Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

QUOTE(NickaD @ 2010 12 14, 08:40)
Aš nemelavau. Kažkas ten tikrai buvo. Atrodo pamačiau šerno koją ir rėkti pradėjau.

na nemelavote, tai nemlavote... bet jokia cia geda nuo pavojaus sleptis.
Atsakyti
dar buvo toks nutikimas...
vyko mano klasiokes tevo laidotuves (kaimynai kazkada buvom), priejo musu klebonas pasilabint su mano mama, seneliais. ir sako mano mamai "cia tavo dukra? tai i kelinta klase eina?" as taip suprunksciau... biggrin.gif sakau "siaip man jau 22 metai" smile.gif tai truputi pasimete zmogelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2010 12 14, 14:50)
na nemelavote, tai nemlavote... bet jokia cia geda nuo pavojaus sleptis.

O dafai dabar visos pereinam visą temą kaip dorovės kontrolė ir smulkiai išnagrinėjam, kur juokinga, kur nejuokinga, kur gėda, kur negėda, kur situacijos veikėjai elgėsi nepateisinamai ir turėtų gėdytis ne vien to, ką aprašė, bet ir esamų aplinkybių, beigi dėl jų dar ir viešai atgailauti - įsivaizduojat, kiek tema bus įdomesnė, jautresnė beigi naudingesnė? wub.gif
svarbiausia šioje situacijoje turėti žmones, turinčius teisę vertinti ir nuteisti, bet manau, rasti tokių bus nesunku - tai koks trečdalis energingų, teisingų supermamos dalyvių wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stripulis: 15 gruodžio 2010 - 22:41
Uoj šiandien kokią gėdą turėjau blush2.gif buvom Akropoly, ir norint eiti į WC, reikia dar tokią kaip ir patalpą praeit, tai aš jau išeinu iš moterų tualeto, dar toj patalpoj stovi keli žmonės, aš ten į kažką užsižiūrėjau, ir einu sau pro duris, pakeliu akis - ir vietoj to, kad išeičiau iš ten, aš įėjau į vyrų tualetą doh.gif blink.gif blush2.gif uždarau duris, apsisuku greitai, ir žiūriu į mane tie žmonės žiūri ir šypseną vos tramdo. Tai kai moviau aš iš ten lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš prieš porą dienų apsižioplinau, vakare įeinu pas dantistą į kabinetą, sakau Laba diena ir tada tik prisiminiau, kad jau vakaras. Gydytojas atsakė man, o padėjėja garsiai pasakė, labas vakaras.

Ir šiandien į darbą ėjau juodais džinsais, nes jie trumpesni, bet didoki po didelių kelionių, todėl truputį smunka. Ateinu į darbą, dirbu, po kurio laiko žiūriu, kad visi žvilgčioja į mane, pasižiūriu žemyn, o siaube, visi džinsų galai balti nuo druskos. Ir tokios dėmės likę. Gerai, kad jau sutemus baigiau darbą- tai niekas nematė to "grožio".
Atsakyti
Man šiandien tokia menkutė situacija buvo... Užsimaniau nesveiko maisto ir sugalvojau nusipirkti mišrainę "gatavą". Apžiūrinėju "po stiklu", tada prašau paduoti... Sako, pasiimkit gi biggrin.gif Aš tokia žliba, kad pagalvojau, jog ten stiklas yra... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Praline @ 2010 11 21, 11:58)
As atsimenu irgi po gimdymo praejus porai menesiu nuejau i pasta issiust registruoto laisko. Uzeinu - zmoniu daug daug, bobutes pensijos laukia  doh.gif  Ir stovi Valdelis (Is Isjunk sviesa) vidury eiles. Jis ziurejo ziurejo i mane ir sako: Jus eikit be eiles,

O man buvo per kazkuri giminiu baliu - na mes su vyru jau tokie biski pagyvene blush2.gif , vaiku neturim, ir viena giminaite kad pragydo - na va sveikinu, galu gale laukiesi!!!! Kelintas menesis - penktas, ketvirtas? doh.gif doh.gif doh.gif Nu aisku cepelinu ta diena daugiau nevalgiau ir aplamai po to baliaus jau 4 metus intensyviai sportuoju ir nebevalgau po 4-5 cepelinus blush2.gif , bet geda buvo ne tik man bet ir jai manau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2010 07 29, 09:33)
Buvo ir man tokia situacija. Reikėjo skubiai pas vyrą į darbą nuvažiuoti o pinigų nėra. Radau kažkadaise vyro brolio paliktus butelius ir nunešiau. Gavau už juos baltais centais - po 2, po 5. įlipau į mikriuką, paduodu aš jam tą kruvą centais ir sakau " Atsiprašau, smulkiau neturiu "  lotuliukas.gif

