QUOTE(Dziugidziu @ 2010 11 03, 14:15)
Man buvo irgi nemaloni situacija parduotuveje.
Vaikstome mes su MB, as ziurineju viska is eiles, nes ta parduotuve man labai patinka, ten idomybiu visokiu buna ir kas man tuomet pakiso koja, kad kai kraunamos prekes i lentynas buna pastatyti vezimeliai salia, pilni visokiausiu prekiu, as niekuomet nepraleidziu progos ir ten pasiknisti, juk ne viska lentynose gali pamatyti, o be to cia tiek daug ivairiu ir vienoje vietoje
nu ir ka einu ziuriu stovi pilnas vezimas visko prikrautas, as emiau knistis.....prieina moteriske paima uz vezimo rankenos ir ziuri apakus, mol ka as cia darau, o as ir toliau knisuosi, tada MB sako, ka tu darai, cia juk zmogaus prekes
tuo momentu jauciu pakeiciau visas imanomas veido spalvas
ir dar vyras kiek vaiksciojome mane vis gedino, *****, galejo jau ir patileti po to, juk ir taip nesmagu man buvo, bet negi vyrams daeina
Va taip man iš mano vežimėlio krautuvinio irgi arbūzą nudžiovė... nu galvoju blyn apvogė dar nė nesumokėjus (kadangi buvo prieš uždarymą tai pjaustytų arbūzų daugiau nebuvo).
Papildyta:
QUOTE(Elee @ 2010 11 06, 17:07)
Aš šiandien vedu šunį į lauką ir lipa laiptais už manęs dar vaikinukas, galvoju reik greičiau lipt ką jis čia vilksis už manęs. Tai aš tai linksmai nuo visų laiptukų strikt pastrikt,o ant paskutinio koja pakrypo, kaip aš dėjaus į sieną, akiniai per puse sulūžo, šuo pabėgo, o aš guliu antakių prakirstu. Jis žiūri ir į mane i šunį kviečia laiptinėj atsistojęs, o aš galvoju,kad tik nueitu greičiau jis. O jam ir juokas ima ir rimtą bando vaidinti,atsistojau, jis sako- eik namo, užvesiu šunį. Blem galvojau durų neatidarysiu kai atves, tokia gėda. 6 mėnesi nėščia laiptais sugalvojau palakstyti, sakau dabar jau dzin kas lips už manęs,jei nepatinka tegul aplenkia
Juokas pro ašaras
(labai atsiprašau).
Pamenu vaikystėj mamo mama (o buvo tokia ne neliekna moteriškė) visu ūgiu ir svoriu kad dėjosi virtuvėj, stalas nučiuožė į kitą galą, o man žvengas taip kad ima, laikausi persišiepus, mamai labai stuburą skaudėjo, iš skausmo visa perbalus, o aš jau nebegalėjau valdytis....