QUOTE(Elee @ 2010 12 06, 00:09)
Man labai gėda buvo kai reikėjo pasiimti loreal laimėjimą, nes kai jie paskambino,kad aš laimėjau aš tokia pikta buvau,kad mane bando išdurti. Sakau- ką jūs čia nusišnekat? O telefono nelaimėjau? Jie- nu ne . Sakau- tai gal 1000lt pridėjot, bet prieš tai reikia žinutę išsiųsti kam nors? Jie pradėjo man pasakot,kad vasara sarmoj pirkau tušą, užpildžiau kuponą ir dabar ištraukė mano kuponą ir laimėjau samsonite lagaminą ir kosmetikos loreal jame už 1000lt. O tas 1000lt man iškart kaip apgavystė pasirodė. Tai išsiputojau kaip turi būt kol galu gale tikrai jie įtikino mane,kad aš laimėjau ir turiu atvykti pasiimti savo prizo
prajuokinot
man ir panasiai buvo,kai is avon skambino...svarbiausia pirmiau skambino mano vyrui,nes musu tel vos skaiciumi skiriasi,mat jo tel ten kazkur buvau uzrasius,putojaus,kad niekur nieko nepildziau,nedalyvavau...net vyras bares,kad rasineju tel ten,kur papuola
O galop pasirode,kad pries pusmeti buvau pirkus"pegase"knygas,ten kazkokia akcija jie pilde kvepalams laimeti,tai pasirodo,kad laimejau
Skambinau,net i Pegasa aiskintis,kai Avon nurode kreiptis pas juos,kad isitikint