Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

QUOTE(stripulis @ 2010 10 22, 05:41)
o ko jūs čia nesuprantat? taigi merginos irgi visada taip daro, sėdi gretimose kabinose ir pliurpia, arba viena prie veidrodžio gražinasi, kita sysioja, ir plepa sau...
tai ko vyram nedaryt to paties?

Tai vat tame esmė ir yra, jog gretimose kabinose už pertvarų, o ne šonas šonan, kaip kad diedai prie pisuarų.
Aš niekada nesupratau ir turbūt nesuprasiu, kodėl pas diedus tarp pisuarų nėra pertvarų. Jie ten savo fainumus lyginasi ir demonstruojasi ar kaip? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2010 10 22, 07:37)
Tai vat tame esmė ir yra, jog gretimose kabinose už pertvarų, o ne šonas šonan, kaip kad diedai prie pisuarų.
Aš niekada nesupratau ir turbūt nesuprasiu, kodėl pas diedus tarp pisuarų nėra pertvarų. Jie ten savo fainumus lyginasi ir demonstruojasi ar kaip?  lotuliukas.gif

Pas juos gedos jausmo nera biggrin.gif palygina,pakomentuoja,jei viskas ok tema pletojama toliau apie erekcija ar dar ka nors biggrin.gif tokie jau tie vyrai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2010 10 22, 12:35)
Pas juos gedos jausmo nera  biggrin.gif  palygina,pakomentuoja,jei viskas ok tema pletojama toliau apie erekcija ar dar ka nors  biggrin.gif  tokie jau tie vyrai doh.gif

Teko girdeti?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 10 22, 12:37)
Teko girdeti?

Aha,draugas vienas pasakojo kaip jo kazkoks bernas bande uzklaust apie jo daikciuka,tas kazka atsake o tas toliau pradejo varyt tema apie erekcija,vat kaip jam nesigauna ir pan,ar tau nesigauna irgi ir t.t biggrin.gif tada tik pazvengem visi is to bet manau kad tokie pokalbiai nuolatos vyksta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aushrita: 22 spalio 2010 - 12:04
QUOTE(Aushrita @ 2010 10 22, 15:03)
Aha,draugas vienas pasakojo kaip jo kazkoks bernas bande uzklaust apie jo daikciuka,tas kazka atsake o tas toliau pradejo varyt tema apie erekcija,vat kaip jam nesigauna ir pan,ar tau nesigauna irgi ir t.t  biggrin.gif tada tik pazvengem visi is to bet manau kad tokie pokalbiai nuolatos vyksta  biggrin.gif

As nemanau, kad daznas vyras taip paprastai galetu kalbeti apie erekcijos sutrikimus.
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 10 22, 13:25)
As nemanau, kad daznas vyras taip paprastai galetu kalbeti apie erekcijos sutrikimus.

Na vieni skundziasi,kiti giriasi,visko juk buna ir vyrai ne visi vienodi juk doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreley @ 2010 10 04, 13:13)
Oi, merginos, skaiciau pries kelias dienas sia temike ir kad juokiausi, galvojau sau, nu eik tu sau, kaip zmonems kartais nutinka... bigsmile.gif  Tada dar pagalvojau, kad man ner ka prisiminti, nu ir ka, vakar akropoly taip "pavariau", kad mano vyras vos is parduotuves isejo, juokesi nesustodamas  bigsmile.gif  bigsmile.gif O buvo taip....

Einame, mes reiskiasi su vyru po parduotuve, patenkinti abudu tokie, ir sustojome mes prie lentynos su zurnalais-laikrasciais. Zodziu, issirinkau as zurnala, ir cia man mintis tokia dingtelejo, galvoju reikia vyra pakibinti  mirksiukas.gif  Tai pasiemiau ta zurnala is lentynos ir jam uz tos vietykes paemiau ir sakau: nu ka einam toliau? Vaje, ciupt-ciupt, o tai ne mano vyro klynas... blush2.gif Svetima vyra uz, atsiprasau, kiausiu suemiau....
Pakeliu akis, o tas svetimas vyras, kad patenkintas, kad sypsosi, o mano vyras salia stovi, kad zvengia....  lotuliukas.gif

As durna matyt dar is to soko tam vyrui ir sakau: "Atsiprasau, maniau, cia mano vyras", o tas man "Nieko-nieko, as ne pries"

zodziu, meciau ta zurnala ir raudona kaip burokas begau is to skyriaus. Paskui dar gavosi taip, kad tas vyras uz musu eileje stovejo ir sypsena jo veide tokia plati buvo, o ir mano vyras visa vakara juokesi...

QUOTE(Oliza @ 2010 10 06, 14:09)
Vaikstom su vyru Kikoj, kalbinam papugas, nuo narvelio, prie narvelio... o grazios, o spalvotos, snapai galingi  blink.gif Jau ziuriu MB kisa pirstus per grotas  doh.gif kaip plojau per nagus - nekisk, nori kad ikastu?!  gun_bandana.gif  Dievaž nubludo, einu prie triusiu  ax.gif MB ateina is paskos, sako kas cia toks?  g.gif  Kur klausiu  mastau.gif Sako, nu tas diedas kur per nagus trenkei... Atsisuku ooo ooou  mega_shok.gif svetimas vyriskis! taip baugsciai paziurejo i mane  unsure.gif bet pirstu daugiau nebekiso  lotuliukas.gif  ax.gif

Nepavydėtinos situacijos, bet nerealiai juokingos lotuliukas.gif lotuliukas.gif Iki ašarų prisijuokiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 10 22, 13:25)

Vyrai kalba apie visokius nesklandumus, bet tą daryt kur kas lengviau su nepažįstamu žmogum, kuris jei ir išjuoks, tau dėl to galvos neskaudės.
Man yra tekę kartą dalyvaut tokiam dialoge, vyras kalbėjo visiškai be tabu, man jau ir skruostai kaito, ir delnai drėko nuo tų kalbų, bet paskui kažkaip apsipratau, įsidrasinau ir padiskutavom blush2.gif
Atsakyti
biggrin.gif joa visalaik su svetimais kazkaip dzin sneket tokiom temom,zinai kad niekam nepaskleis (nebent bendri pazystami butu) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AgathaGray @ 2010 10 19, 16:35)
ir as taip pat, ne tik viesajam, bet ir sveciuose kur nors.

Svarbiausia svečiuose dangtį pakelt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d-krall: 23 spalio 2010 - 18:26
QUOTE(d-krall @ 2010 10 23, 19:18)
Svarbiausia svečiuose dangtį pakelt biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 10 22, 12:25)

Šiandien troleibuse klausiausi dviejų vaikinukų (kokių 18-20 m.) pokalbį apie tai, kaip pavargus treniruotėje po to neatsistoja blush2.gif Taip garsiai diskutavo, net neklausant girdėjosi doh.gif Vienas valandą apie mergas galvoja, kitas filmus žiūri... lotuliukas.gif
Atsakyti