QUOTE(Elee @ 2010 12 07, 13:22)
Gal kokių 13-14 metų buvau, išvedžiau šunį į lauką, o buvau jau apie 01:00 val, visada taip šunis vesdavau Na ir ką išeinu,o manoji nuolat pasisiodavo vos išėjus iš laiptinės ant žolytės. O dabar kaip tyčia nesisioja, o man taip šalta, žiemos vidurys, pusnys iki kelių sukastos na ir pradėjau rėkt ant šuns : - Visada čia myži , o dabar negali? Aaaa?! Myžk sakau, šalta man, ko žiūri blem?
Ir žinokit nepatingėjau aš ant jos ten parėkauti, tik girdžiu kažkas prunkščia, atsisuku,žiūriu prie sekančios laiptinės rūko du žmonės, ***** galvojau nors į tą pusnį iššokt ir užsikapstyt , kad tik dingt iš ten. Tai paskui taip gražiai su šuniukų pasišalinau kol jie įėjo į vidų, o tada jau aš bėgom namo
Ir žinokit nepatingėjau aš ant jos ten parėkauti, tik girdžiu kažkas prunkščia, atsisuku,žiūriu prie sekančios laiptinės rūko du žmonės, ***** galvojau nors į tą pusnį iššokt ir užsikapstyt , kad tik dingt iš ten. Tai paskui taip gražiai su šuniukų pasišalinau kol jie įėjo į vidų, o tada jau aš bėgom namo
sakniai juokiausi