Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

QUOTE(mylimuke @ 2010 11 06, 18:11)
doh.gif  Pilvuko neužsigavot?  unsure.gif

Nee, galva pirmiau trenkiau, tai atšokau nuo sienos pilvukas dar nespėjo paliest biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lelijabalta1 @ 2010 11 06, 22:16)
Va taip man iš mano vežimėlio krautuvinio irgi arbūzą nudžiovė... nu galvoju blyn apvogė dar nė nesumokėjus (kadangi buvo prieš uždarymą tai pjaustytų arbūzų daugiau nebuvo).
Papildyta:

Juokas pro ašaras  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif (labai atsiprašau).

Aš irgi ir juokiausi ir ašaros rieda ir kraujas bėga. Dabar tai iki ašarų juokiuosi prisiminus. Dar ant sienos kleckas kraujo yra, buvau nuvalyt bet ***** nesivalo, toks malonus priminimas liks biggrin.gif
Atsakyti
O aš mokiaus 4 klasėj. Buvo balandžio 1. Pamokos vykdavo po pietų (visi m-kloj netilpdavom). Turėjau tokį įprotį pirma apsivilkti uniformą, po to nusimauti sijoną. O tą kartą iš skubėjimo pamiršau. Kaip tyčia tai buvo raudonas sijonas, o jo ilgis buvo panašiai kaip uniformos. Nueinu į mokyklą, draugės sako: "nusimauk sijoną, atėjai su sijonu". O aš joms atšaunu: "žinau, kad šiandien balandžio 1-ji, jums nepavyks manęs apgauti". Kai atsisėdau į suolą, pajutau, kad tikrai minkštai sėdžiu (sijonas buvo megztas). Net nespėjau suregzti plano, kaip reikės išsisukti, o mokytoja pakvietė mane prie lentos. doh.gif Tik pakėliau ranką rašyti, visi kad pradėjo žviegti, mokytoja irgi iki ašarų, o man, vaikui, buvo tas įvykis kaip didžiausias nakties košmaras. Liepė tada mokytoja nueiti į tualetą, nusimauti tą sijoną ir nebejuokinti visų.
Papildyta:
Ir dar...
Kartą mirė mamos draugė. Susirinko artimieji, draugai. Visiems labai liūdna, ašaros srūva. Mano mama bandydama sulaikyti ašaras norejomintis nukreipti, kad nebūtų taip graudu ir pagavo pro šalį skrendančią musę. Partynė ją tarp delnų ir įspraudė šalia ašarojančiai draugei. O toji, pagalvojo, kad tai raminamųjų tabletė. Jau dėjosi į burną, bet kilo įtarimas, kodėl tokia minkšta. Kai pamatė, kad dedasi musę, pradėjo tiek juoktis abi, kad, vargu, ar buvo galima tai pavadinti juoku - užsicypė iki ašarų. lotuliukas.gif
Labiausiai juokas ima ten, kur nedera juoktis.
Atsakyti
QUOTE(krectynele @ 2010 11 16, 19:23)
Kartą mirė mamos draugė. Susirinko artimieji, draugai. Visiems labai liūdna, ašaros srūva. Mano mama bandydama sulaikyti ašaras norejomintis nukreipti, kad nebūtų taip graudu ir pagavo pro šalį skrendančią musę. Partynė ją tarp delnų ir įspraudė šalia ašarojančiai draugei. O toji, pagalvojo, kad tai raminamųjų tabletė. Jau dėjosi į burną, bet kilo įtarimas, kodėl tokia minkšta. Kai pamatė, kad dedasi musę, pradėjo tiek juoktis abi, kad, vargu, ar buvo galima tai pavadinti juoku - užsicypė iki ašarų. lotuliukas.gif
Labiausiai juokas ima ten, kur nedera juoktis.

