Na keistas, kad kažkas pasukiojo pirštą , gal ten ne jums. O kad vaizdas įspūdingas buvo tai pritariu
kokios smagios istorijos
priminė man porą tokių šviežesnių, nors gal ne tiek gedą sukeliančių, kiek šiaip juoką
pirmoji panaši į čia jau girdėtą apie automobilį. susitariau važiuoti į pasimatymą su nauju vaikinu buvau jį mačiusi vieną sykį. jis pasisiūlė mane paimti iš namų savo automobiliu. sulaukiau skambučio, nusileidžiu į kiemą, ten jau tamsu, tamsoj ne itin geras regėjimas mano - žiuriu mašina stovi, vaikinas prie vairo... aš visa išsišiepus įsėdu į tą automobilį, o kadangi turiu įprotį iškart rankinuką ant galinės sėdynės dėt, tai tik po to pamačiau, kad vaikinas tai visai ne tas žiūri į mane stiklinėm akim, mirksi oi sakau - turbūt ne su tavim tariausi išlipu iš mašinos, o šalia tas mano naujasis draugas žiūri akis išsproginęs
o kita apie namus.. įsikrausčiau į dar nebaigtą statyti naują kvartalą ir tuo metu mano namas buvo kaip ir pats paskutinis kvartalo eilėj...bet po kažkiek laiko šalia maniškio užbaigė statyti sekantį namą. einu namo viena diena, dar lyg tyčia kažko susinervinusi. spaudžiu spynos kodą - neveikia nu būna kartais taip. rakinu raktu - tas netinka. pasipiktinau be galo ir tik po to pakėlusi akis ant durų skelbimą pamačiau su namo numeriu, suvokiau, kad laužiuosi į kaimyninį namą tai juokdamasi pasižiūrėjau, ar niekas nemato ir parėjau namo
priminė man porą tokių šviežesnių, nors gal ne tiek gedą sukeliančių, kiek šiaip juoką
pirmoji panaši į čia jau girdėtą apie automobilį. susitariau važiuoti į pasimatymą su nauju vaikinu buvau jį mačiusi vieną sykį. jis pasisiūlė mane paimti iš namų savo automobiliu. sulaukiau skambučio, nusileidžiu į kiemą, ten jau tamsu, tamsoj ne itin geras regėjimas mano - žiuriu mašina stovi, vaikinas prie vairo... aš visa išsišiepus įsėdu į tą automobilį, o kadangi turiu įprotį iškart rankinuką ant galinės sėdynės dėt, tai tik po to pamačiau, kad vaikinas tai visai ne tas žiūri į mane stiklinėm akim, mirksi oi sakau - turbūt ne su tavim tariausi išlipu iš mašinos, o šalia tas mano naujasis draugas žiūri akis išsproginęs
o kita apie namus.. įsikrausčiau į dar nebaigtą statyti naują kvartalą ir tuo metu mano namas buvo kaip ir pats paskutinis kvartalo eilėj...bet po kažkiek laiko šalia maniškio užbaigė statyti sekantį namą. einu namo viena diena, dar lyg tyčia kažko susinervinusi. spaudžiu spynos kodą - neveikia nu būna kartais taip. rakinu raktu - tas netinka. pasipiktinau be galo ir tik po to pakėlusi akis ant durų skelbimą pamačiau su namo numeriu, suvokiau, kad laužiuosi į kaimyninį namą tai juokdamasi pasižiūrėjau, ar niekas nemato ir parėjau namo
QUOTE(linnn @ 2010 07 19, 08:20)
Na keistas, kad kažkas pasukiojo pirštą , gal ten ne jums. O kad vaizdas įspūdingas buvo tai pritariu
Pirštu į mus parodė ir pasukiojo. Ten toks pagyvenęs ponas su žmona buvo.
