Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

QUOTE(F @ 2010 12 28, 18:01)
Aš kartą atėjau į paskaitas, žiūriu, kažko visi tik žvengia, žiūri į mane, dėstytojas kreivai žvilgčioja. Po to žiūriu - ogi kairysis marškinių rankogalis trim milimetrais daugiau išlindęs iš po megztinio negu dešinysis !!! frusty.gif  frusty.gif Tai baisu kokią gėdą apturėjau, norėjosi gyvai į žemę įlįsti ir dar skradžiai ją prasmegti. Sulaukiau, kol paskaitos baigsis ir visi išeis, tada pasitaisiau sau ramiai.

Ir aš nesusilaikau: thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šita istorija nutiko mano draugei žavioj jaunystėj flirt.gif kadangi ji labai mėgsta ją pasakoti, o mes - žvengiam iki apsiusiusss..... tai spontaniškai nusprendžiau pasidalinti lotuliukas.gif
Pasakosiu pirmu asmeniu, kaip draugė pasakoja 4u.gif

"Įlipu aš vieną gražią pavasario dieną į visuomeninį transportą - į paskaitas važiuoju. Visa pavasarinė, švytinti pasipuošusi - žmonių nedaug, įsistveriu į stulpą, laikausi, troleibusas siūbuoja, ant kulniukų svyruoju, žiūriu vienas žmogus į mane žiūri, šypsosi, kitas šypsosi, aplinkui visi tik žiūri į mane, tik šypsosi lotuliukas.gif nu ką, galvoju, ar čia žmonės tokie malonūs, ar čia aš tokia graži wub.gif plaukus tik atgal atmetu, šypsausi ir aš visiems atgal, širdį pavasaris wub.gif Pravažiuoju kokias tris stoteles, jau ir ketvirta, troleibusas stabdo, durys atsidaro ir mano stulpas, į kurį laikausi įsikibus, svyra į šoną blink.gif nu čia dabar - aš jį abiem rankom čiumpu, net krumpliai pabala ir laikau iš visų jėgų blink.gif
Aplinkui jau visi ne šypsosi, o arkliškai žvengia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Pasigirsta nedrąsus balsas: "Panele, man jau lipti reikia" unsure.gif

Kažkoks diedulis vamzdį vežėsi, o aš už jo laikiausi doh.gif lotuliukas.gif "
Atsakyti
lotuliukas.gif Nu žinai , senai taip juokiausi
Papildyta:
Vasara, važiuojam į sodą. Pakeliui vyro brolis nutarė išsimaudyti, anyta pritarė, išlipam iš mašinos , vyro broli įsibėgėjo ir šoko į vandenį o anyta rėkia įkandin " Žydruuuuuuti, tolin neplauk " . O tam Žydručiui 40 metų doh.gif , visi aplinkui lužo o mes su vyru nežinojom kur akių dėti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2010 12 29, 15:51)
[...]
Kažkoks diedulis vamzdį vežėsi, o aš už jo laikiausi doh.gif  lotuliukas.gif "

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marcipane* @ 2010 12 28, 21:05)
čia juokaujat?

Gal zmogus tiesiog ziauriai pedantiskas ir lanko pedantu mokykla lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nors ir taip aisku kad cia bajeris bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cvietocek @ 2010 12 11, 17:15)
Parėjusi iš darbo nusivilkau kelnes, kartu su pėdkelnem. Iš ryto pamiršus apsivilkau naujas pėdkelnes ir tas pačias kelnes. Laiminga išėjau į darbą. Pakeliui susitinku bendradarbę, o ta sako:
- Kas tau ten prie kojos prilipę ir velkasi?
Pasižiūriu, juk senosios pėdkelnės išlindusios ir velkasi pažeme. Žinoma pamėlynavus iš gėdus išsitraukiau jas ir į šiukšlinę.  blush2.gif

Man irgi yra keletą kartų tekę tokioj situacijoj pabuvoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Singrid @ 2010 12 30, 00:13)
Man irgi yra keletą kartų tekę tokioj situacijoj pabuvoti  blush2.gif

as tai salika megstu i striukes rankove isikist.. ypac pavasari kai salikas plonas, tai visko pasitaiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2010 12 29, 21:15)
Gal zmogus  tiesiog ziauriai pedantiskas ir lanko pedantu mokykla  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nors ir taip aisku kad cia bajeris  bigsmile.gif

..būtent mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2010 12 29, 14:51)
"Įlipu aš vieną gražią pavasario dieną į visuomeninį transportą...

Va čia tai istorija lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir papasakota thumbup.gif first.gif Juokiausi iki ašarų tongue.gif
Atsakyti
Sveikos.Man viena karta atsitiko tokia istorija.Tiesa,ne man tada buvo geda. smile.gif Man 13 m.,esu auksta ir stamboka.Ir viena diena mama nusiunte mus su broliu i vaistine vaistu nuo galvos skausmo.Nueinam,vaistininke pagyvenus tokia,nusiperku ko reikia,o vaistininke:ko suneliui?negi nieko nenupirksi? doh.gif As tokia israudus cia mano brolis unsure.gif Tai pardaveja neturejo kur akiu det.Tai as galvoju veliau ar as tokia stora kad atrodau kaip gimdzius ar atrodau suaugus? unsure.gif Tai tokia geda apturejau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giny: 01 sausio 2011 - 14:49
QUOTE(Giny @ 2011 01 01, 14:48)
Sveikos.Man viena karta atsitiko tokia istorija.Tiesa,ne man tada buvo geda. smile.gif Man 13 m.,esu auksta ir stamboka.Ir viena diena mama nusiunte mus su broliu i vaistine vaistu nuo galvos skausmo.Nueinam,vaistininke pagyvenus tokia,nusiperku ko reikia,o vaistininke:ko suneliui?negi nieko nenupirksi? doh.gif As tokia israudus cia mano brolis unsure.gif Tai pardaveja neturejo kur akiu det.Tai as galvoju veliau ar as tokia stora kad atrodau kaip gimdzius ar atrodau suaugus? unsure.gif Tai tokia geda apturejau biggrin.gif

Žinomas jausmas, mes kai einam su sese, mane jos mama laiko.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2010 12 29, 13:51)
Kažkoks diedulis vamzdį vežėsi, o aš už jo laikiausi doh.gif  lotuliukas.gif "

Nu negaliu, seniai taip nesijuokiau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti