Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

QUOTE(Elee @ 2010 11 21, 22:23)
Nespėjo penkios minutės praeiti, kai siekdama koldūnus įkritau į šaldytuvą, kojos tabaluojasi, o galva tarp koldūnų, jau tada gėdos dozę baisia apturėjau.  g.gif

Ojazau, čia tai miriau iš juokooooo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
............žiūriu jau vairuotojo "būdelė"  , kai plojaus aš į ją i nuslydau nuo to stiklo ant žemės...............

lotuliukas.gif Nuostabi temutė čia - kai liūdna, tikrai gera ateiti ir pasikavtoti iš visos širdies.
Atsakyti

Nespėjo penkios minutės praeiti, kai siekdama koldūnus įkritau į šaldytuvą, kojos tabaluojasi, o galva tarp koldūnų, jau tada gėdos dozę baisia apturėjau.  g.gif

Dar sugebėt taip reikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elee @ 2010 11 21, 21:23)
Tie pasakojimai apie mikriukus priminė kaip aš viena kart iš paskraidžiau autobuse. Žodžiu su dviem draugėm važiavom autobusu irgi pačiame gale jos sėdėjo, o aš stovėjau ir taip staigiai stabdė autobusas,kad aš neišsilaikiau ir kai dėjau bėgt į priekį ir niekaip nesėju užsikabinti kur nors ir jau taip iš inercijos bėgu bėgu, ***** žiūriu jau vairuotojo "būdelė"  , kai plojaus aš į ją i nuslydau nuo to stiklo ant žemės, visi atsisuko, o aš žvengiu gulėdama, dar pora bobulyčiu paklausė ar man viskas gerai, čiut iš to juoko išstenėjau,kad vis gerai, o kai atsistojau tai jau gėda prabudo, einu pas drauges,o kiti susižvengdami žiūri į mane.

Dar Rimiuke buvo bajeriukai ir abu vienu kartu. Apsipirkinėjam aš, sesuo ir jos draugas. Jis vienam gale aš kitam  ir staigiai prisiminiau čipsus Lay's su grybais, bet tada ant smūgio užkrito man tas pavadinimas ir aš per visa parduotuve užrėkiau -Juliaaaau, paimk miško uogų grybų grybų.. Žinoma nepraėjus nei sekundei po užrėkimo daėjo man ją pasakiau,tai puoliau prie sesės,kad vis ne viena,o ta susileidusi stovi.

Zvengiau balsu biggrin.gif
Atsakyti

Nu čia tai thumbup.gif tikrai reikia taip sugebėti
Atsakyti
Juokinga ir man dabar, bet tada akis nuleidus truputi pabuvau biggrin.gif
Atsakyti
kokil gylio/dydžio tas šaldytuvas buvo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 11 22, 18:22)
kokil gylio/dydžio tas šaldytuvas buvo? biggrin.gif

Na tokie nemaži pas mus ten pastatyti, tie didesni kurie "neužtraukiami" stiklu, na atviri. O dar tie koldūnai nuolat pačiam gale padėti,tai ir nėriau aš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elee @ 2010 11 22, 19:20)
Na tokie nemaži pas mus ten pastatyti, tie didesni kurie "neužtraukiami" stiklu, na atviri. O dar tie koldūnai nuolat pačiam gale padėti,tai ir nėriau aš biggrin.gif

Geras vaizdelis turejo but lotuliukas.gif
Atsakyti
Tas šaldytuvas su koldūnais-mėnesio topas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tokia gedinga situacija buvo pries 3 metus. Buvo ruoduo, didelis vejas ir nedideli teslynai... Isejau nesti siuksles, o norint nueiti iki konteneriu turejau eiiti asfaltuotu keliu {ilgesniu} arba tiesiai per zolyna- teslyna, savo nelaimei pasirinkau antra varianta. Einu einu iki konteneriu nebedau liko, ziuriu netoliese stovi toks labai simpatiskas vaikas, as matyt uzsiziopsojau ir bam paslydau tiesiai i teslyna su visom siukslem... gaila nematet kaip tam vaikinui vos plauciai nesprogo nuo juoko, o as stoviu teslina: drabuziai, veidas, plaukai... biggrin.gif
Atsakyti
Ziuriu cia kas antras pasakojimas "ejo grazus bernas norejau pasimaivyt ir...." lotuliukas.gif
Atsakyti