Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

Auginu Žiurkėnus. Kartą mano žiurkienė atvedė 11 mažiukų, bet paaugus pradėjo naikinti , atskiriau 5 paskutinius gyvuosius vaikus. Vaikučiai buvo maži ir sugebėjo pabėgti . Po kažkiek laiko ateina kaimynas ir pasakoja, kad ryte prieš darbą ateina į virtuvę o ten, katino bliude tupi žiurkėnukas ir punta katino konservus lotuliukas.gif . Klausia ar na mano pabėgo. Prisipažinau, kad mano. Du pabėgėlius jis sugavo ir prašė daugiau žiurkių nepaleisti. Pasižadėjau, bet gal po savaitės, praganiau savo suaugusius žiūrkėnus . Kaimynas atėjo ir įtariai klausė, tai kiek tiksliai pabėgo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2010 11 17, 18:31)
Auginu Žiurkėnus. Kartą mano žiurkienė atvedė 11 mažiukų, bet paaugus pradėjo naikinti , atskiriau 5 paskutinius gyvuosius vaikus. Vaikučiai buvo maži ir sugebėjo pabėgti . Po kažkiek laiko ateina kaimynas ir pasakoja, kad ryte prieš darbą ateina į virtuvę o ten, katino bliude tupi žiurkėnukas ir punta katino konservus  lotuliukas.gif . Klausia ar na mano pabėgo. Prisipažinau, kad mano. Du pabėgėlius jis sugavo ir prašė daugiau žiurkių nepaleisti. Pasižadėjau, bet gal po savaitės, praganiau savo suaugusius žiūrkėnus . Kaimynas atėjo ir įtariai klausė, tai kiek tiksliai pabėgo  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
linksmos jūsų istorijos smile.gif
kartą vaikščiojome Maximoje su vyru, jau einam prie kasos ir matau, kad "Kurmis" nukainuotas. tai sakau tu eik jau prie kasos, aš dar to paimsiu. na ką, pasiėmiau ir nuėjau prie kasos, įdėjau tą "Kurmį" vyrui į kašiką ir stoviu. taip stoviu stoviu, peržiūriu kašiko turinį iš lėto ir galvoju, bet mes gi tokių dalykų nepirkom blink.gif pakeliu galvą, o gi stoviu prie kažkokio svetimo vyriškio bigsmile.gif aš už savo prekės, atsiprašau, o tas vyras sako, tai dėkit dėkit, nupirksiu jau jeigu reikia biggrin.gif bet jau kokia gėda pasidarė... dar viską matė nemažai žmonių ir pradėjo visi balsu juoktis doh.gif galvojau į žemę sulysiu blush2.gif
o kitą kartą, tai buvo žiema, slidu ir aš su vaiku su vežimėliu išvažiavau į miestą. ir vienoje vietoje buvo laiptukai ir šalia tas nuolydis vežimėliams. man reikėjo į viršų pakilti. na ką, stumiu aš tą vežimą į viršų, ne tiek į priekį, kiek atgal nučiuožiu doh.gif lotuliukas.gif tai toks jaunas vaikinukas mane užtraukė su visu vežimu į viršų, paėmęs už vežimo lopšio biggrin.gif gėda man kokia buvo blush2.gif
Atsakyti
Smagios istorijos thumbup.gif .
Tik man dažnai nesuprantama, ko taip gėdytis, žemėn smegt, kai situacijos tiesiog linksmos, gyvenimiškos. Kaip, va, Deiman, pvz.
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2010 08 29, 19:32)
Mes prieš keletą metų turistavom Prahoje. Atostogos, laiko niekas neskaičiuoja, į kalendorių nežiūri. Pagrindinėje apsipirkimo gatvėje užsukom į kioskelį suvenyrų apžiūrėti. Pardavėjas pažiūrėjo į mano mamą ir sako: Privet! S prazdničkom vas!" Mama pasimetė, galvoja, gal kažkokia čekų nacionalinė šventė šiandien. Nusišypsojo ir garsiai atsakė: "Sposibo, vas tože!"

Po to išsiaiškinom, kad kovo 8 d. buvo  doh.gif  doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sesuo neseniai pasakojo savo nuotyki.

