Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

QUOTE(Aushrita @ 2010 12 29, 23:15)
Gal zmogus  tiesiog ziauriai pedantiskas ir lanko pedantu mokykla  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Užsižvengiau kaip kumelė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryt. @ 2011 01 02, 22:04)
Užsižvengiau kaip kumelė  lotuliukas.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2010 12 29, 17:05)
lotuliukas.gif Nu žinai , senai taip juokiausi
Papildyta:
Vasara, važiuojam į sodą. Pakeliui vyro brolis nutarė išsimaudyti, anyta pritarė, išlipam iš mašinos , vyro broli įsibėgėjo ir šoko į vandenį o anyta rėkia įkandin  " Žydruuuuuuti, tolin neplauk  " . O tam Žydručiui 40 metų  doh.gif , visi aplinkui lužo o mes su vyru nežinojom kur akių dėti  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif paskaiciau ir vyro paklausiau, jei jo mama taip jam sauktu, sakau ka darytum , sako nerciau kuo giliau i vandeni lotuliukas.gif kad niekas nematytu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(F @ 2010 12 28, 22:01)
Aš kartą atėjau į paskaitas, žiūriu, kažko visi tik žvengia, žiūri į mane, dėstytojas kreivai žvilgčioja. Po to žiūriu - ogi kairysis marškinių rankogalis trim milimetrais daugiau išlindęs iš po megztinio negu dešinysis !!! frusty.gif  frusty.gif Tai baisu kokią gėdą apturėjau, norėjosi gyvai į žemę įlįsti ir dar skradžiai ją prasmegti. Sulaukiau, kol paskaitos baigsis ir visi išeis, tada pasitaisiau sau ramiai.

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Patiko
Atsakyti
QUOTE(F @ 2010 12 28, 20:01)
Aš kartą atėjau į paskaitas, žiūriu, kažko visi tik žvengia, žiūri į mane, dėstytojas kreivai žvilgčioja. Po to žiūriu - ogi kairysis marškinių rankogalis trim milimetrais daugiau išlindęs iš po megztinio negu dešinysis !!! frusty.gif  frusty.gif Tai baisu kokią gėdą apturėjau, norėjosi gyvai į žemę įlįsti ir dar skradžiai ją prasmegti. Sulaukiau, kol paskaitos baigsis ir visi išeis, tada pasitaisiau sau ramiai.