Sveikutės Jungiuos ir aš prie jūsų Įdomu skaityti kitų istorijas, bet kai pačiai tenka atsidurti tokiose situacijose, tai tada jau negerai Vieną kartą buvom su vyru parduotuvėje, aš apžiūrinėjau kažkokį ten šviestuvą su saulės baterija ir panorau jam parodyt timpt už rankovės, sakau ,,brangusis, pasižiūrėk" tada atsisuku, o ten... į mane žiūri nepažįstamas vyras! ir dar tokiu keistu žvilgsniu... greitai burbtelėjau ,,atsiprašau" ir moviau vyras, aišku, susirado mane, o tada dar ilgai juokėsi Dabar ir pačiai atrodo juokinga, bet tą akimirką norėjosi sulysti į žemę
Ai, dar vieną nutikimą prisiminiau Buvau dar studentė Tada neturėjau vaikino, o su manim mokėsi toks labai gražus vaikinas Ir vis galvodavau, kaip būtų faina jį "pakabint" Nu ir vieną kartą einam mes su drauge, ir žiūriu, prieš mus eina tas vaikinas, tai pasitempiau ir išdidžiai pro jį praėjau. Dar pastebėjau, kai prasilenkėm, kad jis taip keistai pažiūrėjo į mane ir išspaudė tokią kreivą šypsenėlę O staiga draugė kikendama sako "užsisek kelnes". aš žvilgt žemyn - klynas prasisegęs ir šviečia kelnaitės Oj, kaip gėda buvo Paskui bijodavau su juo prasilenkt, pažiūrėt į jį
Važiavau kartą ryte į darbą, kitoje stotelėje įlipo simpatiškas vaikinas ir atsisėdo kėdėje priešais mane. Visą kelią jaučiau jo žvilgsnį, o tada dar buvau apsivilkus savo naują palaidinę, todėl jaučiaus labai graži. Na ir ką, atėjo eilė man lipti, išdidžiai atsistojau, nuėjau prie durų ir išlipau. Šypsena iki ausų kad tooooks vaikinas į mane žiūrėjo. Ir tik žvilgt į savo kelnes, o gi ten diržas neužsegtas, į šonus tabaluoja. Nesuprantu kaip aš taip neapsižiūrėjau iš namų išeidama. O kad tas vaikinas matė tai faktas, nes tiesiai prieš jį teko stotis. Dar visa laimė, kad bent klynas užsegtas buvo.
Man visai nesenai nutiko senuku prekybos centre komedinie situacija. Vaikstom mes su vyru po santechnikos skyriu, as uzsiziurejau i vonias, vis dar ziuredama i trokstama vonia, apkabinu savo vyra ir sakau: va sitos labai noreciau, bet jauciu gabaritai vyro ne tie, pasuku galva o ten svetimas pagyvenes vyriskis atsiprasau ir abu pasijuokem is situacijos, labai linksmas vyrukas pasitaike juokinga buvo stebeti MB ir mano "vyro-ne vyro" zmonos reakcija kai pamate, kad juokiames ir jie juoktis pradejo, o is pradziu net akis ispute ziurejo
QUOTE(meduza21 @ 2010 07 24, 14:13)
Man visai nesenai nutiko senuku prekybos centre komedinie situacija. Vaikstom mes su vyru po santechnikos skyriu, as uzsiziurejau i vonias, vis dar ziuredama i trokstama vonia, apkabinu savo vyra ir sakau: va sitos labai noreciau, bet jauciu gabaritai vyro ne tie, pasuku galva o ten svetimas pagyvenes vyriskis atsiprasau ir abu pasijuokem is situacijos, labai linksmas vyrukas pasitaike juokinga buvo stebeti MB ir mano "vyro-ne vyro" zmonos reakcija kai pamate, kad juokiames ir jie juoktis pradejo, o is pradziu net akis ispute ziurejo
prajuokinot
[quote=*IsaDora*,2010 07 23, 13:19]
Važiavau kartą ryte į darbą, kitoje stotelėje įlipo simpatiškas vaikinas ir atsisėdo kėdėje priešais mane. Visą kelią jaučiau jo žvilgsnį, o tada dar buvau apsivilkus savo naują palaidinę, todėl jaučiaus labai graži. Na ir ką, atėjo eilė man lipti, išdidžiai atsistojau, nuėjau prie durų ir išlipau. Šypsena iki ausų kad tooooks vaikinas į mane žiūrėjo.
gerai kad tik dirzas
Važiavau kartą ryte į darbą, kitoje stotelėje įlipo simpatiškas vaikinas ir atsisėdo kėdėje priešais mane. Visą kelią jaučiau jo žvilgsnį, o tada dar buvau apsivilkus savo naują palaidinę, todėl jaučiaus labai graži. Na ir ką, atėjo eilė man lipti, išdidžiai atsistojau, nuėjau prie durų ir išlipau. Šypsena iki ausų kad tooooks vaikinas į mane žiūrėjo.
gerai kad tik dirzas
QUOTE(meduza21 @ 2010 07 24, 15:13)
nu geras
buvau viena karta su mama parduotuveje. iejo jauna porele, panele kazkur atsiliko, o vaikinas nuejo toliau (bet jis mane , kad ji salia jo vis dar eina). nu ir ka, issirinko sau vaikinas batus, o salia jo kaiptik atsidure mano mama. o tas taip palenke batus link mamos ir sako : paziurek, kaip tau sitie,m? mano mama tokiu rimtu veidu nu ir ziuri i tuos batus vaikinas ,nesulaukes pritarimo pastebejo kas cia ne taip ir greit nubego panelei papasakot o is salies man kaip juokinga viska stebet buvo, jam tai geda