QUOTE(kutikutule @ 2010 11 02, 15:29)
tai va, is kur gali zinot, kad nesveikas, ant kaktos neparasyta, o kai dar taip agresyviai nusiteikes, man nueinant nuo kasos net rankos pradejo drebet, nesupratau kas daros, lb nemaloni sistuacija
Tai jūs susidūrėt su nenormaliu žmogum, o man panašiai buvo su normaliu. Praeitą savaitę rinkausi Maximoj siūlus, buvau atsitūpus šalia lentynos, nes mano norimi siūlai buvo apačioje. Staiga pajutau vežimėlio smūgį į nugarą, aš mandagiai paprašiau nesistumdyt, juolab vietos buvo pakankamai. Tada staiga išgirdau riksmą, kad aš čia tupiu, o tai moteriai irgi reikia siūlų, o aš čia pačius gražiausius išsirenku. Atsistojus pamačiau, kad vežimėlį stumia vaikas, kalbu apie didįjį vežimėlį ir mergaitė laiko iškėlus rankas, nes kitaip nepasiekia rankenos, vežimėlyje su visu lopšiu įdėtas naujagimis, o šalia eina didesnė mergaitė. Moteris tuojau pat griebė dar likusius siūlus, vis bumbėdama, kad čia prisirenka visokių "kalių" ir geriausius siūlus išrenka, o moterims su vaikais jokios pagarbos nėra. Aš spėjau pasiimti, kiek man reikėjo, bet kai pagalvoji, tai kas išaugs iš jos vaikų, jei mato tokį pavyzdį.
Jei visiems patiktų vienas ir tas pats, būtų labai nuobodu gyventi.
Išminčiai kalba, nes turi ką pasakyti, o kvailiai nes turi kažką pasakyti Platonas.