Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

QUOTE(Deiman @ 2010 11 18, 00:14)
linksmos jūsų istorijos  smile.gif
kartą vaikščiojome Maximoje su vyru, jau einam prie kasos ir matau, kad "Kurmis" nukainuotas. tai sakau tu eik jau prie kasos, aš dar to paimsiu. na ką, pasiėmiau ir nuėjau prie kasos, įdėjau tą "Kurmį" vyrui į kašiką ir stoviu. taip stoviu stoviu, peržiūriu kašiko turinį iš lėto ir galvoju, bet mes gi tokių dalykų nepirkom  blink.gif pakeliu galvą, o gi stoviu prie kažkokio svetimo vyriškio  bigsmile.gif aš už savo prekės, atsiprašau, o tas vyras sako, tai dėkit dėkit, nupirksiu jau jeigu reikia  biggrin.gif bet jau kokia gėda pasidarė... dar viską matė nemažai žmonių ir pradėjo visi balsu juoktis  doh.gif galvojau į žemę sulysiu blush2.gif
o kitą kartą, tai buvo žiema, slidu ir aš su vaiku su vežimėliu išvažiavau į miestą. ir vienoje vietoje buvo laiptukai ir šalia tas nuolydis vežimėliams. man reikėjo į viršų pakilti. na ką, stumiu aš tą vežimą į viršų, ne tiek į priekį, kiek atgal nučiuožiu  doh.gif  lotuliukas.gif tai toks jaunas vaikinukas mane užtraukė su visu vežimu į viršų, paėmęs už vežimo lopšio  biggrin.gif gėda man kokia buvo  blush2.gif

Istorija su "Kurmiu" tai labai juokinga thumbup.gif

O su vezimuko uzstumimu i kalna,tai ko cia juoktis unsure.gif
Saunuolis vaikinas,kad padejo.
Atsakyti
zodziu darbe dingo raktas nuo rampos.manes klausia.pas tave raktu nera.as nu is kur pas mane tie raktai g.gif pries iseidama namo nusprendziau issivalyt uniformos kisenes...ir..... doh.gif randu raktus....klausimas kas i mano kisene rakta ikiso sukele juoka sandelyje...nieko kito nebeliko kaip nueit ir prisipazint blush2.gif blush2.gif bet as taip greit uzmirsau,kad paskutine ejau pro vartukus ir noredama uzrakint rakta isikisau kisenen,o spyna uzspaudziau.gerai,kad nepasisiuliau apieskot mane.va tda tai butu buve lotuliukas.gif
Atsakyti
labai gera tema, juokiausi iki ašarų biggrin.gif lux 4u.gif

papasakosiu vieną seną nutikimą, įvykusį prieš kokį 15 metų. Pamenate anksčiau buvo dėvimos tokios pukinės striukės, gan storos. Tai va kartą mano mama apsivilko tą didelę, storą striukę ir iškeliavo į mažą krautuvėlę prie namų. Atstovėjo didelę eilę, grįžta namo. Tik atidaro laiptinės duris ir žiū nepralenda, toks jausmas tarsi ją kažkas iš nugaros temptų atgal, sustojo apsidairė, nieko. Hm galvoja nu visai vaidenas, vėl pro duris, na lyg niekas netempia, lipa laiptais (gyvenom 3 aukšte), tysia didelį maišą, sustoja dar prie pašto dėžutės pasiimt laikraščių, pasisveikina su pro šalį einančiu kaimynu, vėl lipa ir taip pajaučia, kad kažkas kliūna už turėklų...sustoja capt ranka už nugaros:) o ten pakaba:)smile.gifsmile.gif mama stovi laptinėj su ta pakaba rankoj ir juokiasi iki ašarų... pasirodo kai vilkosi striukę net nepastebėjo, jog už nugaros diržo pakibo pakaba...Ilgai juokėmės iš tos istorijos, ir beje atėjusiam kaimynui ji pademonstravo kaip apsivilkus striukę su visu "komplektu" atstovėjo eilę ir begėdžiai žmonės nieko nepasakė, tai kaimynas numojo sakydamas, jog "matyt pamanė, jog tikrai komplektas, ir taip turi būt:)smile.gifsmile.gif"
Atsakyti
QUOTE(LiusiLiu @ 2010 11 20, 22:10)
"matyt pamanė, jog tikrai komplektas, ir taip turi būt:)smile.gifsmile.gif"

