Oi, merginos, skaiciau pries kelias dienas sia temike ir kad juokiausi, galvojau sau, nu eik tu sau, kaip zmonems kartais nutinka...
Tada dar pagalvojau, kad man ner ka prisiminti, nu ir ka, vakar akropoly taip "pavariau", kad mano vyras vos is parduotuves isejo, juokesi nesustodamas
O buvo taip....
Einame, mes reiskiasi su vyru po parduotuve, patenkinti abudu tokie, ir sustojome mes prie lentynos su zurnalais-laikrasciais. Zodziu, issirinkau as zurnala, ir cia man mintis tokia dingtelejo, galvoju reikia vyra pakibinti
Tai pasiemiau ta zurnala is lentynos ir jam uz tos vietykes paemiau ir sakau: nu ka einam toliau? Vaje, ciupt-ciupt, o tai ne mano vyro klynas...
Svetima vyra uz, atsiprasau, kiausiu suemiau....
Pakeliu akis, o tas svetimas vyras, kad patenkintas, kad sypsosi, o mano vyras salia stovi, kad zvengia....
As durna matyt dar is to soko tam vyrui ir sakau: "Atsiprasau, maniau, cia mano vyras", o tas man "Nieko-nieko, as ne pries"
zodziu, meciau ta zurnala ir raudona kaip burokas begau is to skyriaus. Paskui dar gavosi taip, kad tas vyras uz musu eileje stovejo ir sypsena jo veide tokia plati buvo, o ir mano vyras visa vakara juokesi...
Vaikstom su vyru Kikoj, kalbinam papugas, nuo narvelio, prie narvelio... o grazios, o spalvotos, snapai galingi
Jau ziuriu MB kisa pirstus per grotas
kaip plojau per nagus - nekisk, nori kad ikastu?!
Dievaž nubludo, einu prie triusiu
MB ateina is paskos, sako kas cia toks?
Kur klausiu
Sako, nu tas diedas kur per nagus trenkei... Atsisuku ooo ooou
svetimas vyriskis! taip baugsciai paziurejo i mane
bet pirstu daugiau nebekiso