kokios smagios istorijos
priminė man porą tokių šviežesnių, nors gal ne tiek gedą sukeliančių, kiek šiaip juoką

pirmoji panaši į čia jau girdėtą apie automobilį. susitariau važiuoti į pasimatymą su nauju vaikinu

buvau jį mačiusi vieną sykį. jis pasisiūlė mane paimti iš namų savo automobiliu. sulaukiau skambučio, nusileidžiu į kiemą, ten jau tamsu, tamsoj ne itin geras regėjimas mano - žiuriu mašina stovi, vaikinas prie vairo... aš visa išsišiepus įsėdu į tą automobilį, o kadangi turiu įprotį iškart rankinuką ant galinės sėdynės dėt, tai tik po to pamačiau, kad vaikinas tai visai ne tas

žiūri į mane stiklinėm akim, mirksi

oi sakau - turbūt ne su tavim tariausi

išlipu iš mašinos, o šalia tas mano naujasis draugas žiūri akis išsproginęs

o kita apie namus.. įsikrausčiau į dar nebaigtą statyti naują kvartalą ir tuo metu mano namas buvo kaip ir pats paskutinis kvartalo eilėj...bet po kažkiek laiko šalia maniškio užbaigė statyti sekantį namą. einu namo viena diena, dar lyg tyčia kažko susinervinusi. spaudžiu spynos kodą - neveikia

nu būna kartais taip. rakinu raktu - tas netinka. pasipiktinau be galo ir tik po to pakėlusi akis ant durų skelbimą pamačiau su namo numeriu, suvokiau, kad laužiuosi į kaimyninį namą tai juokdamasi pasižiūrėjau, ar niekas nemato ir parėjau namo