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kolegė išėjo gimdymo atostogų, o vėliau ir motinystės. Kadangi artimiau nebendravom, tai kažkaip neapskaičiavau, kada jai tas gimdymas. Po kelių mėnesių apsilankė darbe, ėjau pro šalį, pamačiau, pasisveikinau ir klausiu "tai kada gimdysi?", o ji sako "tai kad jau pagimdžiau prieš kelis mėnesius..." Na pilvuko dar nebuvo spėjusi suploninti iki lentos plonumo, bet visgi aš ir žiopla doh.gif Gėda buvo biggrin.gif Pamenu, kad pabandžiau kažkaip ten juokais nuleisti, bet nevykusiai gavosi biggrin.gif

Atsakyti
Dar vieną prisiminiau. MB turi įprotį su kolegomis labai nesidraugauti, darbas yra darbas. Bet tik ne aš bigsmile.gif Nuėjom kartą į jo kolegų vakarėlį. Dar nepažinojau nei vieno tuo metu. Susibendravau su jo vadove, faina moteris pasirodė, o kuo daugiau kokteilių gėriau, tuo fainesnė ji man rodėsi bigsmile.gif Galų gale pamenu, kad glosčiau aš ten ją, neva "guodžiau" dėl kažkokio š ir apsikabinus sėdėjau.
Bet štai atėjo blaivus rytas doh.gif Norėčiau, kad neprisimintų ji to blush2.gif
Papildyta:
Paskutinis. Klientei vietoj "Gerbiama Julija" parašiau "gerbiama Liulija". Kai pastebėjau, jau buvo per vėlu, teko atsiprašinėti, nesuprantu, kas man užėjo, kad taip parašiau, tikrai netyčia lotuliukas.gif
Papildyta:

Paskutinis paskutinis smile.gif Darbe kalbu telefonu su kažkuo darbiniais reikalais. O tokios senos patalpos buvo. Priešais sėdi kolegė. Kalbu kalbu ir staiga pamatau per mūsų stalo vidurį tarakoną bėgant. Kaip sužvigau atitinkamais decibelais: "aaaaa, gaudyyykkk!!!" ir rodau jai tą tarakoną pašokusi ir rankoj tebelaikydama ragelį. Kolegė irgi pašoka nuo kėdės, įrausta kaip burokas, griebia lapelį ir kad gaudo kad gaudo tą tarakoną, aš kaip pradėjau žvengt ir vėl "GAUDYK GAUDYK!!!" (komanduot tai gera lotuliukas.gif ) Ir matau tą vaizdą, kaip ji visa raudona vos ne aplink stalą su lapeliu laksto ir labai "drąsiai" gaudo tarakoną. Kaip juokiaus, kaip išprotėjus ir staiga girdžiu, kad į ausį kažkas kalba...ach, taigi aš telefonu darbo reikalais kalbuosi su kažkokiu žmogum doh.gif Žinokit, kaip gėda buvo ir sakau jam: "Aš labai atsiprašau, bet pas mus tarakonas, aš perskambinsiu!" Ir padėjau ragelį. Kai galų gale nusiraminom ir tarakonas pabėgo, buvo labai gėda perskambinti, na bet ir kvailė taip elgtis, kaip neprofesionalu!!!!!! Būtų direktorius matęs, būčiau gerą moralą gavus lotuliukas.gif
Beje, tarakonų aš nebijau, bet tada tokį šoką gavau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jellg: 21 lapkričio 2010 - 06:05
QUOTE(jellg @ 2010 11 21, 06:00)
Kolegė išėjo gimdymo atostogų, o vėliau ir motinystės. Kadangi artimiau nebendravom, tai kažkaip neapskaičiavau, kada jai tas gimdymas. Po kelių mėnesių apsilankė darbe, ėjau pro šalį, pamačiau, pasisveikinau ir klausiu "tai kada gimdysi?", o ji sako "tai kad jau pagimdžiau prieš kelis mėnesius..." Na pilvuko dar nebuvo spėjusi suploninti iki lentos plonumo, bet visgi aš ir žiopla doh.gif  Gėda buvo biggrin.gif Pamenu, kad pabandžiau kažkaip ten juokais nuleisti, bet nevykusiai gavosi biggrin.gif

Man buvo panašiai. Dukrytei buvo keli mėnesiai, nuėjom pas gydytoją, laukiam eilėj, kažkodėl visi netikėtai ėmė siūlyti eiti be eilės, viena pakomentavo: "va, matom, jau antro laukiatės, tai gal sunku, užleidžiam jus..." blink.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jellg @ 2010 11 21, 08:28)
Dar vieną prisiminiau. MB turi įprotį su kolegomis labai nesidraugauti, darbas yra darbas. Bet tik ne aš  bigsmile.gif Nuėjom kartą į jo kolegų vakarėlį. Dar nepažinojau nei vieno tuo metu. Susibendravau su jo vadove, faina moteris pasirodė, o kuo daugiau kokteilių gėriau, tuo fainesnė ji man rodėsi bigsmile.gif Galų gale pamenu, kad glosčiau aš ten ją, neva "guodžiau" dėl kažkokio š ir apsikabinus sėdėjau.
Bet štai atėjo blaivus rytas doh.gif Norėčiau, kad neprisimintų ji to blush2.gif
Papildyta:
Paskutinis. Klientei vietoj "Gerbiama Julija" parašiau "gerbiama Liulija". Kai pastebėjau, jau buvo per vėlu, teko atsiprašinėti, nesuprantu, kas man užėjo, kad taip parašiau, tikrai netyčia  lotuliukas.gif
Papildyta:

Paskutinis paskutinis smile.gif Darbe kalbu telefonu su kažkuo darbiniais reikalais. O tokios senos patalpos buvo. Priešais sėdi kolegė. Kalbu kalbu ir staiga pamatau per mūsų stalo vidurį tarakoną bėgant. Kaip sužvigau atitinkamais decibelais: "aaaaa, gaudyyykkk!!!" ir rodau jai tą tarakoną pašokusi ir rankoj tebelaikydama ragelį. Kolegė irgi pašoka nuo kėdės, įrausta kaip burokas, griebia lapelį ir kad gaudo kad gaudo tą tarakoną, aš kaip pradėjau žvengt ir vėl "GAUDYK GAUDYK!!!" (komanduot tai gera lotuliukas.gif ) Ir matau tą vaizdą, kaip ji visa raudona vos ne aplink stalą su lapeliu laksto ir labai "drąsiai" gaudo tarakoną. Kaip juokiaus, kaip išprotėjus ir staiga girdžiu, kad į ausį kažkas kalba...ach, taigi aš telefonu darbo reikalais kalbuosi su kažkokiu žmogum doh.gif Žinokit, kaip gėda buvo ir sakau jam: "Aš labai atsiprašau, bet pas mus tarakonas, aš perskambinsiu!" Ir padėjau ragelį. Kai galų gale nusiraminom ir tarakonas pabėgo, buvo labai gėda perskambinti, na bet ir kvailė taip elgtis, kaip neprofesionalu!!!!!! Būtų direktorius matęs, būčiau gerą moralą gavus  lotuliukas.gif
Beje, tarakonų aš nebijau, bet tada tokį šoką gavau lotuliukas.gif

Crazy lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2010 11 21, 13:40)
Man buvo panašiai. Dukrytei buvo keli mėnesiai, nuėjom pas gydytoją, laukiam eilėj, kažkodėl visi netikėtai ėmė siūlyti eiti be eilės, viena pakomentavo: "va, matom, jau antro laukiatės, tai gal sunku, užleidžiam jus..."  blink.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

ir mano sesei taip pat, buvo jau kelis menesius pagimdziusi, o visi vis klausdavo kada pagaliau gimdys... smile.gif
Atsakyti
As atsimenu irgi po gimdymo praejus porai menesiu nuejau i pasta issiust registruoto laisko. Uzeinu - zmoniu daug daug, bobutes pensijos laukia doh.gif Ir stovi Valdelis (Is Isjunk sviesa) vidury eiles. Jis ziurejo ziurejo i mane ir sako: Jus eikit be eiles, nestovekit, letai eile juda. Nu sakes, galvoju, kodel cia dabar be eiles? Gal kad tik laiska issiust? Sakau, tai nieko, pastovesiu. O jis sako, tai eikit atsiseskit, pasedekit, kai ateis mano eile uzleisiu pries save, gi pavargsit doh.gif Tada man pamazu daejo, kame reikalas, pamane, kad nescia doh.gif Jezau kaip geda buvo blush2.gif Nieko neaiskinau, bet ir nelindau be eiles rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gudajciukaz @ 2010 09 13, 19:18)
O man siandien nemalonus ivykis atsitiko, bet ir juokingas smile.gif  Buvau susitarus su viena mergina, kad ateisiu pas ja i namus pasiimt siuntinuko, nu ir ka, nurode ji man adresa, as atvykau, nama tai is karto radau, o buto niekaip nerandu, toks didelis skaicius, tame name butai uzsibaigia simtu numeriu maziau nei kad jos butas g.gif as ir taip ir taip ziuriu, nu niekaip nesuprantu is kur gali but toks didelis skaicius ax.gif  tai as pagalvojau, kad gal blogai adresa nusirasiau, ar blogai ji padiktavo, sakau gal turi but simtu maziau, tada viskas normaliai butu. Atsistojau jau as prie to buto simtu mazesnio ir kazkaip nedristu skambint, po truputi kaupiuosi kaupiuosi, ir staiga tik girdziu cik cik ir atsirakina to buto durys!! Ir iseina toks vyriskis, su raktais, matyt kazkur ruosesi vaziuot, pamate jis mane prie jo duru, as tokio staigaus pasirodymo nesitikejusi is karto jam sakau "laba diena", tada spengianti tyla, norejau pasiteiraut ar kartais ne su jo drauge turejau but susitarusi, nes ta mergina minejo, kad jei jos nebus, bus draugas, bet kadangi buvau netiketai uzklupta prie duru, sugebejau tik islement "ar jus vienas gyvenat?su kuo jus gyvenat?" doh.gif tas vyras irgi matyt nesitikejo tokiu klausimu ir is karto prisipazino, sako "su tevais gyvenu"  cool.gif  tada as jau atsigavau, paaskinau jam situacija, jis man pasake, kad namas is keturiu daliu susideda kaip dobilas, o as tik dvi dalis pastebejau doh.gif  tai lipdama laiptais negalejau pati susilaikyt nesijuokus, isivaizduoju ka tas vargsas vyras pagalvojo kai atsirakino duris ir pamate mane su mano klausimais lotuliukas.gif

