Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

QUOTE(RITUTĖ @ 2010 12 12, 01:53)
Ant rašomojo stalo sekretorė su vyr. inžinierium pačiam įkarštyje doh.gif .

Įtariu, kad tais laikais durys iš vidaus neužsirakindavo...
Atsakyti
Aš pamenu tik vieną gėdingą įvykį kuris nutiko,kai man buvo kokie 7-8 metai doh.gif Nejauku ir dabar prisiminti. Žodžiu visada buvau labai mėgstanti garsiai išsakyti savo nepasitenkinimą ir mažai tikėti žmonėmis ,tas ir pakišo koją, matyt . Atėjau per didžiausią pūgą į mokyklą ,pasikabinau striukę ir bėgau į klasę. Atėjus pastebėjau, kad kuprinės nėra. Ieškojau,neradau . Pradėjau klasiokus kaltinti, kad pavogė. tada į mano aiškinimąsi "kas pavogė gražiąją kuprinę" įsijungė ir direktorė blush2.gif grįžusi namo pamačiau ją padėtą ant fotelio doh.gif iš po to karto bijojau ir į mokyklą eti,gerai,kad vaikai buvom ir viskas gražiai praėjo blush2.gif
Atsakyti
prisiminiau, viena vasara buvo toks juokingas nutikimas, bet cia geda buvo jau ne man tongue.gif

buvau gal 13-15m., su tevu sedejom kavineje, brolis su sese lakste kazkur toleliau. ziurim prieina panele, ta kur nesioja geles. sako "gal damai geliu?". tevas "tai, kad ne, cia dukra". lotuliukas.gif ne, nu galvoju, virsune doh.gif tevas uz mane 22m. vyresnis, nejau pasirodem kaip pora blink.gif lotuliukas.gif tai panelei turejo buti nejauku...
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2010 12 13, 11:38)
prisiminiau, viena vasara buvo toks juokingas nutikimas, bet cia geda buvo jau ne man  tongue.gif

buvau gal 13-15m., su tevu sedejom kavineje, brolis su sese lakste kazkur toleliau. ziurim prieina panele, ta kur nesioja geles. sako "gal damai geliu?". tevas "tai, kad ne, cia dukra".  lotuliukas.gif ne, nu galvoju, virsune  doh.gif  tevas uz mane 22m. vyresnis, nejau pasirodem kaip pora  blink.gif  lotuliukas.gif  tai panelei turejo buti nejauku...

Na žinot, 15 ir 37 metai šiais laikais jau beveik norma blink.gif Ypač jeigu dar atrodėte subrendusi ne pagal metus, o tėtis jaunatviškas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2010 12 12, 21:46)
Įtariu, kad tais laikais durys iš vidaus neužsirakindavo...

Durys užsirakindavo, tik kad jausmai karaliavo ir protui ir atsargumui vietos neliko. O šiaip tai ta ponia buvo sekso ligonė. O vyr.inžinieriui į kitų nuomonę buvo nusispjaut.
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2010 12 13, 10:38)
prisiminiau, viena vasara buvo toks juokingas nutikimas, bet cia geda buvo jau ne man  tongue.gif

buvau gal 13-15m., su tevu sedejom kavineje, brolis su sese lakste kazkur toleliau. ziurim prieina panele, ta kur nesioja geles. sako "gal damai geliu?". tevas "tai, kad ne, cia dukra".  lotuliukas.gif ne, nu galvoju, virsune  doh.gif  tevas uz mane 22m. vyresnis, nejau pasirodem kaip pora  blink.gif  lotuliukas.gif  tai panelei turejo buti nejauku...

mum su tėčiu irgi yra panašiai buvę, tik man jau koks 18 tikrai buvo. Ėjom per parduotuves, o ten būna siūlo kažką pirkti. Ir mum pasiūlė kažkokį vaikiškų filmukų rinkinį pardavėja, sako, va, jūsų mažiem vaikučiam. Mano tėtis juoktis pardėjo ir atsakė į mane rodydamas, kad čia jo mažiausioji. Tai kaip pardavėja pasimetė, kaip puolė atsiprašinėti. Sako, kad pagalvojo, jog aš jo žmona. tai aš vis svarsčiau - ar čia aš vyresnė atrodau, ar tėtis labai jaunai lotuliukas.gif

kitas variantas buvo, kai ėjau mamai Kalėdinės dovanos pirkti ir užsukau į parduotuvę, kurioj prieš porą dienų buvomir ji minėjo, ko norėtų, dar broliui dovanų tada pirkom. Pardavėja mane pažino, persimetėm žodžiu kitu. Mano vyresnėlis (tada jam 2 metai buvo) duodasi aplink. tai pardavėja ir klausia manęs "Čia jūsų sūnėnas ar brolis?" "Nu, ne" - sakau- "sūnus". Reikėjo matyti moteriškės reakciją biggrin.gif sako "galvojau, kad jums kokie 18". "Prieš beveik dešimt metų buvo" Tada moteriškė čiut visai nuo kojų nenuvirto, o mane toks juokas ėmė.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 12 13, 11:50)
Na žinot, 15 ir 37 metai šiais laikais jau beveik norma  blink.gif  Ypač jeigu dar atrodėte subrendusi ne pagal metus, o tėtis jaunatviškas  rolleyes.gif

