QUOTE(Rodnega @ 2010 07 29, 09:33)
Buvo ir man tokia situacija. Reikėjo skubiai pas vyrą į darbą nuvažiuoti o pinigų nėra. Radau kažkadaise vyro brolio paliktus butelius ir nunešiau. Gavau už juos baltais centais - po 2, po 5. įlipau į mikriuką, paduodu aš jam tą kruvą centais ir sakau " Atsiprašau, smulkiau neturiu "
QUOTE(Donalita @ 2010 09 29, 14:25)
Gerai, kad su anyta seniai ir gerai sutariam, kitu atveju būčiau užraudonavus nuo šios situacijos. Anyta atėjo pasakyti, kad eina į vonią pamirkti, ta prasme, ar netrukdys, ar niekam nieko neprireiks. O aš jai: "Gerai, gerai, eikit, mirkit". Ir jau sakydama "mirkit", supratau dvigubą šio žodžio reikšmę
, tai tik juokais nuleidau.
mes su vyru pirma karta susiruosem i kluba, zodziu jis toks nedidelis (kaip veliau isaiskejo), ienam, administratore priveda prie pirmo staliuko ir sako sestis, as apsidairau, ziuriu sone dar daug stalu, sakau o ten negalima? viskas butu gerai, tik as rodziau i veidrodi
na ir dar vienas. per vestuves, kai kunigas istiese ranka mane pasveikint, as uz rankos tik trukt ir bucki duot ( na kaip ir visi sveikina istiesia ranka ir dar pasibuciuoja), o jis tik trukiasi atgal nuo manes.....
kaskart ziuredama vestuviu filma, matau ta vieta