Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

QUOTE(Florestina @ 2010 12 19, 20:38)
Aš prieš porą dienų apsižioplinau, vakare įeinu pas dantistą į kabinetą, sakau Laba diena ir tada tik prisiminiau, kad jau vakaras. Gydytojas atsakė man, o padėjėja garsiai pasakė, labas vakaras.

Ir šiandien į darbą ėjau juodais džinsais, nes jie trumpesni, bet didoki po didelių kelionių, todėl truputį smunka. Ateinu į darbą, dirbu, po kurio laiko žiūriu, kad visi žvilgčioja į mane, pasižiūriu žemyn, o siaube, visi džinsų galai balti nuo druskos. Ir tokios dėmės likę. Gerai, kad jau sutemus baigiau darbą- tai niekas nematė to "grožio".

bet juk taip dažnai būna. druskos tik sušlapinus kelnes juk nepanaikinsit. nemanau, kad kolegos stebėdamiesi į jus žiūrėjo. visiems pasitaiko.
Atsakyti
Prieš kelias dienas užėjau į prekybos centrą visa tokia patenkinta, ausinukais ausis užsikimšus, muzikytės klausausi, prieky savęs stumiu vežimėlį, po truputį imu dairytis prekių ir staiga pajuntu, jog kažkas eina iš paskos ir lyg netyčia vis man užkliudo koją unsure.gif ... o aš net atsigręžti nesivarginu.... einu sau toliau ir galvoju, nu ot koks žioplys eina iš paskos ir laipioja man ant kulnų irnesakyk.gif ... bet kai jau kokį kažkielintą kartą pajuntu nestirpų kepštelėjimą koja, pagaliau atsisuku nutaisius iš nuostabos ir pasipiktinimo nutįsusį veidą ir matau.... nugi MB pastebėjo mane, nemačiom prisėlino iš nugaros ir prisigretinęs eina man iš paskos ir krečia pokštus kepšiodamas man į kulnus doh.gif... o man ausys užkimštos ausinukais ir nelabai girdėdama savo balsą, kad užbliaunu ant parduotuvės.... AAAA, ČIA TU, O AŠ MANIAU, KAS MAN ČIA KULNUS MINDŽIOJA bigsmile.gif .... MB visas susinepatogino, kad puolė mane tyldyti.... nu tu ša ramiau, ar nematai, kad jau pusė pirkėjų į mus atsisukę spokso wacko.gif ... nu žodžiu gavosi tokia situacija, kad ne aš, o MB neturėjo kur akių pasidėti... pats kaltas, šposininkas atsirado čia man tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raciren @ 2010 12 11, 00:25)
sveikos  smile.gif

Buvo ir man čia tokia situacija, tiksliau mano sūnus man tokią padarė.  doh.gif 
Grįžtam su mažu po pasivaikšiojimo, ir netoli prie namų sako, noriu kakutės , aš jam pakentėk, jau netoli namučiai. Priėjus prie laiptinės, ten stovi keletas vaikinų ( ~ 19m-20m), ir mano gražuolis, jiems girdint man sako : MAMYTE, TU IR DARYSI KAKŲblink.gif    lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

mano brolis kai dar mažiukas buvo.. 4 metai kokie.. mums įstatė durų telefoną, tokį, kur prie laiptinės paskambini į butą ir tada gali kalbėti.. žodžiu... man buvo apie 13-14 metų.. susitarėm su drauge, kad ji vakare užeis pas mane ir eisime pasivaikščioti..ir užėjo ji kaip tik tuo metu, kai aš tualete buvau..sakau broliui pakelk ir įleisk, ten draugė..
jis pakėlė: Alio
Draugė: Labas pasakyk sesei, kad išeitų
brolis: sesė negali išeiti ji daro kakų

doh.gif doh.gif kas svarbiausia, kad prie mūsų laiptinės visą laiką susirinkdavo kiemo bernai, mat vienintėlis suoliukas dar nesulaužytas prie laiptinės buvo blush2.gif mes gi panos, norėjom įspūdį bernams padaryti.. vaidinom suaugusias (mat jie dauguma už mus vyresni buvo pora metų)

manau galite įsivaizduoti, kaip tie bernai žvengt pradėjo..
draugę į namus pasikviečiau ir pasivaikščioti nebeėjom..kitą dieną lauke sutikau kaimyną, tai tas sako: jau kakų padarei? doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 12 26, 16:23)
Kai aš lankiau sporto klubą, buvo viena mergina kuri nuoga ir eidavo į dušą ir iš jo. Ir nesigėdydavo to, kažkaip labiau gėda buvo, toms, kurios ją matė. Būdavo sėdi rūbinėj, persirenginėji, o iš dušo išlenda nuoga gražuolė, net rankšluosčiu neapsivyniojus, dar kažkas jai pasakė, kad kaip tau ne gėda, o ji: tai kad čia visos moterys.

