Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

QUOTE(Shania @ 2010 12 22, 15:07)
Karta su MB renginyje buvom. Kaip ten atsitiko, tik jauciu, kad liemenukas atsisege, as jam tyliai ir sakau einam i WC - skubiai. Tingejau viska rengtis, tai sakau, einam i kabina, greitai uzsegsi. Uzsegti tai uzsegem, atidarom kabinos duris, iseinam, o atejusios i WC moteriskes mus tooookiu zvilgsniu palydejo... biggrin.gif

Tai prie progos galėjot ne tik liemenukus užseginėt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 12 22, 14:09)
Tai prie progos galėjot ne tik liemenukus užseginėt  blush2.gif

Tai ot ir pabandyk kam paaiskinti, kad TIK uzseginejom biggrin.gif
Atsakyti
Vakaras , vedu savo vokietę laukan. Išeinam pro laiptinės duris ir prieš mus išdygsta jaunas vaikinukas . Maniške kaip visada ant svetimo pradėjo ardytis , vaikinukas pasimetė, aš ją timptelėjau ir grėsmingai suriaumojau " Eik tiktai greitai " . Vaikinukai žaibiškai šmurkštelėjo į laiptinę doh.gif . Nesuprato, spėju, kad šuniui sakiau
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2010 12 22, 15:54)
[...] Nesuprato, spėju, kad šuniui sakiau

Oj geras thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2010 12 22, 15:54)
Vakaras , vedu savo vokietę laukan. Išeinam pro laiptinės duris ir prieš mus išdygsta jaunas vaikinukas . Maniške kaip visada ant svetimo pradėjo  ardytis , vaikinukas pasimetė, aš ją timptelėjau ir grėsmingai suriaumojau " Eik tiktai greitai " . Vaikinukai žaibiškai šmurkštelėjo į laiptinę  doh.gif . Nesuprato, spėju, kad šuniui sakiau

man ir panašiai yra buvę megalol.gif
Atsakyti
pas mane tai cia tipine situacija biggrin.gif

vakar buvom su brangiuoju savo kaimo prduotuve. Buvom tik mes ir dar vienas senis tuo metu , as nusisukus batonus apziurineju, sakau savo brangiausiajam - A reik batono ar ne? Atsisuku, o ten tas senis ziuri nesuprates i mane blush2.gif O pasirodo maniskis visai kitam gale parduotuves desras renkasi biggrin.gif Tai nuejau juokdamasi vos ne balsu. Sako, - ko zvengi? Papasakojau. O tas ir sako, gerai dar dar neapsikabinai ir nepabuciavai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurutexxxx @ 2010 12 25, 15:44)
pas mane tai cia tipine situacija  biggrin.gif

vakar buvom su brangiuoju savo kaimo prduotuve. Buvom tik mes ir dar vienas senis tuo metu , as nusisukus batonus apziurineju, sakau savo brangiausiajam  - A reik batono ar ne? Atsisuku, o ten tas senis ziuri nesuprates i mane  blush2.gif  O pasirodo maniskis visai kitam gale parduotuves desras renkasi  biggrin.gif Tai nuejau juokdamasi vos ne balsu. Sako, - ko zvengi? Papasakojau. O tas ir sako, gerai dar dar neapsikabinai  ir nepabuciavai  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(donata222 @ 2010 12 19, 00:00)
Uoj šiandien kokią gėdą turėjau  blush2.gif  buvom Akropoly, ir norint eiti į WC, reikia dar tokią kaip ir patalpą praeit, tai aš jau išeinu iš moterų tualeto, dar toj patalpoj stovi keli žmonės, aš ten į kažką užsižiūrėjau, ir einu sau pro duris, pakeliu akis -  ir vietoj to, kad išeičiau iš ten, aš įėjau į vyrų tualetą  doh.gif  blink.gif  blush2.gif uždarau duris, apsisuku greitai, ir žiūriu į mane tie žmonės žiūri ir šypseną vos tramdo. Tai kai moviau aš iš ten  lotuliukas.gif

