Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

QUOTE(Elee @ 2010 12 07, 13:22)
Gal kokių 13-14 metų buvau, išvedžiau šunį į lauką, o buvau jau apie 01:00 val, visada taip šunis vesdavau  g.gif  Na ir ką išeinu,o  manoji nuolat pasisiodavo vos išėjus iš laiptinės ant žolytės. O dabar kaip tyčia nesisioja, o man taip šalta, žiemos vidurys, pusnys iki kelių sukastos na ir pradėjau rėkt ant šuns : - Visada čia myži , o dabar negali? Aaaa?! Myžk sakau, šalta man, ko žiūri blem?
Ir žinokit nepatingėjau aš ant jos ten parėkauti, tik girdžiu kažkas prunkščia, atsisuku,žiūriu prie sekančios laiptinės rūko du žmonės, ***** galvojau nors į tą pusnį iššokt ir užsikapstyt , kad tik dingt iš ten. Tai paskui taip gražiai su šuniukų pasišalinau kol jie įėjo į vidų, o tada jau aš bėgom namo biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif sakniai juokiausi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elee @ 2010 12 07, 13:22)
Gal kokių 13-14 metų buvau, išvedžiau šunį į lauką, o buvau jau apie 01:00 val, visada taip šunis vesdavau  g.gif  Na ir ką išeinu,o  manoji nuolat pasisiodavo vos išėjus iš laiptinės ant žolytės. O dabar kaip tyčia nesisioja, o man taip šalta, žiemos vidurys, pusnys iki kelių sukastos na ir pradėjau rėkt ant šuns : - Visada čia myži , o dabar negali? Aaaa?! Myžk sakau, šalta man, ko žiūri blem?
Ir žinokit nepatingėjau aš ant jos ten parėkauti, tik girdžiu kažkas prunkščia, atsisuku,žiūriu prie sekančios laiptinės rūko du žmonės, ***** galvojau nors į tą pusnį iššokt ir užsikapstyt , kad tik dingt iš ten. Tai paskui taip gražiai su šuniukų pasišalinau kol jie įėjo į vidų, o tada jau aš bėgom namo biggrin.gif

Ech kaip gražu doh.gif Bent jau nesigirtumėt, kad tingit šunis numyžint toliau nei po kojom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 12 09, 19:48)
Ech kaip gražu doh.gif Bent jau nesigirtumėt, kad tingit šunis numyžint toliau nei po kojom doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
"Gal kokių 13-14 metų buvau" ar ne per daug norim nuo vaiko ?
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2010 12 09, 19:56)
"Gal kokių 13-14 metų buvau"  ar ne per daug norim nuo vaiko ?

nu jau koks čia vaikas biggrin.gif paauglė! tokių metų suprast elementarius dalykus, kaip šunį toliau nuvest, tai neturėtų būti sunku doh.gif
Atsakyti
Tie, kurie čia priekaištaujat, gal kartais išradot laiko mašiną ir suteiksit nusikaltėlei galimybę ištaisyt savo klaidą? jei ne, tai manau, kad jūs kalbat kvailai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 12 09, 20:48)

1. Ar aš kažkuo giriuosi?
2. Jei kas ne taip rašykit į AŽ čia ne tam tema,kad aptarinėtumėt mano poelgius. Po kojom ji nemyždavo, o žolė ta pati ar prie laiptinės ar toliau, ji juk ten nekakavo.

Tas antras skaičiukas galioja visoms,kurioms užstrigo mano šuns sisiavimas ant žolytės prie laiptinės. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elee: 09 gruodžio 2010 - 22:49
QUOTE(Elee @ 2010 12 09, 23:47)
1. Ar aš kažkuo giriuosi?
2. Jei kas ne taip rašykit į AŽ čia ne tam tema,kad aptarinėtumėt mano poelgius. Po kojom ji nemyždavo, o žolė ta pati ar prie laiptinės ar toliau, ji juk ten nekakavo.
Tas antras skaičiukas galioja visoms,kurioms užstrigo mano šuns sisiavimas ant žolytės prie laiptinės. smile.gif

Mamyte, nekreipkit dėmesio irnesakyk.gif Čia kokią temą bepaskaitysi - amžinas puolimas biggrin.gif Anksčiau vis aikčiodavau kokios visos piktos, priekabios, o dabar tik pasijuokiu iš tokių hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 12 09, 18:48)