biggrin.gif good.gif
Atsakyti
Supratau,kad cia tipo bajeris, bet kazkodel nejuokingas visiskai.
Atsakyti
Papasakosiu aš seną istoriją kaip mane į gėdingą situaciją pastatė močiutė.
O buvo taip, aš negalėjau dalyvauti fizinio lavinimo pamokose su visais. Priežasčių nelabai žinau, pamenu tik tiek, kad poliklinikoj gaudavau pažymą dėl sveikatos ir joje buvo įrašyta, kad dėl sveikatos reikia riboti fizinį krūvį. Tarybiniais laikais buvo daromos taip vadinamos "Spec. grupės" ir mums fizinis būdavo po pamokų, o per pamokas sėdėdavom ant suoliuko sporto salėj. Dažniausiai jose būdavo vaikai iš kelių klasių. Tada buvau penktokė. Mes buvom gal kokie šeši. Buvo tokia snieginga žiema, todėl mokytoja nutarė, kad reikia eiti į lauką su slidėm. Išėjom, buvo smagu, slidinėjom lyguma mokyklos stadione, po to mokytoja mus nusivedė į savo kiemą, ten yra toks neaukštas kalnelis ir važinėjom ten. Taip jau buvo, kad ir aš gyvenau tam pačiam kieme. O mano močiutė buvo "moteris su kiaušiais", visada mėgo rodyti, kokia ji mums griežta. Tai va, mes slidinėjam ir staiga ji ateina iš namų, ir kad ims bartis: gana tau čia valkiotis, reikia pamokas ruošti, o ne su draugais gatvėm šlaistytis ir užsiimto bala žino kuo. blink.gif Aš jai bandau aiškinti, kad tai pamoka, bet ji manęs neklauso, girdi pamokos jau pasibaigę (prieš tai buvau grįžus namo persirengti), o aš ją apgaudinėju ir ji paskųs mane tėvams (o tėvai tai žino viską). Žodžiu, norėjosi prasmegti iš gėdos ypač prieš draugus ir mokytoją.
Senelė nusivarė mane namo, vakare pirmoji pasakiau mamai apie tai, kitą dieną mama pati nuėjo pasikalbėti su mokytoja ir mes daugiau neslidinėjom mums po langais. Nes mano senelei negaliojo jokie žodžiai, jos supratimas buvo tik toks, kad tėvai nesugeba mūsų auklėti. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 04 sausio 2011 - 21:43
QUOTE(Florestina @ 2011 01 04, 23:42)
Papasakosiu aš seną istoriją kaip mane į gėdingą situaciją pastatė močiutė.
O buvo taip, aš negalėjau dalyvauti fizinio lavinimo pamokose su visais. Priežasčių nelabai žinau, pamenu tik tiek, kad poliklinikoj gaudavau pažymą dėl sveikatos ir joje buvo įrašyta, kad dėl sveikatos reikia riboti fizinį krūvį. Tarybiniais laikais buvo daromos taip vadinamos "Spec. grupės" ir mums fizinis būdavo po pamokų, o per pamokas sėdėdavom ant suoliuko sporto salėj. Dažniausiai jose būdavo vaikai iš kelių klasių. Tada buvau penktokė. Mes buvom gal kokie šeši. Buvo tokia snieginga žiema, todėl mokytoja nutarė, kad reikia eiti į lauką su slidėm. Išėjom, buvo smagu, slidinėjom lyguma mokyklos stadione, po to mokytoja mus nusivedė į savo kiemą, ten yra toks neaukštas kalnelis ir važinėjom ten. Taip jau buvo, kad ir aš gyvenau tam pačiam kieme. O mano močiutė buvo "moteris su kiaušiais", visada mėgo rodyti, kokia ji mums griežta. Tai va, mes slidinėjam ir staiga ji ateina iš namų, ir kad ims bartis: gana tau čia valkiotis, reikia pamokas ruošti, o ne su draugais gatvėm šlaistytis ir užsiimto bala žino kuo. blink.gif Aš jai bandau aiškinti, kad tai pamoka, bet ji manęs neklauso, girdi pamokos jau pasibaigę (prieš tai buvau grįžus namo persirengti), o aš ją apgaudinėju ir ji paskųs mane tėvams (o tėvai tai žino viską). Žodžiu, norėjosi prasmegti iš gėdos ypač prieš draugus ir mokytoją.
Senelė nusivarė mane namo, vakare pirmoji pasakiau mamai apie tai, kitą dieną mama pati nuėjo pasikalbėti su mokytoja ir mes daugiau neslidinėjom mums po langais. Nes mano senelei negaliojo jokie žodžiai, jos supratimas buvo tik toks, kad tėvai nesugeba mūsų auklėti. blink.gif

Man abi močiutės iki šiol daro gėda su visokiais moralais draugams biggrin.gif Tas perdėta bobučių patirtis ir pan varo iš proto, kai užsiveda apie "šiuolaikini jaunimą" kalbėt iš proto galima išeit. O ir daugeliu klausimu tikrai ne visad būna teisios, bet kur gi jos tiek nugyvenusios,negalima su jomis ginčytis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elee @ 2011 01 04, 22:11)
Man abi močiutės iki šiol daro gėda su visokiais moralais draugams biggrin.gif Tas perdėta bobučių patirtis ir pan varo iš proto, kai užsiveda apie "šiuolaikini jaunimą" kalbėt iš proto galima išeit. O ir daugeliu klausimu tikrai ne visad būna teisios, bet kur gi jos tiek nugyvenusios,negalima su jomis ginčytis biggrin.gif

