QUOTE(donata222 @ 2010 12 19, 00:00)
Uoj šiandien kokią gėdą turėjau
buvom Akropoly, ir norint eiti į WC, reikia dar tokią kaip ir patalpą praeit, tai aš jau išeinu iš moterų tualeto, dar toj patalpoj stovi keli žmonės, aš ten į kažką užsižiūrėjau, ir einu sau pro duris, pakeliu akis - ir vietoj to, kad išeičiau iš ten, aš įėjau į vyrų tualetą
uždarau duris, apsisuku greitai, ir žiūriu į mane tie žmonės žiūri ir šypseną vos tramdo. Tai kai moviau aš iš ten
QUOTE(Versmė @ 2010 12 21, 22:36)
Atsiminiau kaip mano babytė į bažnyčią ėjo
Atsikėlus apsirengė, dar po virtuvę spėjo pasikuist, o tada jau žieminį paltą ir į bažnyčią. Bažnyčioj sutiko du pažįstamus, kuriuos pasikvietė pas save namo. Grįžo tryse, ji nusirengė ir iškart prie puodų, kad svečius pavaišint. Bet tie svečiai kažko keistai žiūri į ją, tarpusavy susižvilgčioja, o kažko pasakyt ir nedrįsta
Apžiūrėjus save įdėmiau, pamatė, kad apačioj apsivilkus tik pėdkelnes ir prijuostę
QUOTE(Shania @ 2010 12 22, 15:07)
Karta su MB renginyje buvom. Kaip ten atsitiko, tik jauciu, kad liemenukas atsisege, as jam tyliai ir sakau einam i WC - skubiai. Tingejau viska rengtis, tai sakau, einam i kabina, greitai uzsegsi. Uzsegti tai uzsegem, atidarom kabinos duris, iseinam, o atejusios i WC moteriskes mus tooookiu zvilgsniu palydejo...
Sitie geruliai.