Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

QUOTE(Zhaliaakee @ 2010 12 05, 00:21)
kam jam tie raktai, tipo mašiną užves iš apačios.... 

doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Man labai gėda buvo kai reikėjo pasiimti loreal laimėjimą, nes kai jie paskambino,kad aš laimėjau aš tokia pikta buvau,kad mane bando išdurti. Sakau- ką jūs čia nusišnekat? O telefono nelaimėjau? Jie- nu ne . Sakau- tai gal 1000lt pridėjot, bet prieš tai reikia žinutę išsiųsti kam nors? Jie pradėjo man pasakot,kad vasara sarmoj pirkau tušą, užpildžiau kuponą ir dabar ištraukė mano kuponą ir laimėjau samsonite lagaminą ir kosmetikos loreal jame už 1000lt. O tas 1000lt man iškart kaip apgavystė pasirodė. Tai išsiputojau kaip turi būt kol galu gale tikrai jie įtikino mane,kad aš laimėjau ir turiu atvykti pasiimti savo prizo
Atsakyti
QUOTE(Elee @ 2010 12 06, 00:09)
Man labai gėda buvo kai reikėjo pasiimti loreal laimėjimą, nes kai jie paskambino,kad aš laimėjau aš tokia pikta buvau,kad mane bando išdurti. Sakau- ką jūs čia nusišnekat? O telefono nelaimėjau? Jie- nu ne . Sakau- tai gal 1000lt pridėjot, bet prieš tai reikia žinutę išsiųsti kam nors? Jie pradėjo man pasakot,kad vasara sarmoj pirkau tušą, užpildžiau kuponą ir dabar ištraukė mano kuponą ir laimėjau samsonite lagaminą ir kosmetikos loreal jame už 1000lt. O tas 1000lt man iškart kaip apgavystė pasirodė. Tai išsiputojau  kaip turi būt kol galu gale tikrai jie įtikino mane,kad aš laimėjau ir turiu atvykti pasiimti savo prizo

thumbup.gif prajuokinot 4u.gif
man ir panasiai buvo,kai is avon skambino...svarbiausia pirmiau skambino mano vyrui,nes musu tel vos skaiciumi skiriasi,mat jo tel ten kazkur buvau uzrasius,putojaus,kad niekur nieko nepildziau,nedalyvavau...net vyras bares,kad rasineju tel ten,kur papuola blush2.gif
O galop pasirode,kad pries pusmeti buvau pirkus"pegase"knygas,ten kazkokia akcija jie pilde kvepalams laimeti,tai pasirodo,kad laimejau doh.gif Skambinau,net i Pegasa aiskintis,kai Avon nurode kreiptis pas juos,kad isitikint lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semilga: 06 gruodžio 2010 - 00:50
pamenu laukiausi o pilvas toks jau devintas menuo... nuvaziuoju i paskaitas ir kad nereiktu toli eit masina pasistatau prie pat duru. ateinu po paskaitu... o varge... galvoju isvaziuot as gal ir isvaziuosiu o kaip ilipt... aisku kieme stovi kokie 10 bachuriuku ir jau zvengia smile.gif na as ziuriu pro vairuotojo puse visai neilipsiu net durys neatsidarys teks lipt per kita puse. as kazkaip pamirsau kad ne tokia as ir plona. zodziu atsirakinu pypt pypt galva aukstai, nosis iki dangaus , durys atsidaro maksimaliai galva kyst, koja kyst o pilvas niekaip biggrin.gif as ji kad spaudziu kad spaudziu sukiojuos visaip - galu gale ikisau biggrin.gif o jau juoko buvo visiems doh.gif persikabarojau i savo puse sedziu vairuot negaliu is juoko o vyrukai zvengia ka neva jau kiemo masinom sakes bus tai kaip uzpykau, o isvaziuot atbulai reikia per ta pilva nepasisuku biggrin.gif uztat is pykcio tik viens du ir issipikiravau tai bent juokas nutilo thumbup.gif bet kai kita diena atvaziavau masina toliau pasistaciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2010 12 06, 15:29)
pamenu laukiausi o pilvas toks jau devintas menuo... nuvaziuoju i paskaitas ir kad nereiktu toli eit masina pasistatau prie pat duru. ateinu po paskaitu... o varge... galvoju isvaziuot as gal ir isvaziuosiu o kaip ilipt... aisku kieme stovi kokie 10 bachuriuku ir jau zvengia smile.gif na as ziuriu pro vairuotojo puse visai neilipsiu net durys neatsidarys teks lipt per kita puse. as kazkaip pamirsau kad ne tokia as ir plona. zodziu atsirakinu pypt pypt galva aukstai, nosis iki dangaus , durys atsidaro maksimaliai galva kyst, koja kyst o pilvas niekaip biggrin.gif as ji kad spaudziu kad spaudziu sukiojuos visaip - galu gale ikisau biggrin.gif o jau juoko buvo visiems  doh.gif persikabarojau i savo puse sedziu vairuot negaliu is juoko o vyrukai zvengia ka neva jau kiemo masinom sakes bus tai kaip uzpykau, o isvaziuot atbulai reikia per ta pilva nepasisuku biggrin.gif uztat is pykcio tik viens du ir issipikiravau tai bent juokas nutilo  thumbup.gif bet kai kita diena atvaziavau masina toliau pasistaciau  biggrin.gif

