Čia dar geriau pasakyta
sveikos
Buvo ir man čia tokia situacija, tiksliau mano sūnus man tokią padarė.
Grįžtam su mažu po pasivaikšiojimo, ir netoli prie namų sako, noriu kakutės , aš jam pakentėk, jau netoli namučiai. Priėjus prie laiptinės, ten stovi keletas vaikinų ( ~ 19m-20m), ir mano gražuolis, jiems girdint man sako : MAMYTE, TU IR DARYSI KAKŲ?
Grįžtam su mažu po pasivaikšiojimo, ir netoli prie namų sako, noriu kakutės , aš jam pakentėk, jau netoli namučiai. Priėjus prie laiptinės, ten stovi keletas vaikinų ( ~ 19m-20m), ir mano gražuolis, jiems girdint man sako : MAMYTE, TU IR DARYSI KAKŲ?
QUOTE(raciren @ 2010 12 11, 01:25)
sveikos
Man pusbroliukas yra taip padaręs, sako-noriu sysiu. Aš-gerai einam namo. ( gal minute jei nemažiau į namus įeiti nuo tos vietos) jis- ne,man čia gerai, prie krūmo. Tai vyrukas nusiėmė kelnes ir davai varo. Galvojau išgriūsiu.
Dar buvo su juo kartas,kad jau aš norėjau į wc. Sakau- Radviliuk, einam iki namų, norių į tualetą. Jis per visa kiemą- Kakų nori? Aš jį ant rankų pagriebiau ir pirmyn į laiptinę net akių nepakėliau ar kas žiūrėjo ar ne
QUOTE(Apsimetele @ 2010 12 10, 23:23)
offtopic... nera salygu auginti tai neauginkit ir tiek
Tipo visiems sutartinai ismest i gatve?Genialu...
QUOTE(Apsimetele @ 2010 12 10, 22:23)
offtopic... nera salygu auginti tai neauginkit ir tiek
Ne toks ir offtopic - su šiais žodžiais labai tiksliai įtaikėt į "situaciją, kai nėra kur akių dėti"...
QUOTE(due drops @ 2010 12 11, 03:23)
Tipo visiems sutartinai ismest i gatve?Genialu...
Mest į gatvę ne, bet prieš įsigyjant labai gerai pagalvoti. Nemanau, kad gyvūnėliams labai jau linksma gyventi "dėžutėse". Mano kaimynai laiko diiiiiidelį šunį mažam bute, abejoju jo pasitenkinimu tokiu gyvenimu
QUOTE(mylimuke @ 2010 12 11, 14:32)
Mest į gatvę ne, bet prieš įsigyjant labai gerai pagalvoti. Nemanau, kad gyvūnėliams labai jau linksma gyventi "dėžutėse". Mano kaimynai laiko diiiiiidelį šunį mažam bute, abejoju jo pasitenkinimu tokiu gyvenimu
Jis gali būti daug labiau patenkintas,nei mažas šuo mažame bute. Čia jau nuo šeimininkų priklauso, kaip jie prižiūri savo augintinį.
QUOTE(Elee @ 2010 12 11, 13:56)
Jis gali būti daug labiau patenkintas,nei mažas šuo mažame bute. Čia jau nuo šeimininkų priklauso, kaip jie prižiūri savo augintinį.
Visada maniau, kad gyvūnams reikia ne tik meilės ir rūpesčio, bet ir nemažai fizinės erdvės, kad vietos būtų ne tik vos vos apsisukti.
QUOTE(mylimuke @ 2010 12 11, 14:32)
Mano vokietė LAIMINGA dviejų kambarių bute . O laiminga todėl, kad lauke tinkamai iškraunama ir namuose tik miega . Ji daug laimingesnė dėžutėje nei jos gentainiai "humaniškai" laikomi kiemuose ant lenciugų
QUOTE(mylimuke @ 2010 12 11, 13:32)
O jai tai prieglaudukas/benamiukas?Jis tikrai dziaugsis bet kokio dydzio namais.Svarbu butu tinkamai priziurimas ir mylimas
QUOTE(mylimuke @ 2010 12 11, 15:00)
Visada maniau, kad gyvūnams reikia ne tik meilės ir rūpesčio, bet ir nemažai fizinės erdvės, kad vietos būtų ne tik vos vos apsisukti.
Tam yra laukas, miškas,pievos. Jis išsikrauna, o namie poilsiauja. Mano mišrūnas, dydžiu panašus į šarpėjų, namie visai nelaksto,bet ne dėl to,kad nebūtų vietos, o dėl to,kad lauke būna 3 kart dienoj, ryte gal kiek mažiau laksto, bet diena ir vakare būna apie 30min vien judesy, tai jos namie net per prievarta nepajudinsi pažaisti, nes ji būna pavargusi.
Nesu gyvūnų mylėtoja, tad negaliu su jumis ginčytis, tiesiog išsakiau savo nuomonę. Taip, remiantis jūsų palyginimais su benamyste ar lenciūgu, tikrai gyvenimas su rūpestingais šeimininkais, kad ir mažam bute, yra daug geriau. Bet pagalvokit iš žmogiškosios pusės, ar pačios nenorėtumėt visko, kas geriausia, net jei ir turėtumėt kažką, kas yra daug geriau už neturėjimą nieko?