsojau, koja užkliuvo už atramos, kur vežimėlisu sudeda, ir aš pradėjau vorsti ant butelių, sukrautų taros dėžėse.
Jie labai žvangėjo.
Žmonės nušiurpę žiūrėjau, o aš garsiai kvatojausi.
Aš šiandien mačiau. Einu į parduotuvę, priešais mane eina moteris ir veža vaiką vežimėlyje. Tas vaikas pradėjo ten muistytis, ji pasilenkė pažiūrėt ir per iškirptę iškrito krūtinė. Ji tik susikeikė ir sako, kad vėl iškrito.
QUOTE(Florestina @ 2010 07 29, 16:02)
Aš šiandien mačiau. Einu į parduotuvę, priešais mane eina moteris ir veža vaiką vežimėlyje. Tas vaikas pradėjo ten muistytis, ji pasilenkė pažiūrėt ir per iškirptę iškrito krūtinė. Ji tik susikeikė ir sako, kad vėl iškrito.
patinka, matyt, kad nepasimoko
O aš neturiu kur akių dėti, kai valgau. Bijau valgyti kitiems matant. Net tėvams matant. Taip ir skamba galvoje, neva, jų mintys : stora ir dar valgo.
QUOTE(Malamutas @ 2010 07 29, 18:53)
O aš neturiu kur akių dėti, kai valgau. Bijau valgyti kitiems matant. Net tėvams matant. Taip ir skamba galvoje, neva, jų mintys : stora ir dar valgo.
su kompleksais susidoroti reikia
QUOTE(jegele @ 2010 07 29, 21:40)
su kompleksais susidoroti reikia
Žinot tam veiksmingų priemonių ?
QUOTE(romike @ 2010 07 19, 00:00)
man tai irgi su bateliais juokinga situacija buvo.Mama atidave laaabai grazius batelius,kuriuos pati pries 10 ar 20 metu nesiojo ir kurie vel sugrizo i mada.Labai jie man patiko,draugem parodziau-drauges pavydejo Na ir kita diena iskeliavau su savo naujais bateliais i darba(tada mokykloj dirbau).Zygiavau per koridoriu visa patenkinta ir didziuodamasi savo isvaizda! Mazdaug po pietu pertraukos sedziu kabinete ir jauciu kad kazkas ne taip,kazkas makaluojas man po kojom.Ogi ziuriu-mano batai trupa krenta gabalais tiesiog.Pasirodo jie nuo stovejimo pas mama palepej sutrunijo(nors is paziuros atrode kaip nauji).Tai po pamoku teko laukti kol visi iseis ir tada kaip valkatai pakampem sliukinti namo .tai kol parejau is kulniuku liko tik vinukai,o padai pradilo visai!
Man buvo lygiai tokia pat situacija. Mociute atidave batelius - aukstakulniai, a la vintage stilius, lb saunu... Isejau su jais is namu, nuejau viena kvartala ir parejau atgal, vilkdama kojas, nes padai tiesiog atsiskyre nuo paties bato, priekiai atsidare, pirstai jau lenda... Baisu:)
Gerai, kad netoli nuejus buvau
Man pačiai panaši situacija buvo,bet kažkodėl didelės gėdos nepajutau
Vežiausi vaiką prekių vežimėlį,o jis pasisukdamas kaip griebė už palaidinukės( ji su tokia ne maža iškirpte) ir išsivertė mano grožiai lauk.Susitvarkiau ir viskas.
Vyrui buvo juokinga Pasakė: svetimus vyrus gundyt užsimanei?
Oj prajuokinot su batu ir nutempto sijono istorijom
QUOTE(feneke @ 2010 07 30, 11:04)
Man pačiai panaši situacija buvo,bet kažkodėl didelės gėdos nepajutau
Vežiausi vaiką prekių vežimėlį,o jis pasisukdamas kaip griebė už palaidinukės( ji su tokia ne maža iškirpte) ir išsivertė mano grožiai lauk.Susitvarkiau ir viskas.
O jai vaikas nepatempė, tiesiog savaime iškrito.
Pries dukrytes krikstynas skambinausi kunigui,kad susitarciau (pries menesi iki krikstynu),telefona nusirasiau is vyro tel, pakalbejom, kunigas prase dar karta paskambint,kad uzsirasytu,kad nepamirstu.Na, po keliu savaiciu, puoliau telefono sarase, kunigo tel ieskot, taip ir neisivedziau...na, susiradau, pagal laika,kada skambinta,dar kol nusiteikiau moraliskai, visgi kazkaip jaudinausi kunigui skambindama...Atsiliepe, ir pradejau visa tirada aiskint,kas cia skambina,del ko,kada ir lia lia lia...tas sako:Prasau? as vel kaip uzsukta:ta pati kartoju...Galop pazinau,kad cia vieno musu seimos draugo balsas... Vajei,kaip geda pasidare...pasijauciau,kaip blooondine (Mat jis i LT tik 2sav is Danijos grizes, tai buvome skambine neturetu sarase numeriu...o as pagalvojau,kad cia kunigo nr...) Puoliau atsiprasineti...Net iskaitau visa