Nu sita istorija tai negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliukste @ 2010 11 17, 11:45)
Važiavom su draugėm "mikriuku". Kad sėdėtume visos, nuslinkom į patį galą, o aš atsisėdau toj vietoj, kur nėra sėdynių... Su draugėm plepam, vairuotojas smagiai spaudžia gazą ir staiga spust ant stabdžių - aš vos ne keturiom per visą "mikriuką" į priekį, kad pasinešiau lotuliukas.gif Gerai, kad iki vairuotojo nenulėkiau, užsikabinau pakeliui už sėdynės cool.gif  Žmonių daug, visis spokso blink.gif O man ir gėda, ir juokas ima... Parkeliauju pas drauges galvą nuleidus, o tos kad juokias, kad krykštauja, sako, paskraidyt užsimanei? doh.gif  lotuliukas.gif  Laukiau minutės, kad greičiau išlipt, nes dėmesį tai tikrai visų atitraukiau biggrin.gif

QUOTE(Deiman @ 2010 11 18, 00:14)
linksmos jūsų istorijos  smile.gif
o kitą kartą, tai buvo žiema, slidu ir aš su vaiku su vežimėliu išvažiavau į miestą. ir vienoje vietoje buvo laiptukai ir šalia tas nuolydis vežimėliams. man reikėjo į viršų pakilti. na ką, stumiu aš tą vežimą į viršų, ne tiek į priekį, kiek atgal nučiuožiu  doh.gif  lotuliukas.gif tai toks jaunas vaikinukas mane užtraukė su visu vežimu į viršų, paėmęs už vežimo lopšio  biggrin.gif gėda man kokia buvo  blush2.gif

O ko čia gėdytis g.gif , jei mikriukų vairuotojai žmones kaip malkas veža, ar kiemsargiai įkalnių nepabarsto doh.gif
Atsakyti
Tie pasakojimai apie mikriukus priminė kaip aš viena kart iš paskraidžiau autobuse. Žodžiu su dviem draugėm važiavom autobusu irgi pačiame gale jos sėdėjo, o aš stovėjau ir taip staigiai stabdė autobusas,kad aš neišsilaikiau ir kai dėjau bėgt į priekį ir niekaip nesėju užsikabinti kur nors ir jau taip iš inercijos bėgu bėgu, ***** žiūriu jau vairuotojo "būdelė" , kai plojaus aš į ją i nuslydau nuo to stiklo ant žemės, visi atsisuko, o aš žvengiu gulėdama, dar pora bobulyčiu paklausė ar man viskas gerai, čiut iš to juoko išstenėjau,kad vis gerai, o kai atsistojau tai jau gėda prabudo, einu pas drauges,o kiti susižvengdami žiūri į mane.

Dar Rimiuke buvo bajeriukai ir abu vienu kartu. Apsipirkinėjam aš, sesuo ir jos draugas. Jis vienam gale aš kitam ir staigiai prisiminiau čipsus Lay's su grybais, bet tada ant smūgio užkrito man tas pavadinimas ir aš per visa parduotuve užrėkiau -Juliaaaau, paimk miško uogų grybų grybų.. Žinoma nepraėjus nei sekundei po užrėkimo daėjo man ją pasakiau,tai puoliau prie sesės,kad vis ne viena,o ta susileidusi stovi.
Nespėjo penkios minutės praeiti, kai siekdama koldūnus įkritau į šaldytuvą, kojos tabaluojasi, o galva tarp koldūnų, jau tada gėdos dozę baisia apturėjau. g.gif
Atsakyti