Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

Šiandien ne man gėdinga situacija buvo, o kažkokiam apie 20m. bernui biggrin.gif Einam su draugėmis namo, šaligatvis prie kelio, o prieš mus išlenda toks kietuolis - sidro butelis, šustra eisena ir kažkoks dokumentų aplankas biggrin.gif ir staiga vėjas papūtė, ir jam tas aplankas iškrito, ir tiesiai į gatvę, negana to į balą, ir dar plius mašina tą jo aplanką pervažiavo lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai tik išgirdom: O BLEEEEET. Namus pasiekėm prunkšdamos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elee @ 2010 11 21, 22:23)

Nespėjo penkios minutės praeiti, kai siekdama koldūnus įkritau į šaldytuvą, kojos tabaluojasi, o galva tarp koldūnų, jau tada gėdos dozę baisia apturėjau.  g.gif

Jo ir aš žvengiau su ašarom, dukra klausia - mama kas tau??? negaliu pralementi nė žodžio...
Įsivaizduoju - einu krautuvėj, užsimanau koldūnų, o ten šaldiklyje moteriškaitė besivolioja aukštyn kojom...
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2010 11 24, 21:16)
Jo ir aš žvengiau su ašarom, dukra klausia - mama kas tau??? negaliu pralementi nė žodžio...
Įsivaizduoju - einu krautuvėj, užsimanau koldūnų, o ten šaldiklyje moteriškaitė besivolioja aukštyn kojom...

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elee @ 2010 11 21, 21:23)
Nespėjo penkios minutės praeiti, kai siekdama koldūnus įkritau į šaldytuvą, kojos tabaluojasi, o galva tarp koldūnų, jau tada gėdos dozę baisia apturėjau.  g.gif

lotuliukas.gif Čia gal visų mažų žmonių rizika lotuliukas.gif . Aš irgi esu įsivertusi, tik ne į koldūnus, o į ledus. Paėmiau "baltos varnelės" vaikui, o tas užsizyzė, kad nori savo mėgstamiausių su kondensuotu pienu. Jų buvo tik ant dugno, tai ir nervas ima, ir stenėdama siekiu, kiek išgaliu, stiebiuos - jau jau beveik sugriebiau ir kaput blush2.gif . Gėda baisulinga buvo, juokiuosi, o vaikas stovi išpūstom akim, nesupranta nieko. Užtat paskui ir draugams, ir seneliams, ir pažįstamiems, ir auklėtojoms vaizdingai nupasakojo, kaip mama ieškojo ledų ir šaldytuvan puolė lotuliukas.gif . Savi iki šiol erzina, o svetimi gal nurašė vaikiškoms fantazijoms bigsmile.gif .
Atsakyti
oi tikra geda prisiminiau ir as lotuliukas.gif kazkada anksti ryte,gal ziemos pradzia buvo,kad buvo tamsu tamsu,ant kelio lygus kaip stiklas ledas ir jau kazkiek atleistas g.gif na iseinu is namu,ir ties pirmu posukiu tik slyyyyst ir issiteskiau ant sono doh.gif ai nieko galvoju,kol nueisiu kelnes truputi pradzius unsure.gif na nueinu,rubinej irgi blanku,nusirengiu...ieinu i klase...visi ziuri i mane,as i save.... o mielasis D!!!! kaip as tada atrodziau...visas sudrekes sonas,buvo molio spalvos doh.gif supratau kodel neskaudziai kritau,nes teskiaus ne ant ledo,o tiesiai i purvyna doh.gif teko grizti namo...
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2010 11 30, 15:50)
oi tikra geda prisiminiau ir as lotuliukas.gif  kazkada anksti ryte,gal ziemos pradzia buvo,kad buvo tamsu tamsu,ant kelio lygus kaip stiklas ledas ir jau kazkiek atleistas g.gif  na iseinu is namu,ir ties pirmu posukiu tik slyyyyst ir issiteskiau ant sono doh.gif  ai nieko galvoju,kol nueisiu kelnes truputi pradzius unsure.gif  na nueinu,rubinej irgi blanku,nusirengiu...ieinu i klase...visi ziuri i mane,as i save.... o mielasis D!!!! kaip as tada atrodziau...visas sudrekes sonas,buvo molio spalvos doh.gif  supratau kodel neskaudziai kritau,nes teskiaus ne ant ledo,o tiesiai i purvyna doh.gif  teko grizti namo...

doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O man kaip gėda buvo. lotuliukas.gif
Nugi sakykim, šalta dabar, tai aš su trijomis kojinėmis parduotuvėje batų ieškojau. Tugi reik pasimatuot, nusėmiau aš tas poras ir kažkaip į palto kišenes sugrūdau.
Nusipirkus batus, viskas tvarkoj grįžtu namo.
Kitą dieną išeinu į lauką, nu spokso visi į mane, vis kas atsisuka, autobuse sėdėjau, visi vėl vis žiūriu į mane, galvoju nu kas čia užėjo, gal pasidažiau kreivai, nugi nedaėjo jog iš kišenių kojinės išvirkščios tabaluoja. lotuliukas.gif aš tik žvilgt, o ten jos lotuliukas.gif ir dar gerai, per pusę išlindusios, po to į tašę susigrūdau. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maniakė* @ 2010 11 30, 19:13)
O man kaip gėda buvo.  lotuliukas.gif
Nugi sakykim, šalta dabar, tai aš su trijomis kojinėmis parduotuvėje batų ieškojau. Tugi reik pasimatuot, nusėmiau aš tas poras ir kažkaip į palto kišenes sugrūdau.
Nusipirkus batus, viskas tvarkoj grįžtu namo.
Kitą dieną išeinu į lauką, nu spokso visi į mane, vis kas atsisuka, autobuse sėdėjau, visi vėl vis žiūriu į mane, galvoju nu kas čia užėjo, gal pasidažiau kreivai, nugi nedaėjo jog iš kišenių kojinės išvirkščios tabaluoja.  lotuliukas.gif  aš tik žvilgt, o ten jos  lotuliukas.gif  ir dar gerai, per pusę išlindusios, po to į tašę susigrūdau.  doh.gif  lotuliukas.gif

O tai ka is batu parduotuves tada visai be kojiniu isejai? lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tai sesuo viena kart nemažą gėda įstatė su kojinėmis. Kai pas ją turėdavo draugai ateiti mes labai greitai tvarkydavomes. Ir ji matyt nesugalvojo, kad kojinių vieta stalčiuj ( švarių biggrin.gif ) ir staigiai įmetė man į kuprine, o aš vargšas vaikas nieko nežinodama nuėjau į mokyklą, traukiuosi knygą ir kartu su ja kojines. Klasiokės susižvalgė, pasižiūrėjo kaip į iš namų išvaryta, o aš jaučiu kaistu visa iš gėdos. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva V. @ 2010 11 23, 23:25)
Man tokia gedinga situacija buvo pries 3 metus. Buvo ruoduo, didelis vejas ir  nedideli teslynai... Isejau nesti siuksles, o norint nueiti iki konteneriu turejau eiiti asfaltuotu keliu {ilgesniu} arba tiesiai per zolyna- teslyna, savo nelaimei pasirinkau antra varianta. Einu einu iki konteneriu nebedau liko, ziuriu netoliese stovi toks labai simpatiskas vaikas, as matyt uzsiziopsojau ir bam paslydau tiesiai i teslyna su visom siukslem... gaila nematet kaip tam vaikinui vos plauciai nesprogo nuo juoko, o as stoviu teslina: drabuziai, veidas, plaukai... biggrin.gif

kokioj pyragu salyje gyvenat, kad teslynai aplink? lotuliukas.gif

QUOTE(donata222 @ 2010 11 24, 00:52)
Šiandien ne man gėdinga situacija buvo, o kažkokiam apie 20m. bernui  biggrin.gif Einam su draugėmis namo, šaligatvis prie kelio, o prieš mus išlenda toks kietuolis - sidro butelis, šustra eisena ir kažkoks dokumentų aplankas biggrin.gif ir staiga vėjas papūtė, ir jam tas aplankas iškrito, ir tiesiai į gatvę, negana to į balą, ir dar plius mašina tą jo aplanką pervažiavo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tai tik išgirdom: O BLEEEEET. Namus pasiekėm prunkšdamos  lotuliukas.gif

kazkaip nejuokinga unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cigale @ 2010 11 26, 13:55)
lotuliukas.gif Čia gal visų mažų žmonių rizika  lotuliukas.gif . Aš irgi esu įsivertusi, tik ne į koldūnus, o į ledus. Paėmiau "baltos varnelės" vaikui, o tas užsizyzė, kad nori savo mėgstamiausių su kondensuotu pienu. Jų buvo tik ant dugno, tai ir nervas ima, ir stenėdama siekiu, kiek išgaliu, stiebiuos - jau jau beveik sugriebiau ir kaput  blush2.gif . Gėda baisulinga buvo, juokiuosi, o vaikas stovi išpūstom akim, nesupranta nieko. Užtat paskui ir draugams, ir seneliams, ir pažįstamiems, ir auklėtojoms vaizdingai nupasakojo, kaip mama ieškojo ledų ir šaldytuvan puolė  lotuliukas.gif . Savi iki šiol erzina, o svetimi gal nurašė vaikiškoms fantazijoms  bigsmile.gif .

Man tai baisiai nervas ima, kaip prekės labai aukštai, šokinėju šokinėju ir nepasiekiu, jaučiu kokie apsauginiai prie kompo mato ir myža į kelnes
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2010 12 01, 22:05)
Man tai baisiai nervas ima, kaip prekės labai aukštai, šokinėju šokinėju ir nepasiekiu, jaučiu kokie apsauginiai prie kompo mato ir myža į kelnes

aha, aš irgi dažnai šokinėju, nes pati viršutinė lentyna yra man nepasiekiamos tolybės, o kartais ten būna būtent tai ko reikia ir kaip tik tuo metu pro šalį neina joks vyras aukštas, kurio pagalbos būtų galima paprašyt biggrin.gif
Atsakyti