QUOTE(Donalita @ 2010 09 29, 14:25)
Gerai, kad su anyta seniai ir gerai sutariam, kitu atveju būčiau užraudonavus nuo šios situacijos. Anyta atėjo pasakyti, kad eina į vonią pamirkti, ta prasme, ar netrukdys, ar niekam nieko neprireiks. O aš jai: "Gerai, gerai, eikit, mirkit". Ir jau sakydama "mirkit", supratau dvigubą šio žodžio reikšmę  doh.gif  biggrin.gif , tai tik juokais nuleidau.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

mes su vyru pirma karta susiruosem i kluba, zodziu jis toks nedidelis (kaip veliau isaiskejo), ienam, administratore priveda prie pirmo staliuko ir sako sestis, as apsidairau, ziuriu sone dar daug stalu, sakau o ten negalima? viskas butu gerai, tik as rodziau i veidrodi blush2.gif blush2.gif blush2.gif

na ir dar vienas. per vestuves, kai kunigas istiese ranka mane pasveikint, as uz rankos tik trukt ir bucki duot ( na kaip ir visi sveikina istiesia ranka ir dar pasibuciuoja), o jis tik trukiasi atgal nuo manes..... lotuliukas.gif kaskart ziuredama vestuviu filma, matau ta vieta blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
1. Situacija oro uoste svetimoj šaly. Paprastai tokioj vietoj su niekuo nesišnekučiuoju, einu kur man reikia ir tiek. Bet...vieną kartą prieina simpatiškas vyrukas ir pradeda mane kalbint primiršta užsienio kalba. Stoviu, mirkt mirkt, mintyse permetu visą savo žodyną, galvoju, kaip čia taisyklingai atsakyt, kad nepasirodyčiau tundra, jau prasižioju, o tam, matyt, pasirodė per ilga ta mano pauzė ir pradėjo nuoširdžiai atsiprašinėt, "atsiprašau, nežinojau, kad jūs negirdite". Pasirodžiau kurčia. Taip gėda buvo doh.gif

2. Su drauge būdamos ~11metės labai daug plepėdavom laidiniu telefonu. Per Užgavėnes sugalvojom eit su kitais vaikais "ubagaut". Vakare skambinu jai ir iškart po "alio" greitakalbe išberiu maždaug "tai ko neskambini? tavo mamka dar negrįžo? kada eisim ubagaut? ką tu rengsies?"..pauzė.. juokas.. pašnekovė "gal tau (draugės vardas) pakviest?" Trenkiau ragelį ir sėdėjau raudona. Bet idiotiškiausias dalykas buvo mano paaiškinimas po to. Po kelių minučių skambina ta pati draugė, sako: "tu čia mano mamą kvietei eit ubagaut?", sakau: "neeee, čia, žinok, (klasiokės vardas), nes man irgi skambino, tėtis atsiliepė, tai ir jam tą patį sakė". Abejoju, ar patikėjo, bet nieko nesakė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aroonele @ 2010 12 21, 01:02)
na ir dar vienas. per vestuves, kai kunigas istiese ranka mane pasveikint, as uz rankos tik trukt ir bucki duot ( na kaip ir visi sveikina istiesia ranka ir dar pasibuciuoja), o jis tik trukiasi atgal nuo manes.....  lotuliukas.gif  kaskart ziuredama vestuviu filma, matau ta vieta  blush2.gif  biggrin.gif

gera situacija, bus ką anūkams parodyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Atsiminiau kaip mano babytė į bažnyčią ėjo biggrin.gif Atsikėlus apsirengė, dar po virtuvę spėjo pasikuist, o tada jau žieminį paltą ir į bažnyčią. Bažnyčioj sutiko du pažįstamus, kuriuos pasikvietė pas save namo. Grįžo tryse, ji nusirengė ir iškart prie puodų, kad svečius pavaišint. Bet tie svečiai kažko keistai žiūri į ją, tarpusavy susižvilgčioja, o kažko pasakyt ir nedrįsta g.gif Apžiūrėjus save įdėmiau, pamatė, kad apačioj apsivilkus tik pėdkelnes ir prijuostę doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Versmė: 21 gruodžio 2010 - 21:39
Ne tiek gedinga kiek sau paciai juokinga.
Vaziuoju traukiniu po darbo, pavargus, atsisedu gale, tuscia, uzsimerkiu trumam galva atlosus. Po kazkiek laiko girdziu kikena kazkas, atsimerkiu sedi priesais bobute ir vaikinas ir juokias. Apsiziurejau, atrodo viskas ok, viska apsirengus, tik sast i sedyne salia o ten bonkuciu nuo alaus, buteliu...o as tai ir nemaciau kai sedausi, jauciu kilo asociaciju - islenke ir miega blush2.gif biggrin.gif

Karta su MB renginyje buvom. Kaip ten atsitiko, tik jauciu, kad liemenukas atsisege, as jam tyliai ir sakau einam i WC - skubiai. Tingejau viska rengtis, tai sakau, einam i kabina, greitai uzsegsi. Uzsegti tai uzsegem, atidarom kabinos duris, iseinam, o atejusios i WC moteriskes mus tooookiu zvilgsniu palydejo... biggrin.gif

Na o apie brovimasi i svetimus automobilius jau manau ir taip daug buvo pripasakota smile.gif

Atsakyti