Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

Man toks gėdingas dalykėlis nesenai nutiko. Svečiuose sėdim prie vaišių stalo, daug žmonių. Šeimininkė vaišina silke. Pasakoja kur pirko, kaip gamino. Visi svečiai -- niam niam niam, kaip skanu. Aš paimu kąsnį į burną -- o ten... kaulas scare.gif
man yra žuvies kaulų fobija -- pajuntu burnoj -- ir iškart imu žiaukčiot. tai va -- visi niam niam niam, o aš taip VIAUUUU. Išpuolu iš kambario žiaukčiodama, ant vėmimo ribos. Visi žmonės va taip va blink.gif blink.gif blink.gif žiūri. O man taip gėda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pangasija @ 2010 12 02, 00:04)
Man toks gėdingas dalykėlis nesenai nutiko. Svečiuose sėdim prie vaišių stalo, daug žmonių. Šeimininkė vaišina silke. Pasakoja kur pirko, kaip gamino. Visi svečiai -- niam niam niam, kaip skanu. Aš paimu kąsnį į burną -- o ten... kaulas scare.gif
man yra žuvies kaulų fobija -- pajuntu burnoj -- ir iškart imu žiaukčiot. tai va -- visi niam niam niam, o aš taip VIAUUUU. Išpuolu iš kambario žiaukčiodama, ant vėmimo ribos. Visi žmonės va taip va  blink.gif  blink.gif  blink.gif žiūri. O man taip gėda  blush2.gif

Nera cia ko gedytis
Gal seimininke ne visus kauliukus isrinko? buna juk.
Atsakyti
o man tai buvo,kelevome su masina i uzsieni as su drauge ir musu antrosios puses,prancuzijos vidury,kad uzsimanem mudvi damos pas nikstukus,zodziu ieskom kur cia galetu butu tuoletu,ogi traukuniu stotis priesais,lekiam,aisku siaip ne taip isklausinejom kur tas issvajotas wc,radom bigsmile.gif o rankenos tai nera,isstudijavom kad kapeiku reikia,na ka sumetem ir as kantri sakau eik tu pirmoji didis.gif irnesakyk.gif as palauksiu,tik tu duru paskui nepaleis ir as uz ta pacia suma ieisiu. blush2.gif draugei isejus ciupau uz duru ir nepaleidau,sunkios rupuzes metalines,tik sast ir as vidui thumbup.gif jau kaip ir seguosi kelnes,o ci akad prades sienom vanduo begti o man sokas r baime,as duris trankyt saukiu gelbekit,maza dar prigersiu,siaip ne taip durys atsidaro,o zmoniu reakcija buvo tai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif siaubas kas per toletai pagalvojau,dar ir ikalinti gali ir paskandinti,nu pasijutau toks kaimas blush2.gif
Atsakyti
Kaip tai vanduo sienom bega...gal prakiuro kur kas? As isproteciau jei man taip nutiktu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Deluxe_DM @ 2010 12 02, 19:53)
Kaip tai vanduo sienom bega...gal prakiuro kur kas? As isproteciau jei man taip nutiktu  blush2.gif

pirma karta buvau susidurusi su tokiu toletu,ot prancuzai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deluxe_DM @ 2010 12 02, 17:53)
Kaip tai vanduo sienom bega...gal prakiuro kur kas? As isproteciau jei man taip nutiktu  blush2.gif

Ten tokia sistema, kad žmogui išėjus, įsijungia kažkokia dezinfekavimo programa ir viskas dezinfekuojama...

QUOTE(sandrike08 @ 2010 12 02, 18:23)
pirma karta buvau susidurusi su tokiu toletu,ot prancuzai g.gif

Mes prieš 8metus kai keliavom į Paryžių, tai gidė iškarto perspėjo, kad nė nemėgintume taip daryti, nes ne sutaupysim tas kelias monetas, o tik gėdą apturėsim... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Undinencija @ 2010 12 02, 00:36)
aha, aš irgi dažnai šokinėju, nes pati viršutinė lentyna yra man nepasiekiamos tolybės, o kartais ten būna būtent tai ko reikia ir kaip tik tuo metu pro šalį neina joks vyras aukštas, kurio pagalbos būtų galima paprašyt  biggrin.gif

tam yra sales darbuotojos jos turi paduot,tik kad niekad ju neprisisauksi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dangyra @ 2010 12 02, 21:58)
Ten tokia sistema, kad žmogui išėjus, įsijungia kažkokia dezinfekavimo programa ir viskas dezinfekuojama...

sandrike08, thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu parašysiu ir aš savo istoriją. Sutarėm draugų kompanija važiuot į Vilnių. Draugė paskambina ir praneša, kad mane uo namų pričiups jos MV bičiulis, nes netoli gyvena. Žodžiu bus aikštelėj tarp PC ir kioskų, tokią valandą, su baltu autobusiuku. Na išeinu aš anksčiau, galvojau dar parūkysiu prie laiptinės, nu bet jau matau, kad vaikinukas laukia. Įšoliuoju į jo autobusiuką, šypsena gera ir sakau :
"Labas, aš ....."
Jis:
"Labas, aš Tomas", ir toliau kažką rašo savo segtuve. Tiesa, tuo metu man visai nepasirodė, kad jis būtų nustebęs biggrin.gif
Hmz, dar pagalvojau, kad keista jog autobusiukas krovininis, kaip čia mes dabar 7 - iese į tą Vilnių riedėsim? mastau.gif
Tyla. Jis niekur važiuot net nesiruošia...
Sakau:
"Tai lengvai radai?"
O jis jis jau žvengdamas,-
"Nu tai taip, aš čia kasdien atvažiuoju"
blink.gif hmz, geras....
Aš:
"Mmm, ir ką čia veiki?"
Jis pakelia akis nuo savo papkės, padeda tušinuką ant sėdynės ir sako:
"Va į tą baltą kioską bandeles vežu" blink.gif
O Dieve dievulėliau doh.gif Nežinojau kur man lįst tą minutę doh.gif
Tikrasis "baltas autobusiukas" gerokai vėlavo ir atvažiavo dar po kokių 20 min. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2010 12 03, 01:57)
Nu parašysiu ir aš savo istoriją.

Galėjo bent bandelėm pavaišint lotuliukas.gif
Atsakyti

i 
apie lietuvių kalbos rašybos ypatumus galite diskutuoti  čia
Atsakyti
prisijuokiau prieš miegą thumbup.gif

na, aš tai neseniai su drauge buvom autoservise, ten dėdė jos dirba. Vyrukas po mašina palindęs krapštosi, mes sėdim rūkom, laukiam, kada sutaisys, priverš ten ką reikia.. nu ir išlenda iš po mašinos ranka, sako: mergaitės, tingiu lįst, paduokite raktą.. draugė šast į kišenę: nu imk (ir paduoda savo buto raktus) tas jos dėdė taip juoktis pradėjo, kad net mašina kratėsi, visą autoserviso komandą užkrėtė, žvengia vyrai, negali nė žodžio aiškiai pralement, o draugė nesupranta, dar sako man: kam jam tie raktai, tipo mašiną užves iš apačios.... galvojau apsisiusiosiu iš juoko lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti