Įkraunama...
Įkraunama...

Situacijos, kai nėra kur akių dėti...

o dieve,idiotes jus,kam idomu kaip jus atsiprasant tualetus valotes
Atsakyti
QUOTE(Liberte @ 2010 10 19, 19:13)
o dieve,idiotes jus,kam idomu kaip jus atsiprasant tualetus valotes

Jeigu neįdomu, tiesiog imate ir paspaudžiate X, kad daugiau to nematytumėte mirksiukas.gif
Atsakyti
Liberte, pritariu, kad visiškai neįdomu - būtų kur kas įdomiau, jei pasidalintumėte savo įspūdžiais, kokį akių pieštuką nusipirkote ar kuo jums kvepia VS kūno sviestai wink.gif Greičiausiai ne tualetu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 10 19, 16:08)
Aš Pietų Korėjoj mačiau. Ten nuleidi vandenį ir aplinkui unitazo kraštus apeina tokia polietileninė juosta.

Geras bigsmile.gif .Puikus isradimas,gaila neteko matyt.O viesose vietose ir as ant unitazo nesedu.Bjauru kazkaip
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 10 19, 16:08)
Aš Pietų Korėjoj mačiau. Ten nuleidi vandenį ir aplinkui unitazo kraštus apeina tokia polietileninė juosta.

o aš vokietijoj tokį dalyką mačiau. nustebimas buvo oho blink.gif , žodžiu, grįžtu prie staliuko ir pasakoju mb, koks ten tulikas, na, žinoma, ir vizualiai rankomis vaizduoju. tuo tarpu kavinės savininkas/barmenas man šaukia nuo baro: aha, ir tau patiko! lotuliukas.gif vokiškai, žinoma, bet supratau, kad mintis tokia buvo. išraudau visa, bet iškart visi garsiai juoktis dėjom, geras tas tulikas visgi buvo biggrin.gif ir visi baro lankytojai pasilinksmino, ten tokia vietinių užeiga, visi vieni kitus pažįsta, atvykėlių mažai, už tai ir stebi jų reakciją.
beje, ten ir maistą atnešė tiesiai pačioj keptuvėj, iš jos ir valgai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yuki: 20 spalio 2010 - 07:13
su tais "stebuklingais" wc.. tai ne man tai buvo, bet man pasakojo.. Irgi Vokietijoj tai buo.. užeina į wc, ten daug vokiškai prirašyta, bet ji, kai vokiškai nemoka, tai galvos dėl tų užrašų nesuko. "medituodama" ten pamatė ant kelnių dėmėlę, atsiplėšė popieriaus pasivalė..ir po kiek laiko gavo vandens srovę į minkštąją... biggrin.gif Nes pasirodo tas wc reaguoja į tualetinio popiriaus nuplėšimą ir po kažkiek tai laiko jau automatiškai pats visas išsiplauna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliute @ 2010 07 29, 15:10)
na tų situacijų visokių buvo bet dabar tik vieną prisimenu:D lipu aš vieno prekybos centro laiptais pavargusi ir kažkaip bekeldama koją užkliuvau ir jau jaučiu krentu į priekį , o prieš mane lipo kita moteris ir aš krisdama kažkaip instinktyviai ieškojau už ko užsikabint, tai užsikabinau už tos moters  sijono  doh.gif  doh.gif  doh.gif  ir taip gerokai timptelėjau  o sijonas tik ant gumytės laikėsi, tai aš jį praktiškai numoviau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  buvo žiauriai gėda, ir kartu toks juokas sukilo iš tos situacijos kad vos sugebėjau atsiprašyti ir paaiškinti kad aš tikrai netyčia  doh.gif  doh.gif  blush2.gif

Pakėlėt nuotaiką visai dienai lotuliukas.gif Super istorija good.gif
Atsakyti
QUOTE(Undinencija @ 2010 10 20, 11:10)
su tais "stebuklingais" wc.. tai ne man tai buvo, bet man pasakojo.. Irgi Vokietijoj tai buo.. užeina į wc, ten daug vokiškai prirašyta, bet ji, kai vokiškai nemoka, tai galvos dėl tų užrašų nesuko. "medituodama" ten pamatė ant kelnių dėmėlę, atsiplėšė popieriaus pasivalė..ir po kiek laiko gavo vandens srovę į minkštąją...  biggrin.gif Nes pasirodo tas wc reaguoja į tualetinio popiriaus nuplėšimą ir po kažkiek tai laiko jau automatiškai pats visas išsiplauna biggrin.gif

cha cha cha smile.gif)))))))))))
Atsakyti
dar apie tulikus doh.gif va cia tai man buvo geeeeda blush2.gif atvaziavom viena ryta i turgu, uzimaniau i tualeta, ieinu i tokia patalpa, i kuria buvo nurodyta WC ieskot. Ziuriu tik vienos durys, dar pravertos taip, nesimato uzraso ant duru kokia lyciai jis skirtas. pagalvojau visus uz ir pries, kystelejau galva - nei vieno zmogaus, ai galvoju tai bus moteru greiciausiai, nes daugiau tualetu nematau. Greit smurkstelejau i kabina. Pries tai dar spejau uzmatyt tuos pisuarus bet jau buvo velu biggrin.gif galvoju vistiek cia niekas neina - as greit biggrin.gif man ten bebunant girdziu atvare kazkas pasysiot i ta pisuara. Galvoju as taip tyliai pabusiu, jis padarys ka reikia ir iseis. Aha... doh.gif Vienas isejo - kitas atejo doh.gif sedziu tyliai toj budelej, nes jos durys atsidaro tiesiai pries tuos pisuarus, zodziu isbegt nepastebetai nepavyks. prie to vieno dar kazkas prisijunge, myza i tuos pisuarus ir snekas jie blink.gif doh.gif (va sito niekada nesuprasiu biggrin.gif ). Ai galvoju kiek as cia lauksiu - atsidariau duris, akis nuleidau, sakiau atsiprasau ir tik begte! Nieko nemaciau nes akys nudelbtos buvo zemai i zeme biggrin.gif o jie net nesusipatogino, sisioja toliau abu ir juokias, "pasiklydai?" sako? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Undinencija @ 2010 10 20, 10:10)
Nes pasirodo tas wc reaguoja į tualetinio popiriaus nuplėšimą ir po kažkiek tai laiko jau automatiškai pats visas išsiplauna biggrin.gif

kazkas panasaus mados tualetuose yra - stovi sensorius, kuris fiksuojama veiksmus ir po tam tikro laiko automatiskai vandeni nuleidzia.
Atsakyti
QUOTE(Apsimetele @ 2010 10 21, 01:35)
myza i tuos pisuarus ir snekas jie  blink.gif  doh.gif  (va sito niekada nesuprasiu  biggrin.gif ).

Vat šito fenomeno ir aš nesuprantu lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2010 10 21, 14:25)
Vat šito fenomeno ir aš nesuprantu  lotuliukas.gif

o ko jūs čia nesuprantat? taigi merginos irgi visada taip daro, sėdi gretimose kabinose ir pliurpia, arba viena prie veidrodžio gražinasi, kita sysioja, ir plepa sau...
tai ko vyram nedaryt to paties?
Atsakyti