Ilipa i mikriuka, zmoniu prisede, dar ir stovintys, na susimoka, isikimba i sedynes atlosa ir vaziuoja salia vairuotojo stovedama. Kiek pavaziavus vairuotojas atsisuka i ja ir klausia:"patogu?", ta atsako, jog taip, ir toliau sau stovi. tik po kurio laiko pati susisgribo, kad isikibus laikosi ne uz sedynes atloso, o i vairuotojo peti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flirta: 18 lapkričio 2010 - 15:02
QUOTE(Flirta @ 2010 11 18, 16:01)

Ilipa i mikriuka, zmoniu prisede, dar ir stovintys, na susimoka, isikimba i sedynes atlosa ir vaziuoja salia vairuotojo stovedama. Kiek pavaziavus vairuotojas atsisuka i ja ir klausia:"patogu?", ta atsako, jog taip, ir toliau sau stovi. tik po kurio laiko pati susisgribo, kad isikibus laikosi ne uz sedynes atloso, o i vairuotojo peti 4u.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti

doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

geras smile.gif

man toks irgi kvailas nutikimas buvo,senokai,buvau gal 14-15m. pas mano geriausia drauge buvo kita drauge atvaziavusi ir pas ja turejo pasilikti nakvoti.stovim pas ta drauge koridoriuje ir jos mama sako "agne,as pietus isviriau,ar valgysi?" sakau,kad ne,aciu.dar taip pagalvojau,ko jinai man cia siulo,niekad nesiulydavo... g.gif po to daejo,kad juk ta jos drauge irgi agne blush2.gif tai tik galva nuleidau ir apsimeciau,kad siaip nesamone pasakiau
Atsakyti
QUOTE(naciort @ 2010 11 18, 21:30)
geras  smile.gif

man toks irgi kvailas nutikimas buvo,senokai,buvau gal 14-15m. pas mano geriausia drauge buvo kita drauge atvaziavusi ir pas ja turejo pasilikti nakvoti.stovim pas ta drauge koridoriuje ir jos mama sako "agne,as pietus isviriau,ar valgysi?" sakau,kad ne,aciu.dar taip pagalvojau,ko jinai man cia siulo,niekad nesiulydavo... g.gif  po to daejo,kad juk ta jos drauge irgi agne  blush2.gif tai tik galva nuleidau ir apsimeciau,kad siaip nesamone pasakiau

reikėjo plaut rankas ir už stalo...
Papildyta:
QUOTE(Deiman @ 2010 11 18, 01:14)
linksmos jūsų istorijos  smile.gif
nuėjau prie kasos, įdėjau tą "Kurmį" vyrui į kašiką ir stoviu. taip stoviu stoviu, peržiūriu kašiko turinį iš lėto ir galvoju, bet mes gi tokių dalykų nepirkom  blink.gif pakeliu galvą, o

Papildyta:

Atsakyti

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2010 11 17, 19:31)
Auginu Žiurkėnus. Kartą mano žiurkienė atvedė 11 mažiukų, bet paaugus pradėjo naikinti , atskiriau 5 paskutinius gyvuosius vaikus. Vaikučiai buvo maži ir sugebėjo pabėgti . Po kažkiek laiko ateina kaimynas ir pasakoja, kad ryte prieš darbą ateina į virtuvę o ten, katino bliude tupi žiurkėnukas ir punta katino konservus  lotuliukas.gif . Klausia ar na mano pabėgo. Prisipažinau, kad mano. Du pabėgėlius jis sugavo ir prašė daugiau žiurkių nepaleisti. Pasižadėjau, bet gal po savaitės, praganiau savo suaugusius žiūrkėnus . Kaimynas atėjo ir įtariai klausė, tai kiek tiksliai pabėgo  doh.gif

oi luzau skaitydama biggrin.gif

o as kazkaip nepamenu linksmu istoriju is savo gyvenimo tokiu:) na nebent kai vaikas laaabai smirdziai pirstelejo sausakimsame autobuse , tai nelabai malonu buvo, i salia stovejusiu zmoniu ir sedejusios moteriskes mimikas ziuret, net mano atsiprasymas manau jiem nepadejo:)
Atsakyti