oi, negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
As irgi papasakosiu smile.gif
Mokykloj dar, seniai seniai, buvau pioniere. Tada klasej buvo burio sanpostininko etatas biggrin.gif Jis tikrindavo svara, ziuredavo, kad apykakles butu svarios, uniformos kalnieriukai ant rankoviu (jei tokius atsimenat dar), kad nagai nukarpyti butu, kaklas svarus(!) ir t.t. Budavom isrikiuojami visi prie lentos, apziuredavo sanpostininkas ir klases aukletoja, jei kas negerai, pasmerkdavom visa klase ir apsvarstydavom burio taryboj biggrin.gif Na zodziu, pirmadienio rytas, vyksta eiline patikra. Aukletoja pranesa, kad siandien papildomai bus tikrinama tvarka musu portfeliuose. Visi klasiokai puola tvarkytis savo tasiu, o as tai ne - gi is vakaro pavyzdingai susidejau viska, esu visiskai rami. Klasiokas (mano kaimynas) - orus, tooooooooookias garbingas pareigas einantis ir labai svarbus asmuo - tikrina. Uoliai apziuri kiekviena. Prieina ir mano eile. Atidarau kuprine, tikrintojas ziuri ir prunkscia. Nesuprataaaaaaaaaaaau - istraukia jis is mano kuprines triusikus - didelius, mociutes, su zaibais doh.gif Maniau mirsiu is gedos, visa klase zvenge, kad cia atsinesiau po fizinio persirengt. O dar tas sanpostininkas - kaimynas visam kiemui ispliurpe blink.gif Pasirodo, eilinis mano sesutes bajeris, nutare man staigmena padaryt doh.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Praline: 16 lapkričio 2010 - 21:21
QUOTE(Praline @ 2010 11 16, 21:11)

Geras bajeris thumbup.gif
Atsakyti
Važiavom su draugėm "mikriuku". Kad sėdėtume visos, nuslinkom į patį galą, o aš atsisėdau toj vietoj, kur nėra sėdynių... Su draugėm plepam, vairuotojas smagiai spaudžia gazą ir staiga spust ant stabdžių - aš vos ne keturiom per visą "mikriuką" į priekį, kad pasinešiau lotuliukas.gif Gerai, kad iki vairuotojo nenulėkiau, užsikabinau pakeliui už sėdynės cool.gif Žmonių daug, visis spokso blink.gif O man ir gėda, ir juokas ima... Parkeliauju pas drauges galvą nuleidus, o tos kad juokias, kad krykštauja, sako, paskraidyt užsimanei? doh.gif lotuliukas.gif Laukiau minutės, kad greičiau išlipt, nes dėmesį tai tikrai visų atitraukiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliukste @ 2010 11 17, 11:45)
Važiavom su draugėm "mikriuku". Kad sėdėtume visos, nuslinkom į patį galą, o aš atsisėdau toj vietoj, kur nėra sėdynių... Su draugėm plepam, vairuotojas smagiai spaudžia gazą ir staiga spust ant stabdžių - aš vos ne keturiom per visą "mikriuką" į priekį, kad pasinešiau lotuliukas.gif

