QUOTE(Florestina @ 2010 12 19, 20:38)
Aš prieš porą dienų apsižioplinau, vakare įeinu pas dantistą į kabinetą, sakau Laba diena ir tada tik prisiminiau, kad jau vakaras. Gydytojas atsakė man, o padėjėja garsiai pasakė, labas vakaras.
Ir šiandien į darbą ėjau juodais džinsais, nes jie trumpesni, bet didoki po didelių kelionių, todėl truputį smunka. Ateinu į darbą, dirbu, po kurio laiko žiūriu, kad visi žvilgčioja į mane, pasižiūriu žemyn, o siaube, visi džinsų galai balti nuo druskos. Ir tokios dėmės likę. Gerai, kad jau sutemus baigiau darbą- tai niekas nematė to "grožio".
Ir šiandien į darbą ėjau juodais džinsais, nes jie trumpesni, bet didoki po didelių kelionių, todėl truputį smunka. Ateinu į darbą, dirbu, po kurio laiko žiūriu, kad visi žvilgčioja į mane, pasižiūriu žemyn, o siaube, visi džinsų galai balti nuo druskos. Ir tokios dėmės likę. Gerai, kad jau sutemus baigiau darbą- tai niekas nematė to "grožio".
bet juk taip dažnai būna. druskos tik sušlapinus kelnes juk nepanaikinsit. nemanau, kad kolegos stebėdamiesi į jus žiūrėjo. visiems pasitaiko.