O paauglei mergaitei derėtų 01.00h nakties pasitraukt toliau nei nuo laiptinės durų? Gal į mišką naktį vest pavedžiot g.gif

Viena didesnių gėdų, kurias atsiminiau, kaip su drauge pro "narutį" praėjom, o prie durų stovėjo laaabai simpatiškas vaikinukas. Atrodė, kaip kavinės svečias ir tikrai nesiruošiantis pasitraukt nuo viešbučio. Dar per pusę pilies gatvės gana garsiai aptarinėjom, koks jis wub.gif kol galiausiai neatsisukom ir nepamatėm jo už pusmetrio nuo mūsų doh.gif blink.gif Bordinės movėm į šoną, su viltim, kad jis buvo užsienietis ir nesuprato tų pliurpalų.

Kita gėda buvo lipant į troleibusą neišlaikyt pusiausvyros ir drėbtis tiesiai ant laiptų dantimis vos grindinio nepaliečiant. Nusidrožiau koją, delnus, užtat oriai atsistojau ir vaidindama, kad nieko čia nebuvo ir nieko neskauda nudūlinau į troleibuso galą slėptis įsikniaubdama į knygą, kad aplinkinių žmonių nematyčiau.
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2010 12 10, 01:14)
Mamyte, nekreipkit dėmesio irnesakyk.gif Čia kokią temą bepaskaitysi - amžinas puolimas biggrin.gif Anksčiau vis aikčiodavau kokios visos piktos, priekabios, o dabar tik pasijuokiu iš tokių hihihi.gif

Čia pilną tokių kurios labai gerai į kitų gyvenimus įsikniaubia, o save apsižiūrėt pamiršta. Tikrai ,kad juokinga,tik gaila, kad nuo tokių beveik kiekvienoj temoj gaunasi poster_offtopic.gif
Papildyta:
QUOTE(Versmė @ 2010 12 10, 02:14)

Kita gėda buvo lipant į troleibusą neišlaikyt pusiausvyros ir drėbtis tiesiai ant laiptų dantimis vos grindinio nepaliečiant. Nusidrožiau koją, delnus, užtat oriai atsistojau ir vaidindama, kad nieko čia nebuvo ir nieko neskauda nudūlinau į troleibuso galą slėptis įsikniaubdama į knygą, kad aplinkinių žmonių nematyčiau.

Bet tokios situacijos tiek juoko sukelia paskui, aš iki ašarų galiu vartytis ir iš savęs ir iš kitų ( žinoma jei nieko nenutiko stipriau negu pagautas zuikis) biggrin.gif
Atsakyti
blink.gif Nu kokios kvaksės tai trūksta žodžiu doh.gif žmogus parašė juokingą situaciją ir kad užsipuolė doh.gif siaubas, baisu skaityt. Juk čia tik pasisiavo, mano šuo yra senas, tai iki pievos kuri yra apie 200 m, tiesiog nedaneša, ir kartais pasisioja ant gatvės tiesiai, nu ir kas, juk nepriš...(nors yra vedžiojama 3 kart per dieną) O kas liečia šunų vedžiojimus tai Lietuvoj visiškai nėra sudaryta sąlygų augint gyvūną mieste. Nes surinkt kakučius kaip ir būtina, bet išmest nėra kur, nes jeigu mesi į bendrą konteinerį, gali būti nubaustas, jei nesurinksi, taip pat blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ricca* @ 2010 12 10, 11:58)
blink.gif  Nu kokios kvaksės tai trūksta žodžiu  doh.gif  žmogus parašė juokingą situaciją ir kad užsipuolė  doh.gif  siaubas, baisu skaityt. Juk čia tik pasisiavo, mano šuo yra senas, tai iki pievos kuri yra apie 200 m, tiesiog nedaneša, ir kartais pasisioja ant gatvės tiesiai, nu ir kas, juk nepriš...(nors yra vedžiojama 3 kart per dieną)  O kas liečia šunų  vedžiojimus tai Lietuvoj visiškai nėra sudaryta sąlygų augint gyvūną mieste. Nes surinkt kakučius kaip ir būtina, bet išmest nėra kur, nes jeigu mesi į bendrą konteinerį, gali būti nubaustas, jei nesurinksi, taip pat  blink.gif

offtopic... nera salygu auginti tai neauginkit ir tiek 4u.gif
Atsakyti