QUOTE(Versmė @ 2010 12 21, 22:36)
Atsiminiau kaip mano babytė į bažnyčią ėjo  biggrin.gif  Atsikėlus apsirengė, dar po virtuvę spėjo pasikuist, o tada jau žieminį paltą ir į bažnyčią. Bažnyčioj sutiko du pažįstamus, kuriuos pasikvietė pas save namo. Grįžo tryse, ji nusirengė ir iškart prie puodų, kad svečius pavaišint. Bet tie svečiai kažko keistai žiūri į ją, tarpusavy susižvilgčioja, o kažko pasakyt ir nedrįsta  g.gif Apžiūrėjus save įdėmiau, pamatė, kad apačioj apsivilkus tik pėdkelnes ir prijuostę  doh.gif

QUOTE(Shania @ 2010 12 22, 15:07)
Karta su MB renginyje buvom. Kaip ten atsitiko, tik jauciu, kad liemenukas atsisege, as jam tyliai ir sakau einam i WC - skubiai. Tingejau viska rengtis, tai sakau, einam i kabina, greitai uzsegsi. Uzsegti tai uzsegem, atidarom kabinos duris, iseinam, o atejusios i WC moteriskes mus tooookiu zvilgsniu palydejo... biggrin.gif

Sitie geruliai. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Turim metini Vichy abonementa. Tai kai paskutini karta buvom, kazkaip uzsimirsau labai duse: nusiprausiau, susirinkau daiktus, plaukus susisukau i ranksluosti ir varau sau is duso link spinteliu. Tik pro duris zengus supratau, kad nuoga is duso iseinu. blush2.gif Na, bet lyg ir niekas nepastebejo - greit soviau atgal. Tik kitos moteriskes buvusios duse kazkaip keistai pasiziurejo. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arven @ 2010 12 26, 15:12)
Turim metini Vichy abonementa. Tai kai paskutini karta buvom, kazkaip uzsimirsau labai duse: nusiprausiau, susirinkau daiktus, plaukus susisukau i ranksluosti ir varau sau is duso link spinteliu.  Tik pro duris zengus supratau, kad nuoga is duso iseinu.  blush2.gif Na, bet lyg ir niekas nepastebejo - greit soviau atgal. Tik kitos moteriskes buvusios duse kazkaip keistai pasiziurejo.  lotuliukas.gif

Kai aš lankiau sporto klubą, buvo viena mergina kuri nuoga ir eidavo į dušą ir iš jo. Ir nesigėdydavo to, kažkaip labiau gėda buvo, toms, kurios ją matė. Būdavo sėdi rūbinėj, persirenginėji, o iš dušo išlenda nuoga gražuolė, net rankšluosčiu neapsivyniojus, dar kažkas jai pasakė, kad kaip tau ne gėda, o ji: tai kad čia visos moterys.
Atsakyti
O kodėl reikia taip gėdytis nuogo kūno moterų persirengimo patalpoje? Kas čia tokio? Labai jau kompleksuotos natūros. g.gif Pvz. viename Vln sporto klube yra spec. pirtys, jakuzzi tik moterims, ir ten dažniausiai dauguma plikinėja. Nes tam ir skirta, kad be vyrų, ir plikinėti. Niekas į tai, į nuogumą ta prasme, net dėmesio nekreipia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 12 26, 20:10)
O kodėl reikia taip gėdytis nuogo kūno moterų persirengimo patalpoje? Kas čia tokio? Labai jau kompleksuotos natūros. g.gif  Pvz. viename Vln sporto klube yra spec. pirtys, jakuzzi tik moterims, ir ten dažniausiai dauguma plikinėja. Nes tam ir skirta, kad be vyrų, ir plikinėti. Niekas į tai, į nuogumą ta prasme, net dėmesio nekreipia g.gif

O pavyzdžiui tos kurios laksto nuogos nepagalvoja apie kitas,kad kitoms gali būti būti nemalonu žiūrėti. doh.gif Aš kai lankiau sporto klubą oho kokių gražuoliu prisižiūrėjau,pati nejaukiai pasijunti. doh.gif Aš vienai pasakiau,kad žmogus duše,o ji tik pasižiūrėjo,durnele palaikė,nesvarbu,jai,kad kitas šalia nuogas,o jai pasirodo vienodai. doh.gif
Atsakyti