Mano tėčio mama- tai niekad gėdos nedarė, gal už tai, kad tik svečiavosi pas mus. O mamos mama gyveno su mumis žiemą. Man tai sakydavo, kad mane tėvai moko jos neklausyti ir vaikai bei mokytojai durnija. Ir kad mokykloj mus neteisingai moko, ir t.t.
Atsakyti
Oi kokią gerą temą radau biggrin.gif aš turiu savybę įsivelt į visokias gluminančias istorijas nuo mažų dienų. keletas iš didelės kolekcijos:
1. Buvau gal 5 ar 6 metų, karaliavau pas močiutę kaime. Sekmadienį papuošė mane bažnyčion, baltom pedkelnėm, sarafaną kažkokį išeiginį apvilko su diiidele kišene ties bamba. Į tą kišenę įmetė kelias kapeikas saldainiui nusipirkt kur po mišių pardavinėja. Aš turėjau mylimą vištą kieme, tai prieš išeinant pasigavau,ant rankų panešiojau, pamylavau, kaip gi išeisi su drauge neatsisveikinus biggrin.gif po mišių lekiu tekina išsvajotojo gaidelio pirkt, kyšt ranką į kišenę kapeikų, kažkas ne taip, per skysta. Pasirodo vištikė prikakojo, iš "didelės meilės" turbūt biggrin.gif Taip saldainio ir nebenusipirkau..
2. Prieš metus su kambarioke kraustėmė į naują butą, aišku tašių, maišų ir maišelių daugiau nei pas visą čigonų taborą bendrai paėmus, tampėm sušilusios visą dieną iki tamsos. Paskutinis maišas mašinoj liko, aš už jo čiupt belekaip, o viduj fritiūrinė buvo su senu aliejum (SAKIAU draugei kad reikia išpilt, ji neklausė.. biggrin.gif), tas smirdintis aliejus iš maišo tiesiai man ant palto, džinsų, ir dar į batus pribėgo. draugė lydosi, man juokas pro ašaras, palto gaila, dėmė per visą pilvą ir smirda dar. Įlipom į liftą, kaimynė kažkokia iš paskos, liftas mažas, ta dėmė tiesiai jai prieš veidą, žiūrėjo žiūrėjo taip keistai į mane biggrin.gif Kitą dieną, vakarop, grįžtu iš kažkur, žiūriu prie laiptinės ant turėklų pakabintas visu grožiu moteriškas peniuaras. Žiema buvo, pašerkšnijęs toks. Žiūriu iš tolo, galvoju "Nu bet kaimynės k..šės, peniuarus pro langus mėto". Prieinu arčiau, žiūriu - MANO!!!! doh.gif matyt nuo pakabos nuslydo kol į viršų nešiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meri_ceri: 05 sausio 2011 - 03:45
Va, dar pora "pazorų" atsiminiau. Gal 16 metų per Kalėdų mišias bažnyčioje išpažinties nuėjau. Eilė belekokia, bobutės nekantraudamos trypčioja. Priėjau prie sakyklos, priklaupiau, visą įžanginę litaniją išbėriau, nuoširdžiai išsakiau visas nuodėmes kokias atsiminiau.. Tyla..nu ką, tyliu ir aš, galvoju kunigas sprendžia kiek "Sveikų Marijų" duot..vis dar tyla..aš žvilgt pro tas medines groteles į vidų, o jis pasirodo į kitą pusę nusisukęs kažkieno išpažinties klausosi, nes ir iš kitos pusės eilė didžiausia. Tai išsakiau savo nuodėmes niekam biggrin.gif draugė toliau stovėjo, viską matė, žiūriu jau dūsta iš juoko, tai movėm neatsisukdamos iš bažnyčios biggrin.gifD
O čia prieš kelis mėnesius universiteto valgykloje einu su porcija keptos vištos prie savo stalo, o ant grindų kažkas išpilta buvo, aš paslydau, čiūžtelėjau į priekį su visa lėkšte, ir krisdama ant žemės matau kaip mano vištos šlaunelė skrenda kokius 3 metrus per valgyklą, atsitrenkia į stalą, prie kurio pietavo dėstytojai ir nusileidžia ant žemės biggrin.gif Jaučiu, pamanė dėstytojai, kad nepatenkinta studentė už prastą pažymį bando "iškirst"..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meri_ceri: 05 sausio 2011 - 04:08
Man tai va siandien nutiko tokia situacija.Zodziu ejau kraujo tyrimam del gliukozes,reikejo nevalgyt 12 valandu,na atsikeliau ryte ir galvoju ar tik bloga nebus tusciu skrandziu bet tai ka padarysi nevalgyt tai nevalgyt.Isvaziavau i klinika,viskas ok autobuse nebloga nieko,o gryztant atgal,islipu jau einu gatve ir jauciu kad blogeja blogeja,galvoju nu sakes zmoniu pilna,ne kur vemt lotuliukas.gif doh.gif Jau per pereja perbegau ir sukilo viskas,pilna burna,dar apsiziurejau ar niekas neina is paskos(lygtai dzin nebutu) lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu taip pora kartu link namu pritersiau sniega ax.gif blush2.gif lotuliukas.gif Geda buvo tai tikrai,sakys girta eina kokia vemdama,o rytas zmoniu pilna lotuliukas.gif Ir dar eidama prisiminiau tokia istorija kai viena besilaukianti mamyte irgi pasakojo kad autobusu stotelej siuksliu dezej veme,ir se kad nori paciai panasiai lotuliukas.gif
Atsakyti