Na kiek aš pamenu Vichy yra bendra rūbinė, tik nueini į kabiną persirengti, taip kad ten mišri publika galėjo ją pamatyti biggrin.gif O dėl sporto klubų... na aš asmeniškai nuoga nevaikštinėju, bet ir nesidangstau kaip išprotėjusi ir tuo labiau nesmerkiu. Kas čia tokio, jei yra kam patinka, tegu vaikšto, man netrukdo visiškai. Nesuprantu, iš kur tokie kompleksai nuogo kūno? Nežiūrėkit, jei taip baisu biggrin.gif Mane labai erzina, kai žmonės savo kompleksus bando įpiršti kaip normalų požiūrį į gyvenimą.
Papildyta:
QUOTE(adžani @ 2010 12 26, 21:59)
O pavyzdžiui tos kurios laksto nuogos nepagalvoja apie kitas,kad kitoms gali būti  būti nemalonu  žiūrėti.  doh.gif Aš kai lankiau sporto klubą oho kokių gražuoliu prisižiūrėjau,pati nejaukiai pasijunti. doh.gif Aš vienai pasakiau,kad žmogus duše,o ji tik pasižiūrėjo,durnele palaikė,nesvarbu,jai,kad kitas šalia nuogas,o jai pasirodo vienodai.  doh.gif

Tai nežiūrėk lotuliukas.gif o tai duše su drabužiais reikia būti? lotuliukas.gif tikrai nesuprantu problemos
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2010 12 27, 13:17)
Na kiek aš pamenu Vichy yra bendra rūbinė, tik nueini į kabiną persirengti, taip kad ten mišri publika galėjo ją pamatyti  biggrin.gif  O dėl sporto klubų... na aš asmeniškai nuoga nevaikštinėju, bet ir nesidangstau kaip išprotėjusi ir tuo labiau nesmerkiu. Kas čia tokio, jei yra kam patinka, tegu vaikšto, man netrukdo visiškai. Nesuprantu, iš kur tokie kompleksai nuogo kūno? Nežiūrėkit, jei taip baisu  biggrin.gif Mane labai erzina, kai žmonės savo kompleksus bando įpiršti kaip normalų požiūrį į gyvenimą.
Papildyta:

Tai nežiūrėk  lotuliukas.gif  o tai duše su drabužiais reikia būti?  lotuliukas.gif tikrai nesuprantu problemos

Aš lankiau Atletic Gym, ten buvo atskiros rūbinės.

Duše prausdavomės nuogos, ten buvo dvi kabinos be durų. Aš eidama į dušą ir iš jo apsivyniodavau dideliu rankšluosčiu, nes taip darau ir namuose. g.gif Mums buvo reikalavimas duše būti su guminėm šlepetėm.

Atsakyti
Aš kartą atėjau į paskaitas, žiūriu, kažko visi tik žvengia, žiūri į mane, dėstytojas kreivai žvilgčioja. Po to žiūriu - ogi kairysis marškinių rankogalis trim milimetrais daugiau išlindęs iš po megztinio negu dešinysis !!! frusty.gif frusty.gif Tai baisu kokią gėdą apturėjau, norėjosi gyvai į žemę įlįsti ir dar skradžiai ją prasmegti. Sulaukiau, kol paskaitos baigsis ir visi išeis, tada pasitaisiau sau ramiai.
Atsakyti
QUOTE(F @ 2010 12 28, 20:01)
Aš kartą atėjau į paskaitas, žiūriu, kažko visi tik žvengia, žiūri į mane, dėstytojas kreivai žvilgčioja. Po to žiūriu - ogi kairysis marškinių rankogalis trim milimetrais daugiau išlindęs iš po megztinio negu dešinysis !!! frusty.gif  frusty.gif Tai baisu kokią gėdą apturėjau, norėjosi gyvai į žemę įlįsti ir dar skradžiai ją prasmegti. Sulaukiau, kol paskaitos baigsis ir visi išeis, tada pasitaisiau sau ramiai.

čia juokaujat?
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2010 12 27, 11:04)
lotuliukas.gif

mano brolis kai dar mažiukas buvo.. 4 metai kokie.. mums įstatė durų telefoną, tokį, kur prie laiptinės paskambini į butą ir tada gali kalbėti.. žodžiu... man buvo apie 13-14 metų.. susitarėm su drauge, kad ji vakare užeis pas mane ir eisime pasivaikščioti..ir užėjo ji kaip tik tuo metu, kai aš tualete buvau..sakau broliui pakelk ir įleisk, ten draugė..
jis pakėlė: Alio
Draugė: Labas pasakyk sesei, kad išeitų
brolis: sesė negali išeiti ji daro kakų

doh.gif  doh.gif  kas svarbiausia, kad prie mūsų laiptinės visą laiką susirinkdavo kiemo bernai, mat vienintėlis suoliukas dar nesulaužytas prie laiptinės buvo blush2.gif mes gi panos, norėjom įspūdį bernams padaryti.. vaidinom suaugusias (mat jie dauguma už mus vyresni buvo pora metų)

manau galite įsivaizduoti, kaip tie bernai žvengt pradėjo..
draugę į namus pasikviečiau ir pasivaikščioti nebeėjom..kitą dieną lauke sutikau kaimyną, tai tas sako: jau kakų padarei? doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

sitas patiko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
F thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(F @ 2010 12 28, 21:01)
Aš kartą atėjau į paskaitas, žiūriu, kažko visi tik žvengia, žiūri į mane, dėstytojas kreivai žvilgčioja. Po to žiūriu - ogi kairysis marškinių rankogalis trim milimetrais daugiau išlindęs iš po megztinio negu dešinysis !!! frusty.gif  frusty.gif Tai baisu kokią gėdą apturėjau, norėjosi gyvai į žemę įlįsti ir dar skradžiai ją prasmegti. Sulaukiau, kol paskaitos baigsis ir visi išeis, tada pasitaisiau sau ramiai.

nesupratau.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(AuksoPieva @ 2010 12 29, 10:54)
nesupratau.. g.gif

tai buvo ironija. superinė. pusę temos apibūdinanti. dabar jau supratot? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(F @ 2010 12 28, 20:01)

super.
Atsakyti