O bachūriukams tik pasijuokt g.gif būtų geriau pasiūlę išvaryt mašiną iš kiemo, kad jums lengviau įlipt būtų, o dabar stovi ir juokiasi iš besilaukiančios mad.gif
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2010 08 05, 17:42)
Veiksmas vyko praeita vasara Siauliu Saules mieste. I parduotuve ieina, tiksliau itursena diedukas su lazdele ein atiesiai prie jaunos pardavejos ir klausia: a siurbeliu turit? Pardaveja issizioja ir ziuri i ji. Tas vel ta pati, a siurbeliu turit? Pardaveja zvalgosi pagalbos, tyli, paskui kalusia: ka?????. Seniokui truksta kantrybe ir kad suriks: nugi sakau, kad siurbele ieskau kilimams siurbeliuot, ko cia ziuri issiziojus, tai a turit siurbeliu? Absoliuciai visi parduotuveje pradejo juoktis garsiai, pardaveja israudo ir nusivede senuka parodyti dulkiu siurbliu.

Mano drauge irgi Saules mieste vaikstinejo po juvelyriniu dirbiniu parduotuve. Sako apziurineju, pakeliu galva kazkokia boba i mane ziuri, po kiek laiko vel tas pats, tai as slenkuosi pirmyn apziurinedama tik pajuntu ranka ant apykakles - o ten apsauginis jau pagavo ja uz kalnieriaus ir traukia saukdamas - kur eini tiesiai i veidrodi, jau vakar viena atsitrenke.

QUOTE(Klumpė @ 2010 08 10, 23:44)
Kai susinervuoju, dažnai imu keiktis. Rusiškai. Kaip sako mano mama- "devynaukščiais". Viešoje vietoje ar prie svetimų žmonių paprastai taip nesielgiu, bet kartais, kaip matosi, neapskaičiuoju.

Siuvau kažką namie siuvimo mašina. Ta pas mane retkarčiais ima ir užsispiria. Labai nemėgstu šlubuojančios technikos. O tada dar gal ir paardyt ką teko, nes mano ikantrybės taurė galutinai išseko.

Ale pasitaikyk tu man šitaip, kad vonioje palei varvantį gyvatuką pora santechnikų sukiojosi... Kažkaip šį faktą pamiršau.
Ir ėmė skambėti tirada linkėjimų, skirtų mano mašinai:
tu, k......va geležinė pypt, pypt, pypt...
Po kelių minučių įeina į kambarį tėtė- toks susinepatoginęs, švelniai šypsosi. Nepamenu, ką jis man tada sakė, bet norėjosi žemėn prasmegt.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kokių 13-14 metų buvau, išvedžiau šunį į lauką, o buvau jau apie 01:00 val, visada taip šunis vesdavau g.gif Na ir ką išeinu,o manoji nuolat pasisiodavo vos išėjus iš laiptinės ant žolytės. O dabar kaip tyčia nesisioja, o man taip šalta, žiemos vidurys, pusnys iki kelių sukastos na ir pradėjau rėkt ant šuns : - Visada čia myži , o dabar negali? Aaaa?! Myžk sakau, šalta man, ko žiūri blem?
Ir žinokit nepatingėjau aš ant jos ten parėkauti, tik girdžiu kažkas prunkščia, atsisuku,žiūriu prie sekančios laiptinės rūko du žmonės, ***** galvojau nors į tą pusnį iššokt ir užsikapstyt , kad tik dingt iš ten. Tai paskui taip gražiai su šuniukų pasišalinau kol jie įėjo į vidų, o tada jau aš bėgom namo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elee @ 2010 12 06, 01:09)
Man labai gėda buvo kai reikėjo pasiimti loreal laimėjimą, nes kai jie paskambino,kad aš laimėjau aš tokia pikta buvau,kad mane bando išdurti. Sakau...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet uztai atsargiai elgetes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2010 12 07, 17:05)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bet uztai atsargiai elgetes  mirksiukas.gif

Aš čia taip putojausi, nes gal savaite prieš gavau sms,kad laimėjau telefoną ir 1000lt, perskambinau į tą numeri,o ten atsiprašant kažkoks vištgaidis bando mane išdurt, ant jo tą kart neišsiliejau, tai kiti atsiėmė biggrin.gif
Atsakyti
parsivelku namo..traukiu raktus is rankinuko...pirma raktu iskrenta tamponas...gerai,kad prie laiptines tamsu buvo ir salia stoveje vyrukai nemate...tikiuos.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirta @ 2010 11 18, 16:01)
Sesuo neseniai pasakojo savo nuotyki.

Ilipa i mikriuka, zmoniu prisede, dar ir stovintys, na susimoka, isikimba i sedynes atlosa ir vaziuoja salia vairuotojo stovedama. Kiek pavaziavus vairuotojas atsisuka i ja ir klausia:"patogu?", ta atsako, jog taip, ir toliau sau stovi. tik po kurio laiko pati susisgribo, kad isikibus laikosi ne uz sedynes atloso, o i vairuotojo peti 4u.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif geraaaaaas
Atsakyti
QUOTE(ejot @ 2010 12 07, 17:55)
parsivelku namo..traukiu raktus is rankinuko...pirma raktu iskrenta tamponas...gerai,kad prie laiptines tamsu buvo ir salia stoveje vyrukai nemate...tikiuos.. blush2.gif

man tokių atveju kai iškrenta ne tai kas reikia ir ne laiku nesuskaičiuojama buvę, net dėmesio nebekreipiu biggrin.gif
Atsakyti