Mano draugei analogiska situacij buvo, tik ji pusiau begte, pusiau keliais i prieki nuleke ir vos ne vairuotojui ant keliu klest. Manem, kad tikrai pamperio prireiks... lotuliukas.gif
Atsakyti
Papasakosiu ir as kelias istorijas.. kaip buvo geda geda.. blush2.gif
1. Parduotuve.. vezimukas pilnas.. stovim eilej, RIMI.. zmoniu daug ....MB kazko prisireike dar ir isdume.. as stoviu.. o tas kaip dingo taip dingo.. man tuoj reiks produktus krauti.. ir siaip biesas suime kur jis yr.. atsisuku paziuret.. stovi gi grazuolis i mane nugara ir kazka varto..as kaip uzblioviau..'tai kur po velniais buvai'.. ir atsisuka kitas bicas blink.gif Ir ziu MB ateina.. siaubas kaip pasimeciau.. blush2.gif Bet gi buna gyvenime sutapimu.. ugis panasus..plaukai tokie, striuke panasi.. lotuliukas.gif
2. Kitas bajeris.. vel parduotuve.. vel kalnas zmoniu..sutarem MB eina i eile prie kasos.. as dar einu kazkur kazko.. ateinu.. MB jau produktus issikroves.. as pralendu pro zmones, savo prekes padedu prie MB.. o tas kad uzbliaus..'Ponia, ka jus darot, as jusu nepazistu'... blink.gif O as kad pasimeciau.. stoviu akis isvertus.. o tas dar.. 'Ponia.. pasiimkit daiktus ir stokit i eile..' lotuliukas.gif Zmones ziuri.. bigsmile.gif Neturejau kur akiu det..zodziu uzpuole is pasalu lotuliukas.gif
Ir dabar megzta taip pajuokaut.. bet tada jau as uzbliaunu ir sakau.. Gedai, baik bajerius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2010 11 17, 13:16)
2. Kitas bajeris.. vel parduotuve.. vel kalnas zmoniu..sutarem MB eina i eile prie kasos.. as dar einu kazkur kazko.. ateinu.. MB jau produktus issikroves.. as pralendu pro zmones, savo prekes padedu prie MB.. o tas kad uzbliaus..'Ponia, ka jus darot, as jusu nepazistu'... blink.gif  O as kad pasimeciau.. stoviu akis isvertus.. o tas dar.. 'Ponia.. pasiimkit daiktus ir stokit i eile..'  lotuliukas.gif  Zmones ziuri.. bigsmile.gif  Neturejau kur akiu det..zodziu uzpuole is pasalu  lotuliukas.gif
Ir dabar megzta taip pajuokaut.. bet tada jau as uzbliaunu ir sakau.. Gedai, baik bajerius  lotuliukas.gif

O tai ten buvo jūsų vyras ar prie svetimo prisiplakt norėjot? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 11 17, 13:33)
O tai ten buvo jūsų vyras ar prie svetimo prisiplakt norėjot? biggrin.gif

Maniskis.. cia jis bajeri man suveike.. bet as pasimeciau.. o ir zmoniu eile stebejo kas vyksta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2010 11 17, 13:37)
Maniskis.. cia jis bajeri man suveike.. bet as pasimeciau.. o ir zmoniu eile stebejo kas vyksta  doh.gif

Geeeeeras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Praline @ 2010 11 16, 22:11)
As irgi papasakosiu smile.gif
Mokykloj dar, seniai seniai, buvau pioniere. Tada klasej buvo burio sanpostininko etatas biggrin.gif Jis tikrindavo svara, ziuredavo, kad apykakles butu svarios, uniformos kalnieriukai ant rankoviu (jei tokius atsimenat dar), kad nagai nukarpyti butu, kaklas svarus(!) ir t.t. Budavom isrikiuojami visi prie lentos, apziuredavo sanpostininkas ir klases aukletoja, jei kas negerai, pasmerkdavom visa klase ir apsvarstydavom burio taryboj biggrin.gif Na zodziu, pirmadienio rytas, vyksta eiline patikra. Aukletoja pranesa, kad siandien papildomai bus tikrinama tvarka musu portfeliuose. Visi klasiokai puola tvarkytis savo tasiu, o as tai ne - gi is vakaro pavyzdingai susidejau viska, esu visiskai rami. Klasiokas (mano kaimynas) - orus, tooooooooookias garbingas pareigas einantis ir labai svarbus asmuo - tikrina. Uoliai apziuri kiekviena. Prieina ir mano eile. Atidarau kuprine, tikrintojas ziuri ir prunkscia. Nesuprataaaaaaaaaaaau - istraukia jis is mano kuprines triusikus - didelius, mociutes, su zaibais  doh.gif Maniau mirsiu is gedos, visa klase zvenge, kad cia atsinesiau po fizinio persirengt. O dar tas sanpostininkas - kaimynas visam kiemui ispliurpe  blink.gif Pasirodo, eilinis mano sesutes bajeris, nutare man staigmena padaryt  doh.gif  hihihi.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti