QUOTE(*agnyte* @ 2010 12 13, 10:38)
prisiminiau, viena vasara buvo toks juokingas nutikimas, bet cia geda buvo jau ne man
buvau gal 13-15m., su tevu sedejom kavineje, brolis su sese lakste kazkur toleliau. ziurim prieina panele, ta kur nesioja geles. sako "gal damai geliu?". tevas "tai, kad ne, cia dukra".
ne, nu galvoju, virsune
tevas uz mane 22m. vyresnis, nejau pasirodem kaip pora
tai panelei turejo buti nejauku...
mum su tėčiu irgi yra panašiai buvę, tik man jau koks 18 tikrai buvo. Ėjom per parduotuves, o ten būna siūlo kažką pirkti. Ir mum pasiūlė kažkokį vaikiškų filmukų rinkinį pardavėja, sako, va, jūsų mažiem vaikučiam. Mano tėtis juoktis pardėjo ir atsakė į mane rodydamas, kad čia jo mažiausioji. Tai kaip pardavėja pasimetė, kaip puolė atsiprašinėti. Sako, kad pagalvojo, jog aš jo žmona. tai aš vis svarsčiau - ar čia aš vyresnė atrodau, ar tėtis labai jaunai
kitas variantas buvo, kai ėjau mamai Kalėdinės dovanos pirkti ir užsukau į parduotuvę, kurioj prieš porą dienų buvomir ji minėjo, ko norėtų, dar broliui dovanų tada pirkom. Pardavėja mane pažino, persimetėm žodžiu kitu. Mano vyresnėlis (tada jam 2 metai buvo) duodasi aplink. tai pardavėja ir klausia manęs "Čia jūsų sūnėnas ar brolis?" "Nu, ne" - sakau- "sūnus". Reikėjo matyti moteriškės reakciją
sako "galvojau, kad jums kokie 18". "Prieš beveik dešimt metų buvo" Tada moteriškė čiut visai nuo kojų nenuvirto, o mane toks juokas ėmė.