Tikrai kad, kai mes su sese einam apsipirkti visi galvoja, kad aš sesės mama, nors tarp mūsų tik pusantrų metų skirtumas. Tiesiog mano sesuo labai jaunai atrodo. O mano vienos kurso draugės, beje vyresnės už mane, dar ir šiandien prašo dokumentų perkant alkoholį. g.gif Taip kad išvaizda tikrai ne amžiaus rodiklis.
Atsakyti
QUOTE(cvietocek @ 2010 12 11, 16:15)
Parėjusi iš darbo nusivilkau kelnes, kartu su pėdkelnem. Iš ryto pamiršus apsivilkau naujas pėdkelnes ir tas pačias kelnes. Laiminga išėjau į darbą. Pakeliui susitinku bendradarbę, o ta sako:
- Kas tau ten prie kojos prilipę ir velkasi?
Pasižiūriu, juk senosios pėdkelnės išlindusios ir velkasi pažeme. Žinoma pamėlynavus iš gėdus išsitraukiau jas ir į šiukšlinę.  blush2.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Mano mamai taip buvo su maike, kuri nukrito prie vartų grįžus iš miesto. Kai prisimenu, kiek tada juokėmės thumbup.gif
Atsakyti
Prieš keletą metų ir man buvo toks juokingas nutikimas. lotuliukas.gif
Išvažiavau su dukra bei seserimi į mišką grybaut. Praleidom daugmaž 4 valandas ir jau galvojam nuvažiuosim dar į vieną vietą apsižvalgyt ir grįšim namo.
Pastatėm mašiną prie takelio ir einam tuo takeliu tiesiai. Dukrai atsirišo batraištis, sesuo sustojo šalia jos, o aš nepastebėdama einu tiesiai. Einu einu ir žiūriu kad kažkas šalia krūmo juda, atsiklaupiau ir pati nebesupratau kaip pradėjau žviegti "Šernas, šernas!" (bet tas vaizdelis, kai aš atsiklaupiau ir pasirėmus rankomis žemę grieko vertas) kol atsistojau, jau žiūriu sesuo su dukra kad skuodžia link mašinos, kaip aš juoktis pradėjau, nes taip baisiai juokinga buvo lotuliukas.gif ... gėdą joms padariau.. bet kažkas ten tikrai buvo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2010 12 13, 18:52)
Išvažiavau su dukra bei seserimi į mišką grybaut. Praleidom daugmaž 4 valandas ir jau galvojam nuvažiuosim dar į vieną vietą apsižvalgyt ir grįšim namo.
Pastatėm mašiną prie takelio ir einam tuo takeliu tiesiai. Dukrai atsirišo batraištis, sesuo sustojo šalia jos, o aš nepastebėdama einu tiesiai. Einu einu ir žiūriu kad kažkas šalia krūmo juda, atsiklaupiau ir pati nebesupratau kaip pradėjau žviegti "Šernas, šernas!" (bet tas vaizdelis, kai aš atsiklaupiau ir pasirėmus rankomis žemę grieko vertas) kol atsistojau, jau žiūriu sesuo su dukra kad skuodžia link mašinos, kaip aš juoktis pradėjau, nes taip baisiai juokinga buvo lotuliukas.gif ... gėdą joms padariau.. bet kažkas ten tikrai buvo. g.gif

kokia geda...

cia jums geda turetu buti tokiais dalykais juokauti.

kita karta - kaip tuo mike melageliu nieks netikes.O miske visko buna... patikekite...

kai teko matyti gyva vilka... ir serna... tai dar ne taip sirdis stoja.

Linkiu SAUGIU grybavimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2010 12 14, 07:19)

mike melageliu

Aš nemelavau. Kažkas ten tikrai buvo. Atrodo pamačiau šerno koją ir rėkti pradėjau.
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2010 12 13, 19:52)

Juokas juokais, bet aš kai vieną kart bėgau nuo šerno į mašina,tai galvojau į kelnes prisidarysiu biggrin.gif O mano tėtis tokiose situacijose pernelyg ramus išlieka,tai kol atrakino mašina aš jau ant kapoto sėdėjau biggrin.gif
Atsakyti